Είναι αυτή που εξαπατά σε μένα;

Εξαπάτηση μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Υπάρχει συναισθηματική εξαπάτηση, καθώς και στην ίδια την πράξη. Συναισθηματική απιστία του συντρόφου σας είναι πιο βλαβερός. Σεξουαλική επαφή με άλλο πρόσωπο απλά τους παρουσιάζει στοιχεία για να αποδείξει ότι η φίλη σας δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου πια.
Λοιπόν, αυτή την εξαπάτηση σε σας; Πώς να πει εάν είναι εξαπάτηση; Για έναν άντρα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε τα σημάδια της εξαπάτησης σε μια σχέση. Ας το παραδεχτούμε ρε παιδιά, όταν πρόκειται για συναισθηματικά ζητήματα, θα αρχίσουμε να μοιάζουν Αφρικής πιθήκους. Μάθετε περισσότερα για ορισμένα σημεία ενδεικτικό μιας φίλης εξαπάτησης.
Αυτή δεν λαμβάνει τις κλήσεις σας? Ακόμα κι αν έχετε δοκιμάσει καλώντας πολλές φορές της, δεν λαμβάνει κατ 'επανάληψη τις κλήσεις σας. Αυτό που είναι χειρότερο; Αυτή δεν τα επιστρέψει ακόμη. Και όταν τη ρωτήσω για αυτό, αυτή θα έχει πάντα ένα έργο που σχετίζονται με την ιστορία έτοιμη. Παιδιά, αυτή είναι η ηλικία των κινητών τηλεφώνων! Αν όμως πραγματικά ήθελαν να καλέσετε, θα είχε κληθεί.
Να βρεθεί για τους φίλους άντρα της? Γιατί στον κόσμο θα βρεθεί για τίποτα; Καθώς και όλα τα πράγματα που βρίσκονται για τους φίλους τύπο. Θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε για αυτό. Μια λέξη της συμβουλές σε όλα τα μέλη του αρσενικού αδελφότητα, να καθαρίσει τον αέρα για τους φίλους άντρας φίλη σας. Αυτό είναι ένα από τα σαφή σημάδια ότι είναι εξαπάτηση!
Συνεχής επιχειρήματα? Βλέπετε τηλεόραση και αυτή υποστηρίζει. Μπορείτε να σταματήσει μπροστά στην τηλεόραση και αυτή υποστηρίζει ακόμα. Βγαίνετε έξω, ισχυρίζεται. Δεν πάει έξω και όλα κόλαση διαλείμματα χαλαρά. Βλέπετε ένα πρότυπο εδώ; Ίσως υπάρχει ένα κρυφό μήνυμα σε όλους τους ανάγκασε αυτά τα επιχειρήματα.
Αμήχανη σιωπή? Να πάρει ποτέ αυτό το συναίσθημα ότι η φίλη σας δεν είναι απλά μιλάμε για να σας (ακόμα κι αν ξοδεύετε σαν $ 100 σε μια ημερομηνία δείπνο). Dude, μιλήστε με τη φίλη σας σε μια ημερομηνία. Τρώτε είναι λιγότερο σημαντική. Αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να σκέφτεται, Αυτό είναι ακριβώς αυτό που δεν είχε με ..., αλλά ο άλλος τύπος.
Γενικά ψέματα για όλα τα πράγματα? Βρεθεί για τους φίλους τύπος είναι ένα πράγμα (που θα μπορούσε απλώς να τη δοκιμή των επιπέδων ζήλια σας), αλλά βρίσκεται για σχεδόν τα πάντα και ότι επίσης δεν οποιαδήποτε λογική απάντηση, ιδίως τώρα που είναι ένα διαφορετικό πράγμα εντελώς. Αντιμετώπιση της! Ζητήστε τους να σταματήσει το ψέμα.
εταιρεία Προτιμά άλλων ανθρώπων? Είναι πάντα ενδιαφέρονται για την εταιρεία των άλλων ανθρώπων! Ό, τι κι αν κάνετε, ότι απλά δεν θέλετε γύρω! Θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας αυτό το ερώτημα, πότε ήταν η τελευταία φορά που σας παιδιά απόλαυσαν κάτι μαζί;
Δεν είναι καν ενδιαφέρονται cuddling? Κάποιες αλήθειες, δεν χρειάζεται να πει, κορίτσια σαν cuddling και όλοι γνωρίζουμε τι τύπους σαν. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε, παιδιά! When mate σας αρνείται να αγκαλιάσετε μαζί σας, υπάρχει κάτι το πολύ απίθανος συμβαίνει.
Νέοι φίλοι; - Τι λες;? Πρέπει να είναι όλες οι αντίχειρες επάνω για την κοπέλα σου αν έχει μια ζωή πέρα ​​από τη σχέση σας, αλλά μάγκα που διακαώς αμφισβητεί ότι έχει οποιαδήποτε νέους φίλους και ακόμα κι αν ομολογεί απρόθυμα να το, αρνείται να σας παρουσιάσουμε τους. Γιατί; Γιατί; Γιατί;
Οι παραπάνω ενδείξεις θα βοηθήσει να διαπιστώσετε αν είναι εξαπάτηση. Ωστόσο, εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι αν αυτή είναι εξαπάτηση σε σας, τι μπορείτε να κάνετε: -
Να αξιολογηθεί κατά πόσον είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου? Προσπάθεια να δοθεί μια απλή ερώτηση. Μήπως ακόμα ερωτευμένος μαζί σου; Εφαρμόστε κάποια λογική. Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε υπάρχει κάποιο σημείο στη σχέση. Εάν η απάντηση δεν είναι, τότε ποιο είναι το σημείο μέσα σου τη λήψη του προς τα εμπρός;
Εκτιμήσει αν είσαι ερωτευμένος με αυτήν? Σκεφθείτε ο λόγος που την αγαπούσε. Σκέψου τα πράγματα, λόγω των οποίων μπορείτε ερωτεύτηκε της. Για να παραθέσω μια αγάπη cliche είναι όλα όσα χρειάζεστε για μια σχέση.
Ελπίζω πραγματικά ότι ανωτέρω εκπόνηση, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα άποψη στο ερώτημα 'Μήπως εξαπατούσαν μένα;' Εάν δεν λάβει σοβαρά ανωτέρω προειδοποιητικά σημάδια της απιστίας, καθώς μπορείτε να έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα στα χέρια σας. Διαβάστε περισσότερα για:? Σύζυγος εξαπάτηση? Είναι ο φίλος εξαπάτηση μου για μένα