Σχεδιάζοντας ένα Deck - πώς να σχεδιάσουν ένα κατάστρωμα

Μια γέφυρα βοηθά να αξιοποιήσει πλήρως αυλή σας. Μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς από το να διασκεδάζει τους επισκέπτες σας σε ένα χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας. Ένα σπίτι που βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου θα χρησιμεύσει ως το τέλειο στόχο για το κατάστρωμα σας. Ο σχεδιασμός του καταστρώματος πρέπει να συμπληρώνει το σπίτι σας, καθώς και με την παρακείμενη αυλή.
Θέση του καταστρώματος? Η απόφαση σχετικά με τη θέση του καταστρώματος ή στην πλευρά του σπιτιού σας από το κατάστρωμα θα κατασκευαστεί είναι σημαντική. Κάποιοι το προτιμούν στο πίσω μέρος του σπιτιού και οι άλλοι το θέλουν στο πλάι του σπιτιού. Μπορείτε επίσης να κάνετε την τράπουλα ένα ανεξάρτητο μεν, μακριά από το σπίτι. Ο καιρός είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λαμβάνονται υπ 'όψιν κατά την πραγματοποίηση αυτής της απόφασης. Μια βόρεια που βλέπει προς κατάστρωμα είναι υποχρεωμένη να λαμβάνει πολύ λιγότερο ηλιακό φως σε σύγκριση με νότιο προσανατολισμό κατάστρωμα. Το μειονέκτημα του Βορρά που αντιμετωπίζει το κατάστρωμα είναι ότι θα πάρει ανέμους ψύχρα την άνοιξη ή το φθινόπωρο? Ενώ βλέπει στο νότο κατάστρωμα θα πάρει όλα τα καλοκαιρινή ζέστη όλη την ημέρα. Όταν ο σκοπός της δέσμης είναι να διασκεδάσει με τους φίλους σας με ένα γεύμα, κατάστρωμα σας θα πρέπει να επισυνάπτεται στην κουζίνα ή τραπεζαρία.
Συνολικά σχέδιο της γέφυρας? Το μέγεθος και το στυλ του καταστρώματος σας εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Οι άνθρωποι κρατούν συχνά το μέγεθος της δέσμης τόσο μεγάλη όσο το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού ή ισοδύναμο με το μέγεθος του σαλονιού. Κατάστρωμα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε η εσωτερική εξωτερική μετάβαση θα είναι ευκολότερη. Συνήθως, υπάρχει μία είσοδο από το κατάστρωμα στο σπίτι μέσα και δύο πύλες για την πρόσβαση στην αυλή. Αν έχετε να εγκαταστήσετε μια νέα πόρτα στο σπίτι σας για τη γέφυρα, κάντε το πριν από την κατασκευή της γέφυρας. Οι συρόμενες πόρτες από γυαλί ή από γαλλικές πόρτες είναι το καλύτερο για το σκοπό αυτό, όπως μπορείτε να πάρετε μια ωραία θέα. Κιγκλιδώματα του καταστρώματος πρέπει να κατασκευαστεί για να παρέχει ασφάλεια, κυρίως για τα παιδιά. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κατάστρωμα με σύσταση των φυτών σε γλάστρες γύρω από τα άκρα του. Μπορεί να δώσει μια αίσθηση του να μένετε πιο κοντά στη φύση. Τα φυτά που επελέγη για τη γέφυρα πρέπει να συμπληρώνει τα φυτά του κήπου δίπλα, αν υπάρχουν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ, όπως arbors όπου καλλιεργούνται αμπέλια, έτσι ώστε η γέφυρα είναι προστατευμένο από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Σχεδιάζοντας ένα κατάστρωμα για δείπνο? Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γέφυρά σας για φαγητό σκοπό αυτό, κεντρικό σημείο του θα είναι οι πίνακες που πρόκειται να lay out. Το μέγεθος του πίνακα, θα πρέπει να καθορίζεται από τον αριθμό των ανθρώπων που έχετε να φιλοξενήσουν. Για μερικούς στενούς φίλους, ένα μικρό μοντέρνο τραπέζι μπιστρό είναι αρκετό. Ότι, για τις μεγάλες συγκεντρώσεις, ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι με τις επεκτάσεις θα είναι η σωστή επιλογή. Patio ομπρέλες με ελκυστικά σχήματα και μεγέθη είναι διαθέσιμα στην αγορά και πρέπει να τις συμπεριλάβει στο κατάστρωμα σχέδιό σας. Τα υλικά από τα εν λόγω ομπρέλες μπορεί να είναι από αλουμίνιο, ξύλο ή το απλό καμβά.
Σχεδιάζοντας ένα κατάστρωμα για τα μέρη? Μπορείτε να καλέσει όλους τους φίλους σας και να έχετε ένα υπαίθριο πάρτι με τους επί του καταστρώματος. Θα πρέπει να προβεί σε ρυθμίσεις καθισμάτων, αυτά μπορούν να ενσωματωμένη επίσης. Εάν το κόμμα σας είναι το βράδυ θα πρέπει να προβεί σε ρυθμίσεις για την πυρκαγιά. Για αυτό, μπορείτε να κρατήσετε ένα υπαίθριο τζάκι για να επιτύχουν την αίσθηση ενός campfire. Διαφορετικά, θερμάστρα αίθριο είναι πιο βολικός τρόπος για να καταστεί η γέφυρα άνετα. Για μια ημερήσια κόμμα εξωτερική ανεμιστήρας θα δώσουν μια ανακούφιση για τους καλεσμένους σας από το εξωτερικό θερμότητας. Θα πρέπει επίσης να μεριμνήσει για ένα υπαίθριο μπαρ στο κατάστρωμα. Αν χρειαστεί, μπορείτε να κρατήσετε ένα μπάρμπεκιου, καθώς, το μαγείρεμα του φαγητού.
Σχεδιάζοντας ένα κατάστρωμα για παιδιά? Deck είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να έχουν τη διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους. Μπορούν να παίξουν με τα παιχνίδια τους, κάνουν κάποια ζωγραφική και μείνετε κοντά στο φυσικό περιβάλλον. Επιλέξτε τα έπιπλα patio που είναι παιδί-φιλικό. Θα πρέπει να έχει ένα κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια. Μπορείτε να κρατήσετε ένα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες τηλεόραση LCD ή πλήρες ηχητικό σύστημα για την ψυχαγωγία τους. Μπορείτε να βάλετε επάνω ανάκλιντρα να τους αφήσουμε να απολαύσουν την εμπειρία του ύπνου κάτω από τα αστέρια όπως σε ένα στρατόπεδο. Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα απολαύσουν αυτό το πολύ.
Η ελπίδα οι ιδέες για το πώς να σχεδιάσουν ένα κατάστρωμα που έχω μοιραστεί μαζί σας θα είναι χρήσιμη για εσάς. Περιμένω ότι η εμπειρία σας από το σχεδιασμό μιας γέφυρας θα ενδιαφέρουσα επίσης.