Πώς να κάνει Γύψου του Παρισιού

Γύψου του Παρισιού χρησιμοποιείται ευρέως από τους καλλιτέχνες για την κατασκευή γλυπτών, δημιουργώντας μάσκες και διάφορα τρισδιάστατο τεχνών και χειροτεχνίας έργα. Είναι το καλύτερο υλικό για την κατασκευή καλουπιών και χυτών. Είναι πολύ συχνά χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς και αρχιτεκτονικής. Επιπλέον, καλούπια του αφθώδους εκτυπώσεις και οι άλλες σημάνσεις που χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία αποφασιστικής σημασίας στην εγκληματολογία γίνει με τη χρήση γύψο του Παρισιού. Εάν κάποιος σας ρωτά, τι είναι ασβεστοκονίαμα του Παρισιού;, η απάντηση είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς ευπροσάρμοστο υλικό. Γύψος του Παρισιού είναι διαθέσιμο στα καταστήματα σε μορφή σκόνης ή επιδέσμους, όπου μπορείτε απλά να απαιτούν το νερό ώστε να είναι έτοιμο για χρήση. Υποθέτω, υπάρχουν πολλοί από εσάς που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε σπιτικό γύψου του Παρισιού. Αλλά, προτού να ελέγξετε έξω, «πώς να κάνουν ασβεστοκονίαμα του Παρισιού;», ενημερώστε μας σύντομη ιστορία της.
Σύντομη Ιστορία του Γύψου του Παρισιού
Η πιο παλιά ίχνη κονιάματος βρέθηκαν στην Ανατολία και τη Συρία και χρονολογήθηκαν με 9000 χρόνια παλιά. Σχεδόν 5000 χρόνια πίσω, Αιγύπτιοι ετοίμασε ένα υλικό που συνδέει με το κάψιμο γύψου στη φωτιά στο ύπαιθρο, τότε θα συντριβή και τη μίξη του με το νερό. Αυτό είχε χρησιμοποιηθεί ως οικοδομικό υλικό για την κατασκευή του μπλοκ των μνημείων, όπως το παγκοσμίως γνωστό και θαυμάσια πυραμίδες της Αιγύπτου. Ο γύψος είναι ένα ιζηματογενή πετρώματα και η εξάτμιση του θαλασσινού νερού παγιδεύονται σε λιμνοθάλασσες οδηγεί στο σχηματισμό του. Ο γύψος είναι πύρωση σε γύψο του Παρισιού. Υπάρχουν πολλές διαδικασίες για να γίνει αυτό. Επιλογή του γύψου και τις μεθόδους παρασκευής τους είναι οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν στην παραγωγή των καλύτερων σοβάδων.
Μπορείτε να κάνετε σπιτικά ασβεστοκονίαμα του Παρισιού με δύο τρόπους? Που χρησιμοποιούν το άσπρο αλεύρι ή άσπρη κόλλα. Ας δούμε τη λεπτομερή διαδικασία για καθένα από αυτά.
Πώς να κάνει Γύψου του Παρισιού με το άσπρο αλεύρι;
Πράγματα που θα χρειαστείτε? Ζεστό νερό? Λευκό αλεύρι? Πλαστικό μπολ? Σπάτουλα? Διαδικασίας
Βήμα 1: διαρκέσει ένα έως δύο φλιτζάνια ζεστό νερό και δύο με τρία φλιτζάνια άσπρο αλεύρι.
Βήμα 2: το Mix να σχηματίσουν μια πάστα.
Βήμα 3: Βάλτε αυτό το επικολλήσετε σε ένα πλαστικό μπολ.
Βήμα 4: Κρατήστε ανακατεύοντας την πάστα μέχρι να έχετε μια ομαλή μείγμα με μη ορατά κομμάτια.
Βήμα 5: Να θυμάστε να διατηρηθεί η συνοχή της πάστα λεία και παχύ, αλλά και εύκολο να ανακατεύετε.
Πώς να κάνει Γύψος του Παρισιού με τη λευκή κόλλα;
Πράγματα που θα χρειαστείτε? Ζεστό νερό? Λευκή κόλλα? Πλαστικό μπολ? Σπάτουλα? Διαδικασίας
Βήμα 1: Πάρτε ένα μέρος ζεστό νερό και τα δύο τμήματα λευκή κόλλα. Ανακατέψτε τα υλικά τόσο καλά.
Βήμα 2: Μετακινήστε το πάστα σχηματίστηκε μετά από ανάμειξη διαδικασία σε ένα πλαστικό μπολ.
Βήμα 3: Προσθέστε νερό στο επικόλληση και ανακατεύετε συνεχώς, ενώ κάτι τέτοιο.
Βήμα 4: Το νερό πρέπει να προστεθεί μέχρι να έχουν μια soupy μείγμα.
Βήμα 5: Βεβαιωθείτε ότι το μείγμα είναι υδαρής αλλά έχει λίγη συνοχή κολλώδης επίσης. Το προϊόν αυτής της συνταγής μπορεί να απαιτεί κάποια επιπλέον χρόνο για να στεγνώσει από την προηγούμενη.
Τώρα, αν κάποιος σας ρωτήσει, πώς να κάνει γύψο του Παρισιού, στο σπίτι, έχετε τις απαντήσεις έτοιμες. Κάνοντας ασβεστοκονίαμα του Παρισιού τον εαυτό σου είναι σίγουρα μια μεγάλη εμπειρία. Ειδικά, αν το χρειάζεστε για κάποιο έργο και είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, σπιτικά γύψο του Παρισιού, είναι σίγουρα μια ευδαιμονία για σας. Όλες οι προμήθειες που απαιτούνται για την προετοιμασία που είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι σας. Επίσης, η προετοιμασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Έτσι, πώς κάνετε γύψο του Παρισιού, με κόλλα ή αλεύρι; Δεν προσπαθώ ακόμα; - Ωχ . Απλά προσπαθήστε να προετοιμάσει και καλή διασκέδαση!