Συνδεθείτε παρακαμπτήριος Vinyl Look

Σήμερα, η οικοδόμηση ενός ξύλινου σπιτιού ακούγεται αδύνατο οφείλεται σε διάφορους λόγους. Το πρώτο και κύριο λόγο είναι τα περιβαλλοντικά θέματα που σχετίζονται με την κοπή των δένδρων. Ένας άλλος λόγος είναι το κόστος των ξύλινων κορμών, η οποία απαιτεί ένα υψηλότερο επίπεδο συντήρησης, σε σύγκριση με άλλους τύπους πλαισιώσει το σπίτι. Αλλά, τώρα, υπάρχει μια εναλλακτική λύση σε ξύλινα κούτσουρα, η οποία είναι φθηνότερα και απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Το υλικό αυτό παρακαμπτήριος, το οποίο μπορούν να μιμηθούν την αίσθηση και την εμφάνιση του πραγματικού ξύλου, που είναι γνωστό ως πλαισιώσει βινυλίου log εμφάνιση.
Τι είναι το Μητρώο παρακαμπτήριος Vinyl Look;
Συνδεθείτε πλαισιώσει βινύλιο βλέμμα είναι το τέλειο υλικό πλαισιώσουν για όσους αγαπούν την εμφάνιση ενός ξύλινου σπιτιού. Το συγκεκριμένο υλικό είναι κατασκευασμένο από βινύλιο, μιμείται το ξύλο, και έχει στρογγυλοποιηθεί γωνίες που εξασφαλίζει την αυθεντική εμφάνιση της μια ξύλινη καλύβα. Αυτό πλαισιώσει βινύλιο είναι κατασκευασμένο από χλωριωμένων πολυβινυλοχλωριδίου (CPVC) με μονωμένη υποστήριξη αφρού, που γεμίζει το σχήμα των φύλλων. Η άκαμπτη μόνωση πολυστερίνης προσφέρει δύναμη για να πλαισιώσουν. Όπως και στην περίπτωση των πραγματικών πλαισιώσουν το ξύλο, το τμήμα αυτό μόνωση της παρακαμπτήριος βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας με την πρόληψη απώλειας θερμότητας το χειμώνα, και αύξηση της θερμότητας το καλοκαίρι. , Σύμφωνα με τον ισχυρισμό των κατασκευαστών, συνδεθείτε βλέμμα πλαισιώσει βινύλιο είναι επίσης ευεργετική για την ηχομόνωση και επίσης μειώνει τις διαρροές του αέρα και το νερό. Συνδεθείτε πλαισιώσει βινύλιο βλέμμα είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα, αλλά εκείνοι που μιμούνται την εμφάνιση του πεύκου και κέδρου είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούνται αυτά. Οι άλλες επιλογές αποτελούν τη συγκομιδή καφέ και γκρι λύκος ξυλείας.
Συνδεθείτε παρακαμπτήριος Vinyl Look - Οφέλη
Βινυλίου να πλαισιώσει ημερολόγιο είναι ένα είδος πλαισιώσουν βινύλιο, και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά πλαισιώσει. Τι κάνει αυτό το πλαισιώσει ημερολόγιο βινύλιο είναι το μοναδικό του εμφάνιση, που μιμείται μια ξύλινη καλύβα. Αλλά, βινυλίου να πλαισιώσει ημερολόγιο είναι πολύ διαφορετική από ξύλο για διάφορους λόγους, ο πρώτος κόστος είναι. Συνδεθείτε πλαισιώσει βινύλιο βλέμμα είναι σημαντικά φθηνότερα από τα πλαισιώσει ξύλο. Επίσης, είναι πιο ελαφρύ και εγκατάσταση πλαισιώσει βινύλιο είναι πιο εύκολο σε σύγκριση με άλλους τύπους υλικών πλαισιώσουν. Σε αντίθεση με ξύλινα παρακαμπτήριος, βινυλίου να πλαισιώσει ημερολόγιο δεν είναι επιρρεπείς στη διάβρωση ή θρυμμάτιση και δεν είναι επίσης επίθεση από παράσιτα και έντομα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστά αυτήν τη συντήρηση υλικού πλαισιώσει δωρεάν. Συνδεθείτε πλαισιώσει βινύλιο βλέμμα είναι στεγανό, προστατεύοντας την κατασκευή από όλα τα κλίματα. Ακόμα κι αν αυτό έρχεται σε ένα ξύλινο φινίρισμα, είναι δυνατόν να ζωγραφίσει βινυλίου να πλαισιώσει ημερολόγιο, το οποίο μπορεί να διατηρήσει λάμψη του για χρόνια. Μπορείτε να πλύνετε το πλαισιώσει με ένα λάστιχο ή ένα πλυντήριο δύναμης δύο έως τρεις φορές το χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί το βλέμμα.
Εάν θέλετε ένα αγροτικό βλέμμα για το σπίτι σας και δεν είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά και να διατηρήσει ξύλινο να πλαισιώσει, στη συνέχεια, συνδεθείτε βλέμμα πλαισιώσει βινύλιο είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορεί να εγκατασταθεί με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από τον κατασκευαστή. Το προϊόν αυτό μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα άλλα είδη αμαξοστάσια βινυλίου, αλλά αξίζει το τίμημα. Οι περισσότεροι παρακαμπτηρίων ημερολόγιο βινυλίου έρχονται με μια εγγύηση μέχρι 20 χρόνια, ενώ κάποια από αυτά προσφέρουν μια εγγύηση εφόρου ζωής. Το υλικό αυτό να πλαισιώσει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νέες κατασκευές, για την αναδιαμόρφωση και να αντικαταστήσουν παλιές και φθαρμένες ξύλινες παρακαμπτηρίων.