Vintage Νυφικά Style

Ήταν η «μεγάλη ημέρα» για τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που κάθε κορίτσι ονειρεύεται μέσα από όλη την παιδική ηλικία, εφηβεία και την ενηλικίωση της, και είχε και η Μαρία. Καθώς κάθισε στο τραπέζι τουαλέτας, κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη, έριξε μια σκέψη στην προηγούμενη ζωή της. Συνειδητοποίησε ότι τίποτα στη ζωή της ήταν λυπηρή. Ωστόσο, αυτή είχε χάσει ένα πράγμα, αλλά ένα άτομο, τρομερά τη σημαντική αυτή ημέρα? Αυτό το άτομο ήταν η μητέρα της. Η μητέρα της είχε πεθάνει ένα χρόνο πίσω. Μαρία ήθελε τη μάνα της να είναι στο πλευρό της σε αυτή την περίπτωση, αλλά ήξερε πως δεν ήταν δυνατό. Έτσι, για να αισθάνονται την παρουσία της, η Μαρία φορούσε το ίδιο νυφικό ότι η μητέρα της είχε φορέσει 55 χρόνια πριν, όταν παντρεύτηκε τον πατέρα της Μαρίας. Φορώντας αυτό το vintage νυφικό ύφος ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να αισθανθεί τη μάνα της κοντά της? Και έκανε το βλέμμα της σαν μητέρα της.
Με τη δεκαετία του '60 και του '70 στυλ ζουμ πίσω στη μόδα, δεν υπάρχει καμία εξαίρεση για νυφικά. Ας ρίξουμε μια ματιά στις μεταβαλλόμενες τάσεις νυφικό του αιώνα και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους παράγοντες που τους ενέπνευσε.
Στις αρχές του 20ού αιώνα Νυφικά? Του 1900 νυφικά ήταν της Edwardian και ο Τιτανικός στυλ. Αυτό το στυλ αντικατοπτρίζεται ένα κομψό μοτίβο γάμο φόρεμα με μια μακρά τρένο στο πίσω μέρος και μια έδαφος-συγκινητικό πέπλο για να πάει μαζί. Η σιλουέτα ήταν αυτή ενός φόρεμα μπάλα ή μια A-line/princess. Και στις δύο σιλουέτες, το πρότυπο κάτω από τη μεσαία γραμμή ήταν σε πλήρη φούστα. Η μόνη διαφορά είναι ότι η μπάλα (Σταχτοπούτα), φούστα φόρεμα ήταν λίγο πιο φούντωσε και ρέει από την πριγκίπισσα φούστα μοτίβο. Το τρένο ήταν συνήθως μεταφέρονται από ένα ή δύο παράνυμφος, όταν η νύφη θα περπατούσαν κάτω από το διάδρομο. 1910 και μετά, η σιλουέτα πήρε λογάς (δεν έχει σώμα-τοποθέτηση) και η μεσαία γραμμή αυξήθηκε υψηλότερο. Οι κομψές σιλουέτες είναι γνωστή ως αυτοκρατορία. Με την έναρξη του 1920, το νυφικά πτερύγιο ήταν στη μόδα. Αυτά τα φορέματα ήταν χαλαρά όλο, μερικά ακόμη και μέχρι το γόνατο. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '30, τα φορέματα έγιναν λεπτό με τα περιλαίμια και φαρδιά μπούστο, επικεντρώνεται περισσότερο στο μήκος. Αντί τιάρες και πέπλα, οι γυναίκες φορούσαν όμορφα καπέλα.
Τα μέσα του 20ού αιώνα Νυφικά? Η δεκαετία του '40 η τάση της μόδας παρουσίασαν κάποιες σημαντικές αλλαγές. Κάθε πτυχή της ζωής επλήγη κατά τη διάρκεια του πολέμου, οπότε ήταν οι ενδυμασίες γάμο. Δεδομένου ότι οι στρατιώτες έπρεπε να πάει στον πόλεμο, η όλη υπόθεση γάμος ήταν γρήγορη και απλή. Το νυφικό φορέματα ήταν νηφάλιος, χωρίς καμία επίδειξη του μεγαλείου. Με το τέλος του πολέμου, οι γάμοι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '50 ήταν γιορτάζεται με περισσότερο ενθουσιασμό. Τα φορέματα έγιναν πιο φανταχτερό, αλλά δεν αφήνει σεμνότητα τους. Τα περισσότερα από τα φορέματα είχαν μακριά μανίκια και με μεγάλη λαιμόκοψη, ενώ κάποιοι που είχαν στράπλες είχε κοντά σακάκια που ονομάζεται σακάκια μπολερό για να συμπληρώσει την αξιοπρεπή εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, οι γυναίκες έγιναν λίγο ανοιχτό μυαλό τα οποία, κατά συνέπεια, αντικατοπτρίζεται στις προτιμήσεις τους για νυφικά. Αποτέλεσε αφορμή για συντομότερες νυφικά που ήταν πάνω από το γόνατο, μερικά φορέματα επέτρεψε τις νύφες να αποκαλύψουν ώμους λεπτές. Ωστόσο, καπέλα και γάντια pillbox ήταν απόλυτα στο χώρο της μόδας και δεν μπορούσε να μείνει έξω, δεν έχει σημασία ποιο είναι το ύφος του φορέματος ήταν.
Τα τέλη του 20ου αιώνα Νυφικά? Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, τα σχέδια και μοτίβα πέρασε μια βόλτα καταδυόμενος με ρέει μοτίβα, βικτοριανό λαιμόκοψη στυλ και μανίκια Camelot. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 ένα υπερυψωμένο μέση, με μανίκια μπαλόνι και αναστατωμένα βικτοριανό ντεκολτέ ήταν στη μόδα. Η τρέλα ντίσκο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70 επηρέασε επίσης και τον τρόπο νυφικό σε κάποιο βαθμό. Bat-φτερό μανίκια μαζί με τα μεγάλα τρένα ήταν επίσης μια διάσημη τάση. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον πρίγκιπα Καρόλου για άλλη μια φορά έφερε στο προσκήνιο τον παράγοντα κομψότητα που είχε κάπως εξαφανίστηκε από τα μοτίβα νυφικό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Πλατεία και V λαιμό φορέματα στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τα φορέματα ήταν κεντημένο με πούλιες και χάντρες. Η μόδα της δεκαετίας του '80 μεταφέρθηκε στη δεκαετία του '90 με μικρές αλλαγές. Τη μέση κινήθηκε υψηλότερα, κάπου στο ή πάνω από τους γοφούς. Οι Puffy μανίκια και τόξα που ήταν κοινή σε εκείνους τους χρόνους τελικά εξαφανίστηκε κατά το τρέχον δηλ. την 21η νυφικά αιώνα.
Σήμερα, οι άνθρωποι σχέδιο γάμους τους σύμφωνα με διάφορα θέματα του γάμου και η νυφικά είναι ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με το θέμα καθώς και την επιθυμία της νύφης. Οι τελευταίες νυφικά δημιουργούν ένα μείγμα από πολλά από τα vintage νυφικά στυλ, δημιουργώντας έτσι νεότερα και σύγχρονο στυλ. Στο εξής, επίσης, τον τρύγο νυφικά θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το σύγχρονο κόσμο. Μετά από όλα, «Παλιά είναι χρυσός», ήταν σίγουρα είπαν «foresighter» μερικές έξυπνες.