Cold επεκτάσεις τρίχας τήξης

Οι επεκτάσεις τρίχας? Are επεκτάσεις τρίχας χρησιμοποιείται για να κάνει την τρίχα βλέμμα παχύτερο, πιο βαθύ χρώμα, προσθέτουν υφή και το μήκος σε φυσικά μαλλιά. The επεκτάσεις μαλλιών που χρησιμοποιούνται θα μπορούσαν να γίνονται από τα φυσικά ανθρώπινα μαλλιά ή μπορεί να είναι συνθετικό. Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι επέκταση μαλλιά χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση αυτές τις επεκτάσεις τρίχας στο κρανίο σας. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν, ψαλίδισμα, σωληνώσεις, κόλλημα και το ράψιμο. Η σωστή αντιστοιχία της επέκτασης τρίχας με τα φυσικά μαλλιά σας σας δίνει μια στιγμιαία νέα εμφάνιση.
Σύντηξη επεκτάσεις τρίχας? Πρόσφατα, τεχνική συγχώνευση των προσθέτοντας επεκτάσεις τρίχας έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Υπάρχουν δύο τύποι επέκταση μαλλιά της σύντηξης, που είναι ζεστό επέκταση μαλλιά της σύντηξης και το κρύο επέκταση μαλλιά σύντηξης. Fusion επέκταση μαλλιά είναι δημοφιλής επειδή είναι ανώδυνη και απαιτεί μόλις 15 λεπτά για να θρυαλλίδα στις επεκτάσεις τρίχας. Τη διαδικασία της επέκταση μαλλιά σύντηξη είναι μια μη χειρουργικής διαδικασίας και τις επεκτάσεις τρίχας χρησιμοποιούνται σε αυτές τις τεχνικές διαρκέσει τουλάχιστον έξι μήνες, εάν υπάρχει μια σωστή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών. Για ζεστό επέκταση μαλλιά της σύντηξης, ένα ζεστό κόλλα χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση των εξτένσιον. Ένα ζεστό υποδοχή σύντηξης χρησιμοποιείται για να τηρήσει την επέκταση μαλλιά κοντά στις ρίζες των φυσικών μαλλιών. Λόγω της χρήσης αυτού του εργαλείου θερμαινόμενη, κάποια ζημία εμπειρία τους ανθρώπους στο τριχωτό της κεφαλής και τα εγκαύματα. Ενώ είναι κρύα επέκταση μαλλιά χρησιμοποιεί μια διαφορετική τεχνική που είναι ασφαλή.
Cold Fusion επεκτάσεις τρίχας? Ψυχρού επέκταση μαλλιά σύντηξη είναι μια νέα τεχνική που συνδέονται εξτένσιον. Ο τρόπος είναι πιο δημοφιλής λόγω των πλεονεκτημάτων της για το καυτό μέθοδο της σύντηξης. Ψυχρός επεκτάσεις μαλλιών σύντηξης χρησιμοποιήσετε μια κερατίνη βάση πολυμερούς για τη συγκράτηση των επεκτάσεων τρίχας στο κρανίο. Αυτό το πολυμερές είναι ευέλικτο χαρακτήρα και ως εκ τούτου, οι επεκτάσεις τρίχας δεν γίνονται δύσκαμπτες και δεν φαίνονται αφύσικο. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της ψυχρής σύντηξης εξτένσιον σε σύγκριση με το ζεστό εξτένσιον σύντηξης είναι, ότι οι επεκτάσεις τρίχας διαρκούν περισσότερο με αυτή τη μέθοδο. are υπέρηχος κύματα χρησιμοποιούνται σε κρύο επεκτάσεις τρίχας τήξης. Τα εν λόγω κύματα μετατρέπονται σε μηχανική ενέργεια και η δόνηση που δημιουργούνται λόγω αυτής της μετατροπής εφαρμόζεται στην περιοχή τριχωτού της κεφαλής, όπου η άκρη κερατίνη πληροί τα φυσικά μαλλιά. Αυτό αποτελεί έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ του φυσικά μαλλιά και την επέκταση μαλλιά. Το σχηματιζόμενο ομόλογο είναι αόρατο ισχυρό δεσμό και δεν προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη του τριχωτού της κεφαλής όπως σε ζεστό τεχνική σύντηξης. Με κρύο hair τεχνική επέκταση σύντηξης μπορείτε να προσθέσετε τις επεκτάσεις τρίχας σε οποιοδήποτε μέρος του κρανίου σας, συμπεριλαμβανομένης της μετωπικής μερίδα.
Ψυχρός επεκτάσεις τρίχας τήξης έχουν χρήσιμο για τους ανθρώπους που πάσχουν από αλωπεκία. Αλωπεκία είναι ένα πρόβλημα υγείας, όταν ένα πρόσωπο πάσχει από την απώλεια τρίχας σε όλο το σώμα και / τρίχες του / της καθίστανται λεπτά, εύθραυστα. Ψυχρός επεκτάσεις μαλλιών σύντηξης βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους για να πάρετε μια φυσική εμφάνιση του πυκνά μαλλιά. Ένα άλλο πλεονέκτημα του κρύου εξτένσιον σύντηξης, βοήθησε τους ασθενείς με καρκίνο οι οποίοι έχουν χάσει τα μαλλιά τους, λόγω της χημειοθεραπείας για να πάρετε μια φυσική εμφάνιση. Αυτά δεν περισσότεροι έχουν να φορέσουν τις δυσάρεστες περούκες που μπορεί να παρατηρήσει εύκολα. A depolymerizing λοσιόν χρησιμοποιείται για να διαλύσει κρύο εξτένσιον σύντηξης. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αφαιρέσετε τις επεκτάσεις τρίχας.
Κρύα επεκτάσεις μαλλιών σύντηξης είναι αρκετά ακριβά και μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα για να τα πάρουμε. Αλλά αν θέλετε να πάρετε μια επέκταση τρίχας που ταιριάζει φυσικά μαλλιά σας, τότε η ψυχρή σύντηξη επεκτάσεις τρίχας είναι καλύτερες και ασφαλείς επεκτάσεις μαλλιών, που μπορείτε να πάτε για. Πάντα κρυώνουν επεκτάσεις τρίχας τήξης γίνει από έναν επαγγελματία και να εξασφαλίσει ότι παίρνετε την κατάλληλη φροντίδα. Διαβάστε περισσότερο στην μέριμνα για εξτένσιον.