Πώς να γίνει διάσημος

Κανείς δεν μπορεί να σας διδάξει, πώς να γίνει διάσημος ή για να γίνει κανείς. Όλοι μπορείτε να είστε είναι ποτέ οι ίδιοι. All που το λέω, θα μπορεί να, βοηθούν στην nudging ότι thirst for αριστεία, που βρίσκεται αδρανείς μέσα σε κάθε άτομο. Το κλειδί για να γίνει γνωστό είναι επιδίωξη της αριστείας σε οποιοδήποτε τομέα της προσπάθειας που θα εργαστούν in Εάν η επιθυμία να υπερέχουν υπάρχει μέσα σου, φήμη και την τύχη που θα ακολουθήσει. Μπορεί να απαιτήσει από χρόνια σκληρής δουλειάς και υπομονή, αλλά αν υπερέχουν σε τομέα που σας ενδιαφέρει, μόνο του ένα θέμα χρόνου προτού να στεφθεί με τη φήμη.
Την επιθυμία να είναι γνωστό και αναγνωρισμένο είναι το φιλοδοξία όλων σχεδόν. Κάθε ένας από εμάς θησαυρών ή του στιγμές της και δευτερόλεπτα της φήμης, μας στιγμές της δόξας! Υπ 'αυτές τις στιγμές, ταπεινός, άγνωστο πλάσμα, ένα απλό στατιστικό στοιχείο, ένα πρόσωπο χάνεται σε ένα πλήθος που είστε εσείς, γίνεται γνωστή στο ευρύ κόσμο! Εσείς ως ατόμου είναι αναγνωρισμένη για κάτι που σας θέτει εκτός από τους υπόλοιπους!
Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ιδιαίτερο. Ο καθένας από εμάς έχει κάτι το οποίο είναι νέο για τον κόσμο. Κάποιο ταλέντο ή κάποια δεξιότητα που είναι κάτι που είναι φυσικά καλοί! Ότι το ταλέντο, εργάστηκε για με επίμονη προσπάθεια, είναι η αξίωσή σας στη φήμη. Έτσι, θα ήθελα να πω το ερώτημα που πρέπει να τεθεί δεν είναι «Πώς να γίνεις διάσημος;». Είναι «Πώς να υπερέχει; ή "Πώς να είμαι ο εαυτός μου;».
Πρέπει να σας προειδοποιήσω πριν πάμε μπροστά. Θυμηθείτε, η φήμη είναι μια ευμετάβολη πράγμα. Πρόκειται για ένα στιγμιαίο συναίσθημα της ευχαρίστησης και είναι πολύ εθιστικό. Βασίζεται σε εξωτερικούς κίνητρο. Συνεπώς, μόλις έχετε το συνηθίσεις, θα θέλετε περισσότερα. Οι άνθρωποι καταφεύγουν για να πάει σε οποιοδήποτε μέσο πρώτα να γίνει διάσημη και, στη συνέχεια, να αναστείλει τη διάσημη! Some οι ίδιοι χάνουν σε μεγαλομανία, μερικές μόλις αυτοκαταστροφή, δεδομένου ότι δεν μπορούν να σταθούν getting αγνοούνται αφού στο προσκήνιο για τόσο πολύ καιρό. So σημείο μου είναι η επικέντρωση στην αριστεία και δεν με τη φήμη. Αριστείας θα μείνουν και να λάμψει για πάντα μέσα από το σώμα σας της εργασίας, ενώ η φήμη είναι σχετική. Είναι καλύτερα να μην πάρει ή να χρησιμοποιείται για να εθιστεί σε αυτό. Εδώ, σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές συμβουλές για το πώς να γίνουν διάσημοι, με το σωστό τρόπο και με τους δικούς σας όρους, να κάνει ό, τι κάνουμε το καλύτερο! Που θα μπορούσατε να τους αποκαλούν συμβουλές για να διαπρέψουν.
Συμβουλές για το πώς να γίνει διάσημος? Δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα για την δόξα, τύχη και επιτυχία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ώρα δοκιμάζεται τις αρχές, οι οποίες, εάν ακολουθηθούν θα σας βάλει στα μονοπάτια της δόξα και φήμη.
