Φιλία - έννοια της φιλίας

Λένε, οι φίλοι είναι αυτοί, τους οποίους αγαπάμε τη ζωή όλων μας. Και γιατί όχι, όταν ξοδεύουμε περισσότερα από τα χρόνια της ανάπτυξης μας μαζί τους. Στην προσπάθεια διαμόρφωσης της μάθησης, pit πέφτει και ο πειραματισμός, όλοι δαπανάται στην δουλεία της φιλίας. A δουλεία, η οποία γίνεται άθραυστο καθώς ο χρόνος περνά. Ενισχύει την αγάπη μέσα από θυμό, μέσα από λόγια συμβουλών και αμέτρητο ποσό προσοχής. Ο καθένας μας περνάει μέσα από τις φάσεις της ζωής, όπου οι φίλοι γίνονται πυλώνες μας δύναμης, επαγρύπνησης και υπό την προστασία. Η έννοια της φιλίας αρχίζει να προέρχονται, όπως την πίστη και την πίστη αναπτύσσεται. Ας αρχίσει να διερευνά αυτό το μοναδικό δεσμό της φιλίας έννοια, η επιτυχία του και να γνωρίζει ποιο είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχία της.
Έννοια της φιλίας
Το σχολείο είναι όπου μπορούμε να αρχίσουμε να κοινωνικοποιηθούν. Είναι η πρώτη στιγμή της ζωής μας που απαιτεί να αναζητήσουν πέρα ​​από τους εαυτούς μας. Κάνοντας φίλους στο σχολείο, για μερικά παιδιά είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά παρόλα αυτά κάθε παιδί βρίσκει ένα φίλο. Καθώς τα σχολικά έτη είναι η διαμόρφωση χρόνια της ζωής μας, μαθαίνουμε μαθήματα που μάλλον δεν βιβλίο μπορεί να ανταγωνιστεί. Τα περισσότερα από τα διδάγματα είναι, γιατί οι φίλοι γύρω μας κάνουν να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Οι πρώτες στιγμές των επιτευγμάτων, της αποτυχίας, της αγάπης, του γέλιου, της απώλειας, του κέρδους και της αλλαγής του μοιράζεται με τους φίλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μας και χαράξτε το ταξίδι της εύρεσης φιλίας - έννοια της φιλίας.
Η εφηβική ηλικία είναι τα χρόνια όπου και αρχίζουμε να πειραματιστούν. Των ανταρτών μέσα μας παίρνει μορφή και τις προκλήσεις ό, τι είναι μάθει μέχρι τώρα. Πολλοί από εμάς χαθούν τα ίχνη του εαυτού μας, παλεύουμε με τα πορφυρά δαίμονες του μίσους και της βίας που κατοικεί μέσα μας. Στην παρούσα συγκυρία, η σοφία των φίλων είναι αυτό που έρχεται να μας σώσει. Η αληθινή φιλία είναι αυτή που παρέχει το προβολέα πάνω από το απέραντο ωκεανό των προβλημάτων και βάσανα. Ο σοφός συμβουλές των φίλων μας δείξει το δρόμο και η πορεία που πρέπει να ληφθούν. Η αληθινή φιλία είναι αυτός που δεν δίνει σε αυτή τη φάση.
Μια έναρξη του εφήβου κόσμο, είναι πιο δυναμική από την εφηβική. Σε αυτό το σημείο του χρόνου στη ζωή, «αποφάσεις» λαμβάνουν τα επίκεντρο. Όσο δύσκολες και αν φαίνεται, λαμβάνει τις αποφάσεις της εκπαίδευσης ή σταδιοδρομίας είναι εξίσου σημαντικές σε αξία και το σκοπό. Κανείς από εμάς δεν είναι τέλειος και ως εκ τούτου, μερικές αποφάσεις να αποδειχθεί ότι είναι ένα μεγάλο λάθος. Έννοια της φιλίας παίρνει τόνισε σε αυτό το pint, όταν οι φίλοι σας βοηθήσει να καταλάβετε, ότι δεν είστε μόνοι. Θα σας βοηθήσει να δούμε πέρα ​​από το λάθος και να ξεκινήσει τις αισθήσεις σας σχετικά με τη γενικότερη εικόνα της ζωής. Φιλία σημαίνει, αυξάνεται πιο κοντά στο συναίσθημα και τη σκέψη.
Η δημοφιλής σειρά επικών «Χάρι Πότερ», για μένα είναι περισσότερο έμφαση στη φιλία του Χάρι, του Ρον και Hermoine από τις περιπέτειες. Όλα μέσα από το βιβλίο Η το δίδυμο, Hermoine και Ron, βγήκε αλώβητη, από κοντά-to-θανάτου καταστάσεις για τον Χάρι. Η σειρά είναι μια εξαιρετική επίδειξη του ανδρεία τους, την αποφασιστικότητα και την αθάνατη αγάπη για τον άλλον. Το 4ο βιβλίο, δείτε Harry απλόχερα δώσει μακριά το βραβείο του στον Φρεντ και Τζορτζ, είναι ο Fred που χαλαρά τη ζωή του στη διάσωση Harry στο τελευταίο βιβλίο. Ο συγγραφέας, JK Rowling δημιούργησε το μαγικό φαντασία των παιδιών. Αλλά το βιβλίο έχει πολύ πιο ενδιαφέροντα μαθήματα για τους ενηλίκους επίσης. Είναι τα μαθήματα που «αγαπούν πάνω από το μίσος πάντα κερδίζει τον αγώνα». Αυτή η άνευ όρων αγάπη για τους φίλους είναι ένα μάθημα που συνήθως ξεχνάμε στην εξωφρενικός αγώνα της ζωής.
Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε να κάνουμε. Του, από την ημέρα που θα έρθει σε στη ζωή του άλλου, είναι η μέρα για να αρχίσουν να γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά και την ημέρα που θα μιλήσει πρώτος που θέτετε σχετικά με την πορεία της λήψης της ομολογίας αξέχαστη. Οι φίλοι είναι για πάντα, αλλά η ζωή δεν είναι, κάνουν τα περισσότερα από αυτά τώρα, καθώς υπάρχουν πολλά να κερδίσουν από το να χάσει πολλά! Happy Ημέρα της φιλίας προς όλους σας!