Φιλοξενία ενός ντους μωρών

Φιλοξενία διαδίκου για την καμμένος μαμάδες to ΒΕ μπορεί να μια ειδική περίσταση για τους φίλους και τα μέλη οικογένειας, να βρεθούμε και ντους τα moms-να-να με τα καλύτερα ευχές για την επικείμενη άφιξη του μωρού. Ως οικοδεσπότης του ντους μωρών θα πρέπει να ασχοληθούν με πολλά πράγματα. Ο σχεδιασμός μωρό ντους θα περιλαμβάνουν έρχονται με φρέσκιες ιδέες ντουζιέρα οποίο περιλαμβάνει μια συναρπαστικό θέμα, ο προσκλήσεις ντους μωρών, διακοσμήσεις, η yummy συνταγές, τα παιχνίδια ντους διασκέδαση μωρών και τελικά το κόμμα εύνοιες. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να φιλοξενήσει ένα μωρό ντους.
Η φιλοξενία ενός πίνακα ελέγχου ντους μωρών
Αντλώντας από το Guest List: Θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κρατήσει το κόμμα περιορίζεται μόνο τις γυναίκες ή να καλέσει τα παιδιά, όπως καλά. Η παραδοσιακή διαδρομή είναι να ρίξει ένα ντους μωρών για τις μητέρες-να-να, με μόνο θηλυκό φίλους και συγγενείς ως φιλοξενούμενοι που τρώνε τροφές cutesy ενώ ooohing and aaahing πάνω μια μαμά-tummy να-να του! However, καλώντας τώρα τόσο από τους γονείς ως τιμώμενο πρόσωπο έχει γίνει αρκετά μια δημοφιλής τάση. Run στο λίστα προσκεκλημένων η mom-να-να να διασφαλιστεί δεν έχετε παραλειφθεί κανέναν.
Την επιλογή του τόπου: Όταν επιλέγετε να φιλοξενήσει το μωρό ντους μπορεί να διαφέρουν. Παρόλο που παραδοσιακά ντους που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι ή το κατώφλι της οικοδέσποινας, εάν το επιθυμείτε μπορείτε να φιλοξενήσετε και ντους σε ένα αγαπημένο εστιατόριο ή μια αίθουσα δεξιώσεων. Η επιλογή της τόπου εξαρτάται από τι ατμόσφαιρα ψάχνετε και πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε.
Μηδενισμού σε σχετικά με την Θεματική: Ένα θέμα Στον διάδικο ντους μωρών προσθέτει ειδική στοιχείο να το και μπορεί αντικατοπτρίζει τόσα πολλά για το σύντομα-να-να-mom και πιθανώς ξενιστή της. Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα βασίζεται στην φύλο του αγέννητο μωρό. Μπορείτε να οργανώσετε τα άλλα στοιχεία σχεδίασης, όπως, η διακόσμηση να πάει με αυτό. Προσθέστε μια ιδιότροπη αφή με bling ντους μωρών στο οποίο να mom-να-να αισθάνεται σαν μια superstar την ειδική ημέρα της, περιβάλλεται από κάποια σοβαρή bling μωρό! Ελέγξτε το λατρευτό ειρηνιστές rhinestone, blinged-out εύνοιες συμβαλλόμενων μερών, και τα λόγια glittery και άλλες glitzy λεπτομέρειες για αυτό το διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο θέμα. Ή μπορείτε να επιλέξετε για άλλα δροσερά θέματα ντους μωρών such as teddy αρκούδες μπουκάλια ή αερόστατα που είναι αρκετά δημοφιλή. Ένα θέμα δώρο όπως «Γύρω από το σπίτι», στην οποία κάθε όρος αποδίδεται για να φέρει ένα δώρο μωρών για τη χρήση σε διαφορετικό δωμάτιο, μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα πρακτικό σκοπό.
Αποστέλλον το Baby Ντους Προσκλήσεις: Είτε επιλέξετε κλασσικά κομψή αγόρι σχέδια πρόσκληση μωρών ντους ή μια διασκέδαση και μοντέρνα προσκλήσεις ντους κοριτσάκι, προσκλήσεις ντους μωρών διατίθενται σε πλήθος χρώματα και σχέδια να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κόμμα σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τις κατευθύνσεις, έκπληξη-party οδηγίες εάν ισχύει, και το επιλεγμένο θέμα.
Baby Ντους Διακοσμήσεις: Διακόσμηση το χώρο με banners μπαλόνια,, φύλλων, κεριά και centerpieces μωρό ντους μπορεί προστίθεται ένα στοιχείο διασκεδαστικό να τη ρύθμιση. Υπάρχουν πολλές ιδέες διακόσμησης ντους μωρών, όπως η χαριτωμένο centerpieces πίνακα όπου ένα μωρό είναι σε σφεντόνα ή μια χαριτωμένο λαγουδάκι κοιμάται σε φεγγάρι μισό. Υπάρχουν επίσης πολλοί τύποι μπαλονιών, που διατίθεται σε όλα τα διάφορα χρώματα και σχήματα. Ελέγξτε το σούπερ χαριτωμένα μπαλόνια bootie μωρό ή το μωρό shaped μπαλόνια foil.
Μωρών Ντους Δώρα: Βάσει προϋπολογισμού και στυλ, επιλέξτε δώρα για mum να είναι ή ακριβώς παραλάβετε μερικά δώρα μωρών. Μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδια από μαλακό ως δώρο μωρό ή να δώσει ένα καλάθι λοσιόν και άλλα είδη μακιγιάζ για το για να είναι μητέρες, για να περιποιηθεί. Υπάρχει ένας πλήθος των ιδεών δώρων μωρών ντους διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Απλά pick up κάτι μοναδικό και εξατομικευμένες για την ενθουσιασμένοι μαμάδες να είναι.
Ενώ ενσωματώνει τις ιδέες, να θυμάστε ότι το κίνητρο είναι να κάνουμε αυτήν την ημέρα ειδικά για τις μητέρες να είναι, καθώς και να δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και σίγουρα προσθέσετε το WOW! παράγοντα, στο μωρό κόμμα σας ντους.