Be Yourself? Αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τύπο πυροβολισμό να είναι μια επιτυχία και να γίνουν διάσημοι. Ο κόσμος δεν θέλει έναν Αλ Πατσίνο κλώνο, μία δεύτερη τιμή Michelangelo ή μια δεύτερη Μέριλιν Μονρόε, αλλά θα σας αρέσει, το σας αληθινό, σε όλη τη δόξα της, πιστέψτε με. Μην συγκρίνεις εαυτό σας με κανέναν. Ανάπτυξη και μούχλα δικό σας στυλ.Για να συνοψίσω, πρέπει να τον εαυτό σας!
Τολμήστε να Κινδύνου? Ευκαιρίες χτυπήσει πολύ μαλακά και αν δεν είναι προσεκτικοί για να τους αρπάξουν αμέσως, δεν μπορείτε ποτέ να τα πάρει και πάλι! Τολμήστε να αναλάβουν κινδύνους, εάν θέλετε να γίνει διάσημος και επιτυχής.
Μην Φροντίδα τι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται!? Όλα τα διάσημα πρόσωπα ή τις επιτυχημένες άνθρωποι είχαν ένα κοινό σημείο. Άκουσαν εσωτερική φωνή τους και πίστεψαν στον εαυτό τους. Ο Ralph Waldo Emerson είπε στο περίφημο δοκίμιό του Self Reliance, εγώ αποφεύγω πατέρας και η μητέρα και η σύζυγος και ο αδελφός, όταν ιδιοφυΐα μου με καλεί. Θα ήθελα να γράψω για το υπέρθυρα της πόρτας-post, ιδιοτροπία. Όταν η μεγαλοφυΐα εντός σας καλεί, τον εμπιστοσύνης με όλη την καρδιά σας, μην ακούτε κανέναν που σας λέει, ότι δεν είστε καλά. Μην πέφτετε θύματα κομφορμισμό και τη θυσία ταλέντο σας για την ασφάλεια!
Απολαύστε τη Διαδικασία και να τους ανθεκτικούς!? Μόλις αρχίσετε μετά την καρδιά σας, η αρχική ημέρα θα είναι δύσκολη. Κανείς δεν θα σας αναγνωρίζουν αμέσως. Having ταλέντο είναι ένα πράγμα, αλλά μετατρέψει αυτό το ταλέντο σε πραγματική εργασία απαιτεί χρόνο και υπομονή. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, απολαύστε τη διαδικασία και να εργαστούν σκληρά! Τα αποτελέσματα θα έρθουν τελικά! Εάν απολαμβάνετε τη διαδικασία και να έχετε τα μάτια σας σχετικά με την μπάλα (για να χρησιμοποιούν τη γλώσσα ποδόσφαιρο), θα φτάσετε το στόχο σας. Θα αναγνωριστούν για αυτό που σας και να πάρετε το μερίδιό σας φήμη!
Είναι το καλύτερο!? Excellence είναι το κλειδί για την αιώνια φήμη και δόξα! Κάντε τον εαυτό σας απαραίτητο. Κάνει ό, τι κι αν κάνετε, με τόση αφοσίωση και αγάπη, που εσύ ο ίδιος να χάσει σε αυτό. Τελικά, θα είναι το καλύτερο σε ό, τι αναλάβει! Θυμηθείτε τι Martin Luther King Jr είπε Αν ένας άντρας καλείται για να είναι οδοκαθαριστής, θα πρέπει να δρόμους σαρώνουν ακόμη και ως Μιχαήλ Άγγελος βαμμένα, ή Beethoven γράψει μουσική, ή ο Σαίξπηρ έγραφε ποίηση. Θα πρέπει να σαρώσει δρόμους τόσο καλά, ώστε όλοι οι οικοδεσπότες του ουρανού και της γης θα παύση να πούμε, εδώ έζησε μια μεγάλη οδοκαθαριστής, ο οποίος έκανε τη δουλειά του καλά. Αυτό είναι το μυστικό του να γίνει διάσημος, τελειότητα!
Ελπίδα αυτές τις συμβουλές για, πώς να γίνει διάσημος, σας έχω δώσει λίγη τροφή για σκέψη. Αυτή είναι η ιδέα μου για το πώς να γίνει διάσημος. Μπορείτε να διαφωνείτε μαζί μου και ίσως να έχετε δίκιο. Μετά από όλα, όλοι του για μετά τη δική σας σκέψη. Θα υπογράφει εδώ, να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στο ταξίδι σας στη φήμη και τη δόξα!