Η δημιουργία ενός Οικιακός κινηματογράφος

Stella, μαθητής του γυμνασίου ήταν μια φρικτή ταινία και πάντα χρησιμοποιούνται για να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για ταινίες μαζί με άλλους ομοϊδεάτες τους φίλους της. Συνέβη ότι συναντήθηκε με ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της. Τώρα είναι ένα buff ταινία, συνήθιζε να πάει και παρακολουθήστε κινηματογράφο στο θέατρο. Ως αποτέλεσμα του κατάγματος, δεν μπορούσε να βγούμε έξω και να περιορίστηκε στο σπίτι της. Ώστε οι φίλοι της, πήρε στο θέατρο στο σπίτι της. Ναι, έστησαν ένα home theater στο δωμάτιό της και ήταν καταπληκτικά να πούμε το λιγότερο. Ήταν πολύ πιο πιο άνετο, άνετη και το καλύτερο μέρος για αυτό τη δημιουργία ενός σπίτι θέατρο, ήταν ότι θα μπορούσαν να έχουν τραγανή munchies χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει γι 'αυτούς!
Στην περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα σύστημα εγχώριων θεάτρων ή σκέφτονται να αγοράσουν ένα σπίτι θέατρο ένα, ανάγνωση, λίγο πιο πέρα, θα σας δώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με το πώς να δημιουργήσει ένα home theater.
Βήματα για τη δημιουργία ενός Οικιακός κινηματογράφος
Κάνετε το χώρο? Είναι προφανές ότι, όταν η γνώμη σας για τη δημιουργία ενός home theater, θα πρέπει να προετοιμάσει το χώρο που έχετε μηδενίζονται για την εγκατάσταση του home theater. Εάν το κάνετε δεν έχετε ένα δωμάτιο που είναι κατάλληλα εξοπλισμένο, ακόμη και οι snazziest και το καλύτερο από τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου μπορεί να αποδειχθεί ένα υγρό πυροτέχνημα. Έτσι, για όσους έχουν πολλά χρήματα να δαπανήσουν, ουρανός είναι το όριο. Αλλά για εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ξοδεψετε πολύ με το δωμάτιο μετά τις δαπάνες για το σύστημα home theater, μπορούν να ξεκινούν με shortlisting μια ορθογώνια αίθουσα με τις λιγότερες θύρες του δυνατού. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατόν, χαράξουμε έναν ορθογώνιο χώρο μέσα σε ένα περίεργο σχήμα δωμάτιο για να διαχειριστεί το εν λόγω περιοχή, όπως το θέατρο στο σπίτι. Για την απορρόφηση περιπλανώμενος ηχητικά κύματα, προσθέστε ένα τάπητα ή μια κουβέρτα περιοχής ή επικαλυμμένα έπιπλα στο δωμάτιο. Κουρτίνες, τα ράφια, πίνακες, κ.λπ. θα εξυπηρετήσει και πάλι τον ίδιο σκοπό, να απορροφά το περιττό θόρυβο. Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο είναι σκοτεινό. Όμως, σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο θα στέλεχος τα μάτια σας, ενώ εσείς παρακολουθείτε την ταινία, οπότε dim φώτα θα είναι ακριβώς για τέλειο.
Οι συνιστώσες του Συστήματος? Επιλογή του συνιστώσες του συστήματος είναι ένα αρκετά σχετικό θέμα και είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων. So τούτου μπορείτε να πάτε για τηλεόραση επίπεδης οθόνης, τηλεοράσεις CRT, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ή Plasma τηλεοράσεις, μια μπροστινή προβολή ή μια οπίσθια TV προβολής. Το ίδιο ισχύει για ηχεία home theater, δέκτες, έξοδος βίντεο, ήχο surround φορμά, ενισχυτές και ούτω καθεξής. Θα αγοράσετε φυσικά κάτι που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, έτσι ώστε καλύτερό της για σας. Τηλεχειριστήρια είναι ένα άλλο πράγμα που εξετάζει. Τηλεχειριστήρια έρχονται σε διάφορους τύπους αυτές τις μέρες.
Πραγματική Set Up? Μετά την μεταγλώττιση όλα αυτά, αφήνει πραγματικά να πάρει τη σύνδεση αυτών των στοιχείων του συστήματος οικιακού κινηματογράφου. Βασικά η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια εντύπωση όσο πιο κοντά στο πραγματικό θέατρο. Έτσι, η οθόνη θα πρέπει να είναι στο μπροστινό μέρος καθώς μπαίνετε και δεν τις δύο πλευρών, γεγονός που θα κάνει τους ανθρώπους στελέχους λαιμό τους. Και η οθόνη πρέπει να είναι στο ύψος των ματιών. Οι ομιλητές θα είναι καλύτερα να τοποθετηθεί σχετικά με το πόδι ή τον τοίχο τοποθετημένα. Δίνουν ένα μεγάλο ήχο όταν ορίζεται έτσι. Ειδικότερα, τα 3 μπροστινά ηχεία θα πρέπει να είναι η γραμμή με την τηλεόραση. Θα πρέπει να είναι παράλληλη προς το καθιστικό. The 2 πίσω ηχεία θα ήταν θέση απέναντι η μία στην άλλη και στις δύο πλευρές των ακροατών, ακριβώς πάνω από το επίπεδο του αυτιού. Γούφερ sub θα είναι τέλειο για το γουργουρητό αποτέλεσμα, αν τεθεί στο πάτωμα πίσω από το καθιστικό ή ενάντια σε έναν τοίχο.
Κατά την εγκατάσταση και την στοίβα τα συστατικά αυτά, θα ήταν εύκολο να λειτουργήσει, αν υπάρχει, τουλάχιστον σε απόσταση 8 ίντσες μεταξύ του πίσω από τα συστατικά και τον τοίχο ή στο πίσω μέρος του ερμαρίου. Ως αποδέκτες την παραγωγή θερμότητας που χρειάζονται, είτε σε διαφορετικό ράφι ή η απομόνωση ή θα πρέπει να πάνε στην κορυφή της στοίβας. Αποφυγή σύμπλεγμα των συρμάτων και ο συνδυασμός τους κοντά στα κύρια χορδές ενέργειας. Τέλος, πριν από ψαλίδισμα τα καλώδια ηχείων στον τελικό μήκος τους, ελέγξτε αν όλα είναι εντάξει και το σύστημα είναι τέλειο ήχο και την ποιότητα της εικόνας είναι μεγάλη.
Ελπίζω ότι δεν βρήκατε τη διαδικασία αυτή, για το πώς να δημιουργήσει ένα σπίτι θέατρο, πολύ περίπλοκη. Και το εκθετήριο χώρο ή το κατάστημα από όπου αγοράσατε το σύστημα θα στείλει σίγουρα σε κάποιους για να σας βοηθήσει στη συγκρότηση του συστήματος οικιακού κινηματογράφου.
Έτσι έχει μια κουνιστή εμπειρία παρακολουθώντας την ταινία snuggling στο σπίτι μόνη της, ή με τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας! Show άνθρωποί της Time!