Πώς να αφαιρέσει το κερί κεριών από χαλιά

Κεριά αποτελούν μέρος σχεδόν κάθε εορτασμού. Ωστόσο, αυτές γλυκιά μυρίζοντας πράγματα της ερωτικές ευχαρίστησης αφήνουν συχνά βρώμικο λεκέδες κερί στο πολύτιμο χαλιά μας και άλλα ταπετσαρίες. Συχνά, το κερί στάζει τόσο γρήγορα και σκληραίνει πριν παίρνετε το χρόνο να κάνει τίποτα. Όταν σταλαγματιές κερί σε λείες επίπεδες επιφάνειες, είναι ευκολότερο να καθαρίσει. Αλλά συμψηφισμού κερί από υφάσματα όπως χαλί είναι κουραστικό, όπως ίσως καταλήξετε κάνουν ζημία στο τάπητά σας. Ωστόσο, με τη βοήθεια ακόλουθες χαλί καθαρισμού συμβουλές, μπορείτε καταργήσετε κερί κερί από χαλιά.
Πώς να αφαιρέσει το κερί κεριών από τα χαλιά? Για να αφαιρέσετε κερί από τα χαλιά, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πακέτο χαρτοπετσέτες και ένα σίδερο πανί. Πρώτον, ξύνεται οποιοδήποτε υπερβολικό κερί στον τάπητα με τη βοήθεια ένα αμβλύ μαχαίρι. Τότε plug-in σιδήρου και προσαρμόσει το ζεστό σκηνικό για 'delicates ». Καλύψτε το κερί λεκέ με ένα ζευγάρι των στρώματα χαρτοπετσέτες. Όταν ο σίδηρος είναι αρκετά θερμό, πιέστε το στο πάνες, έτσι ώστε να λιώσει το κερί από κάτω. This λιωμένο κερί θα απορροφηθεί στα στρώματα της χαρτοπετσέτες. Θα παρατηρήσετε ότι περισσότερες κερί έχει πάει off. Αντί χαρτοπετσέτες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα χαρτί ή ένα washcloth ή μια πετσέτα. Όποια χρησιμοποιείτε, απλά βεβαιωθείτε διαθέτει καλό χωρητικότητα απορρόφησης. Επιπλέον, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη ρύθμιση του σιδήρου. Μην υπερβαίνετε η θερμοκρασία τυχόν άνω ζεστή και επίσης αναβληθεί η ρύθμιση για ατμού. Το χρώμα συνθετικών ινών εξασθενίζει μακριά εάν το σίδερο είναι ζεστό.
Το υπόλειμμα που απομένει μετά την εκκαθάριση της κερί μπορεί να αφαιρεθεί με τη βοήθεια ένα σπίτι καθαρισμού διαλύτη ή μια οινόπνευμα βασίζεται χαλιού λεκέδων πράκτορα απομάκρυνσης. Μπορείτε πλύνετε επίσης μακριά με τη βοήθεια ενός ήπιο απορρυπαντικό, αλλά να προσεκτικοί σχετικά το ύφασμα χαλί. Μερικοί υφάσματα εξασθενίζουν μακριά όταν έρχονται σε επαφή με νερό.
Πώς να προστατεύσει ταπήτων σας Από Κερί κερί? Πάντοτε αγοράσει καλή κεριά ποιότητας οποίες έχουν μόνο βασικές συστατικά όπως παραφίνη, στεατικό οξύ και χρωματισμό και μυρίζοντας πράκτορες. Στεατικό οξύ βοηθά να κάψετε το κερί μακριά, μειώνοντας έτσι το ποσό κεριού στάζει. ? Πάντοτε τοποθετείτε το καντηλάκι στους κερί κάτοχος και βεβαιωθείτε είναι αρκετά μεγάλο να περιέχει όλα τα έσταζαν κερί, ώστε δεν υπάρχουν διαχύσεις. ? Ποτέ μην πλήγμα έξω το κερί, πάντα χρησιμοποιήστε ένα σβήνων να τους πλήγμα έξω. Στην περίπτωση, που δεν έχουν σβήνων, βάλτε ένα ποτήρι χυμό κατά τη διάρκεια των κεριών για να το σβήσουν. ? Μην αφαιρέσετε το κερί από αυτό του γίνεται αμέσως μετά τη θέση της μακριά. Περιμένετε μέχρι όλο το κερί έχει στερεοποιηθεί. ? Μην φως των κεριών κοντά σε παράθυρα, ανεμιστήρες ή τις διεξόδους θέρμανσης. ? Αν κάνετε τη δική κεριά σας στο σπίτι, τότε είναι πιθανό να χυθεί το κερί στο χαλί, ως εκ τούτου να καλύπτει πάντα τον τάπητα με παλιές εφημερίδες, πριν να συνεχίσετε. ? Εάν ξέρετε πώς να αφαιρέσετε κερί από το χαλί σωστά, θα μπορέσετε να το αφαιρέσετε γρήγορα και χωρίς να καταστρέφουν το χαλί. Αλλά, θα ήταν σοφό να την εμποδίσει να στάζει στο χαλί, στην πρώτη θέση, με τη λήψη προληπτικών μέτρων.