Περπατήστε στα υποδείγματα ντους

Πολλοί προτιμούν να έχουν περπατήσει σε ντους στα λουτρά τους. Ο περίπατος στην ντους προσθέτει την ομορφιά του μπάνιου και σας δίνει κάποια προστιθέμενη ιδιωτικό χώρο στο μπάνιο. Μια βόλτα στο μπάνιο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα νέο λουτρό, καθώς και κατά τη διάρκεια της αναδιαμόρφωση λουτρών. Μια βόλτα στο ντους στο μπάνιο σας καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Ένα ζεστό μπάνιο ατμού μπορεί να χαλαρώνετε στο μπάνιο σας με τον περίπατο στο ντους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάει σε ένα spa για το μπάνιο ατμού. Εδώ είναι μερικά από τα πόδια στα σχέδιά ντους.
Περπατήστε στα υποδείγματα ντους - Θέματα
Ρουστίκ θέμα? Αν έχετε μια χαμηλού προϋπολογισμού, μπορείτε να έχετε ένα αγροτικό θέμα ως βόλτα στο σχεδιασμό ντους. Ένα αγροτικό θέμα είναι προτιμότερη, επειδή είναι η πιο φθηνή επιλογή. Σε μια χωριάτικη με τα πόδια στη σχεδίαση ντους, χρήση φυσικών χρωστικών είναι σημαντική. Το ντους κεφάλι, στα πόδια σε καταλύματα ντους είναι κατασκευασμένο από χαλκό. Ο θάλαμος του περίπατο στο ντους είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς. Αυτό θα δώσει την καμπίνα ντους την ίδια εμφάνιση με τη σάουνα. Για να μάθετε περισσότερα για ένα spa στο σπίτι, διαβάστε φορητά spa στο σπίτι.
Θέμα Spa? Μπορείτε να κάνετε μια εικασία του προϋπολογισμού κοιτάζοντας το ίδιο το όνομα. Αυτή η βόλτα στη σχεδίαση ντους έχει πολλαπλές κεφαλές ντους που μπορεί να σας δώσει τη χαλάρωση, όπως αυτή ενός spa. Τα χρώματα που είναι κατάλληλα για αυτό το θέμα είναι λευκά, κρέμες και παστέλ χρώματα. These χρώματα δίνουν μια τραγανή κοιτάξετε καμπίνα ντους. Μπορείτε να διακοσμήσει περαιτέρω τη βόλτα στο ντους με αρωματικά κεριά. Μάθετε περισσότερα για λήψη αρωματικά κεριά στο σπίτι τους στο πώς να κάνει αρωματικά κεριά.
Doorless καμπίνα ντους υποδείγματα? Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα μιας doorless καμπίνα ντους. Αυτοί οι τύποι βόλτα στα σχέδια ντους επιτρέπει πολλή χρήση του χώρου στο μπάνιο. These doorless βόλτα στο ντους είναι κατάλληλα για εκείνους μπάνιο, όπου ο χώρος είναι ένα πρόβλημα. Επιπλέον, αυτά τα περίπατο στο ντους είναι απλά στη χρήση τους και δεν χρησιμοποιεί κάθε επιπλέον αξεσουάρ στην καμπίνα ντους. Αυτό ελαχιστοποιεί εύκολα τις απαιτήσεις σε χώρο. Ένα άλλο πλεονέκτημα του doorless καμπίνα ντους είναι πως είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν επιπλέον χρόνος απαιτείται για την καθαρίστε τις συνημμένα ντους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό το μπάνιο σας, διαβάστε αυτό το καθαριστικό μπάνιο. The doorless βόλτα στο σχεδιασμό ντους έχει ένα άλλο πλεονέκτημα και αυτό είναι ότι το μπάνιο σας φαίνεται μεγαλύτερο. Περπατήστε στα μπάνια είναι συνήθως τοποθετούνται σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη δυνατότητα σε μικρές μπάνιο σας στο σπίτι.
Πλακιδίων καμπίνα ντους υποδείγματα? Κεραμικά πλακάκια και πλακάκια από γρανίτη είναι οι δύο τύποι των κεραμιδιών λαό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του περίπατο στο ντους. Ο σύγχρονος βόλτα στο σχεδιασμό ντους χρήσεις γρανίτη. Αυτά τα κεραμίδια που συνδέονται με τοίχους του μπάνιου και του περιβόλου του περιπάτου στο ντους είναι κατασκευασμένο από γυαλί, έτσι ώστε αυτά τα κεραμίδια είναι ορατές και απεικονίζει μια κομψή εμφάνιση στο μπάνιο. Πολλές φορές, οι άνθρωποι που έχουν υψηλά πλακίδια χρήση του προϋπολογισμού που έχουν λεπτή σχέδια τους. Πολλοί βόλτα στα σχέδιά ντους με μπανιέρα περιλαμβάνονται στα συνημμένα. Ουσιαστικά, ο χώρος που απαιτείται για αυτόν τον τύπο με τα πόδια στο σχεδιασμό ντους είναι μεγαλύτερη από τα κανονικά μόνο με τις κεφαλές των ντους.
Για ένα μεγαλύτερο μπάνιο, μασάζ, ατμόλουτρο και άλλες εγκαταστάσεις μπορούν να περιληφθούν. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως ανά προϋπολογισμό σας. Αυτό ήταν όλο για βόλτα στα σχέδια ντους. Για να μάθετε περισσότερα για την διακόσμηση μπάνιο, διαβάστε το παρακάτω?
Μπάνιο Σχέδια? Φωτιστικά μπάνιου? Δάπεδα μπάνιου