Τα χάπια Αντισύλληψη Αποτελεσματική

Η ληξιαρχική πράξη γέννησης χάπια ελέγχου ή αντισυλληπτικών είναι γνωστό ότι είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αντισύλληψης που χρησιμοποιείται από γυναίκες. Χρησιμοποιείται από περισσότερα από 100 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο το κόσμο, αυτή η μορφή αντισύλληψης είναι η πλέον δημοφιλής μέθοδος αντισύλληψης after προφυλακτικών. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητά της είναι ακόμα ένα μεγάλο ερώτημα για πολλούς, η απάντηση στο οποίο ζητείται από αυτούς. Αν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο, τα αντισυλληπτικά χάπια μπορεί να είναι πραγματικά αποτελεσματική ως μέθοδος αντισύλληψης και την πρόληψη της εγκυμοσύνης.
Απαγορεύεται η χρήση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό για την πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και ως ένα αποτελεσματικό μέσο οικογενειακού προγραμματισμού. Γυναίκες που το χρησιμοποιείτε ή σχεδιάζουν να το χρησιμοποιούν για αντισύλληψη πρέπει ίδιοι εκπαιδεύσει καλά σχετικά ερωτήσεις όπως πώς κάνω χάπια ελέγχου γέννησης εργασίες, είναι αντισυλληπτικά χάπια αποτελεσματική, πόσο σύντομα οι αντισυλληπτικά χάπια αποτελεσματικές και όταν αντισυλληπτικά χάπια αποτελεσματική.
Οι Αντισύλληψη χάπια Αποτελεσματική? Ναι, τα αντισυλληπτικά χάπια είναι ασφαλώς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρετε πώς και πότε να τα λάβει. Αλλά, πόσο αποτελεσματικές είναι τα αντισυλληπτικά χάπια; Λοιπόν, αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται ευρέως τον τρόπο που τους καταναλώνουμε και ο έλεγχος γεννήσεων τύπο χάπι που χρησιμοποιείτε. Οι διάφοροι τύποι αντισυλληπτικών χαπιών περιλαμβάνουν χάπια συνδυασμού, προγεστερόνη-μόνο χάπια και χάπια ανάγκης. Επείγουσα χάπια έχουν καθαρά ποιο είναι το όνομα προτείνει, «εκτάκτου ανάγκης». Λαμβάνοντας αυτά κάθε φορά μετά από σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Θα πρέπει να λαμβάνονται μόνο ως μέτρο σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης ή ατυχήματος.
are προγεστίνη μόνο με τα αντισυλληπτικά χάπια είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικά σε σύγκριση με τα χάπια συνδυασμού. Δεδομένου ότι τα χάπια combination περιέχουν και θηλυκών ορμονών, της προγεστερόνης και των οιστρογόνων, είναι γνωστό ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τύπος χάπι ελέγχου γέννησης. Επίσης, τα παρενέργειες των χαπιών ελέγχου γέννησης αυτού του τύπου είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με τους άλλους. Προγεστερόνη μόνο για τα αντισυλληπτικά χάπια έχουν ορισμένες παρενέργειες, αλλά μπορεί να ληφθεί από γυναίκες που πάσχουν από οιστρογόνα συναφείς διαταραχές. Καλό θα είναι να συζητήσετε τον τύπο του χαπιού αντισύλληψης που πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον ιατρό σας.
Πόσο σύντομα ληξιαρχική πράξη γέννησης Ελέγχου χάπια Αποτελεσματική? Αυτό εξαρτάται και πάλι σχετικά με τα ληφθέντα τον τύπο του χαπιού ελέγχου των γεννήσεων. Όταν αρχίσετε τη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών, αρχικά τεθεί σε ισχύ ή να ξεκινήσετε εμφάνιση αποτελεσματικότητα μετά από έναν μήνα ή μετά από τεσσάρων εβδομάδων. Όσον αφορά τη γέννηση έκτακτης χάπι ελέγχου ανησυχεί, θα είναι αποτελεσματική μόνο εάν ληφθεί εντός 72 ωρών μετά την σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Το χάπι συνδυασμός και προγεστίνης-μόνο χάπια λαμβάνουν σχεδόν μία μόνο ημέρα να είναι αποτελεσματική και υπάρχει επίσης ένα αλιευμάτων εδώ. Αυτά τα χάπια ελέγχου γέννησης πρέπει να λαμβάνονται σε καθημερινή βάση και η προγεστερόνη μόνο χάπια πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά την ίδια ώρα. Εάν ξεχάσετε να πάρετε ένα χάπι μία ημέρα, θα πρέπει να πάρετε δύο την επόμενη μέρα, αν χάσετε δύο τότε θα πρέπει να λάβουν τρεις και ούτω καθεξής. Εάν αποτυγχάνετε να πράξει, η αποτελεσματικότητα των χάπια θα μειώσει πολύ και ίσως αποδειχθεί εντελώς αναποτελεσματική. Λαμβάνοντας τους τακτικά, θα κινήσει τη διαδικασία της ρύθμισης των επιπέδων προγεστερόνης και των οιστρογόνων στο σώμα και τη διατήρησή τους σε σταθερή επίπεδο για την αποτροπή της ωορρηξίας.
Αντισύλληψη χάπι Αποτελεσματικότητα-Άλλοι παράγοντες? Υπάρχουν ορισμένοι άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη γέννηση αποτελεσματικότητα χάπι ελέγχου ή μπορεί να καταστούν λιγότερο αποτελεσματικές. Γενικά, αντισυλληπτικά χάπια δείχνουν μικρότερη αποτελεσματικότητας με υπέρβαροι ή παχύσαρκοι ανθρώπους, δηλαδή σωματικό βάρος σας μπορεί επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα των χάπι ελέγχου γέννησης. Κατανάλωση ορισμένων φάρμακα όπως αντιβιοτικά και HIV φαρμάκων και ορισμένων συμπληρωμάτων μπορεί καταστήσει το χάπι αναποτελεσματική. Ορισμένες προϋποθέσεις, όπως έμετος και διάρροια μπορούν επίσης να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητά του.
Τώρα που έχετε την απάντηση "είναι τα αντισυλληπτικά χάπια αποτελεσματικοί», επιλέξετε προσεκτικά μέθοδο αντισύλληψης σας μετά το συζητήσουμε διεξοδικά με το γιατρό σας.