Ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για Αυτόν

Σχεδιασμός μια γιορτή των γενεθλίων για το φίλο σας είναι ένα συναρπαστικό έργο. Τι να κάνετε και τι να μην, απαιτεί πολλή περισυλλογή. Κάθε φορά που το σχέδιο γενέθλια γι 'αυτόν, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους συμπαθεί του και την προσωπικότητά του. Ποιος ξέρει αυτόν καλύτερα από σένα; Σκεφτείτε καλά πριν να οριστικοποιήσει το σχέδιο και να αποφασίσει το είδος της γιορτής που θα αρέσει περισσότερο. Όπως και αν είναι ένα απλό άτομο, δεν σχέδιο για ένα πλούσιο πάρτι γενεθλίων, όπως ότι ενδέχεται να αφήσει τον ανήσυχο. Αυτή η γιορτή προγραμματίζεται από εσάς θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το πόσο καλά τον ξέρω. Εδώ είναι μερικές ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για τον, για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την πιο αξέχαστη ημέρα στη ζωή του.
Καλύτερες Ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για Άνδρες
Σχεδιασμός γενέθλια στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Θα έχετε αρκετό χρόνο για τις προετοιμασίες και το σύνολο της διακόσμησης θα έχει «προσωπική επαφή» ένα. Το γεύμα πρέπει να αποτελείται από το αγαπημένο φαγητό του. Τα ορεκτικά, κυρίως πιάτο και ποτά, θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα του. Αυτός θα ήθελαν να έχουν τα αγαπημένα φαγητά του, μαγειρεμένα από εσάς. Φορέστε το αγαπημένο του κομμάτι της απαλής μουσικής. Κλείστε όλα τα παράθυρα, χαμηλώστε τα φώτα και τα κεριά χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε τη ρομαντική διάθεση. Δημιουργήστε μια εντελώς ρομαντική ατμόσφαιρα. Κρατήστε όλες τις προετοιμασίες έτοιμο πριν φτάσει η θέση σας. Καλώς τον με ένα γαλλικό φιλί και «χρόνια πολλά», ψιθυρίζει στο αυτί του. Αυτός θα απολαύσουν τη ρομαντική ιδέα δείπνο.
Αν ο φίλος σας αγαπά εκδρομές, τότε πώς σχετικά με το σχεδιασμό για ένα πικνίκ. Αποφασίστε σχετικά με ένα ρομαντικό μέρος για πικνίκ, και αν είχε αναφέρει οποιοδήποτε μέρος θέλει να επισκεφθεί, στη συνέχεια, ότι θα πρέπει να είναι η απάντηση. Κρατήστε το σχέδιο στο σκοτάδι. Φορέστε τα αγαπημένα ρούχα του και να πάρει τον επάνω από τη θέση του. Ο φίλος σας θα αγαπήσουν σίγουρα την έκπληξη του δίσκου σε αγαπημένο προορισμό του. Παίξτε μαλακή ρομαντική μουσική στο αυτοκίνητο. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για τους άνδρες που αγαπούν εκδρομές.
Προσποιηθείτε να έχει ξεχάσει τα γενέθλιά του. Αν ο φίλος σας σας ζητά προσωπικά για την παρουσία σας στα γενέθλιά του, απλά να αναφέρω ότι θα πρέπει να πάει έξω από την πόλη και θα προσπαθήσω να τον συναντήσει το βράδυ. Συμπεριφέρονται ως εάν αισθάνεστε λυπημένος γι 'αυτό και ζητούμε συγγνώμη. Προσπαθήστε να τον πείσει ότι είστε πραγματικά δεν πρόκειται να είναι παρόντες στα γενέθλιά του. Τώρα ακολουθήστε αυτό επάνω με ένα πάρτι έκπληξη και να δανείζονται δείκτες από ρομαντικές ιδέες για Εκείνον.
Παραγγείλετε μια τούρτα και να γράψει ένα μικρό, γλυκό μήνυμα από πάνω. Εάν ξέρετε πώς να προετοιμάσει μια τούρτα και μερικά κέικ διακοσμώντας τις τεχνικές, είναι μια μεγάλη ιδέα να κάνω μία τον εαυτό σας. Ζητήστε από τους φίλους του για να βοηθήσει και να τον κρατήσει μακριά από το σπίτι για όλο το βράδυ πριν από τα γενέθλιά του. Διακοσμήστε τη θέση του εντελώς, να μεριμνήσει για το κέικ και τοποθετήστε μια κάρτα γενεθλίων δίπλα του με μια ρομαντική μήνυμα. Επίσης, κάνει κάποιες πιο όμορφα χαρτιά και τοποθετήστε τα σε διάφορες περιοχές του δωματίου του, κάτω από το μαξιλάρι, στο μπάνιο, στη ντουλάπα και κάθε πιθανό μέρος που θα βρείτε. Γεμίστε κάθε κάρτα με τους λόγους που τον αγαπάτε. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπολείπονται των λόγων. Μπορείτε να κρεμάσετε "Happy Birthday και σ 'αγαπώ», ένα μεγάλο μήνυμα στον τοίχο, ακριβώς μπροστά από την πόρτα. Ενεργοποιήστε τα φώτα και το αφήνουμε για το σπίτι σας. Ζητήστε από τους φίλους του για να φθάσει ακριβώς τα μεσάνυχτα. Μόλις τα φώτα ανάβουν, αυτός θα είναι σίγουρα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Καλέστε τον επάνω στο κινητό του ενώ κόβει την τούρτα και να τραγουδήσω ένα τραγούδι για τα γενέθλια. Αν και θα αγαπούσα την παρουσία σας σε αυτή τη ρομαντική στιγμή, να τον συναντήσει το επόμενο πρωί με κάποια ρομαντικά δώρα.
Οι παραπάνω ρομαντικές ιδέες γενεθλίων για τον σίγουρα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την ειδική ημέρα. Μην ξεχάσετε να συλλάβει το γλυκό στιγμές της ημέρας στη φωτογραφική μηχανή σας. Μπορείτε να κάνετε ένα λεύκωμα από αυτά τα ασφαλίσει με το ρομαντικό γραμμές γράφονται κάτω από το καθένα από αυτά. Παρούσα στον τελευταίο με κάποια όμορφη διακόσμηση. Γεμίστε τη μέρα του με το ρομαντισμό και να βοηθήσουν κάνουν την ημέρα αξέχαστη.
Διαβάστε περισσότερα για ρομαντικές ιδέες γενεθλίων. ? Ιδέες δώρων γενεθλίων? Ιδέες κάρτα γενεθλίων? Ιδέες πάρτι γενεθλίων