Λευκό Κόμμα Trash

Τι είναι μια Λευκή Κόμμα Trash;
Λευκή διάδικοι σκουπίδια είναι το πιο τρελό μορφή partying κάποιος μπορεί σκεφτείτε. Καλά τουλάχιστον Σκέφτηκα έτσι όταν παρευρέθηκα ένα μέρος που είχε μια λευκή θέμα σκουπίδια οποία φιλοξένησε φίλος μου. Καλά δημόσια αντίδραση - craziest και πιο απολαυστική τρόπος πάρτι. Ίσως έχετε αντιληπτό ότι η βασική προϋπόθεση τέτοιων ενός τύπου διάδικος ενδελεχής απόλαυση χωρίς τα δεσμά της ύπαρξης εξελιγμένα και αριστοκρατικό. Καλά τότε τι κάνεις στο πάρτι; Συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια. Πηγαίνετε τρελό, χορό σαν είναι εκτός ελέγχου, άτακτος, και επίσης πίνουν από αναλογίας.
Πλεονεκτήματα του Λευκού μερών Trash? Ευκολότερος τρόπος για ένα πάρτι? Δεν χρειάζεται να απασχολήσουν κάποια ηλίθια, ανούσια, high class τρόπους (δεν σημαίνει ότι εσύ συμπεριφέρεσαι λάθος, ή πράξη θορυβώδες ή να κάνει κάτι ανήθικο)? Φτηνές για τσέπη του υποδοχής? Πλήρως απόλαυσης? Άνετη ατμόσφαιρα? Επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνισή σας πάρα πολύ? Πώς λοιπόν να ρίξετε μια λευκή κόμμα σκουπίδια; Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.
Μια πολύ σημαντική συμβουλή να κάνει το άσπρο μέρος σκουπίδια επιτυχία είναι να στείλει τις προσκλήσεις κόμμα στο λαό προσδιορίζοντας τον κωδικό θέμα και το φόρεμα για το κόμμα. Θα ήθελα οι καλεσμένοι σας να έρθουν ανάλογα για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του κόμματός σας.
Λευκή Trash Κόμματος θέμα? Ακόμα και αν θέμα του κόμματος είναι «σκουπίδια» άσπρο, θα πρέπει να το προγραμματίσετε έξω λίγο, ή μπορείτε ακριβώς να έχετε πάντα πηγαίνει ανεξέλεγκτα. Τα ακόλουθα είναι τα σημεία που χρειάζεστε να εξετάσει ενώ σχεδιασμό έξω το κόμμα. ? Τόπος της κόμματος? Τροφίμων? Έπιπλα? Drinks? Music? Ενδυματολογικός κώδικας? Κόμμα παιχνίδια? Να μάθετε κάποιες περισσότερες ιδέες, διαβάστε Κόμμα Ιδέες
Άσπρα απορρίμματα μέρος διακόσμηση? Προγραμματίζοντας όλα αυτά τα πράγματα, απλώς να θυμάστε να είναι «φθηνή» εντελώς, όπως σε χρηματικούς όρους, αλλά και την άποψη της συμπεριφοράς. Βγες έξω παλαιότερα και χειρότερο δυνατό τα έπιπλα και τα ρούχα σας, και μην ενοχλούν για να διακοσμήσει. Μια πολύ καλή ιδέα να συμπληρώσετε μια μπανιέρα με πάγο και νερό στην αυλή και να θέσει σε δοχεία των μαλακών και σκληρών ποτών (καλά αυτό μπορεί να κοστίσει λίγο).
White Trash Κόμμα Dress Code? Το πιο σημαντικό στοιχείο του λευκού μέρους σκουπίδια είναι ο κώδικας ένδυσης. Ζητήστε από όλους τους καλεσμένους σας να φορέσει το παλαιότερο δυνατόν τζιν και μπλουζάκια έχουν. Μπορείτε επίσης να έχετε έναν διαγωνισμό για να δει που είναι παλαιότερη τζιν ή το πιο dirtiest φανέλα περίπου (κέρδισα το βραβείο για την πιο παλιά τζιν στο λευκό μέρος σκουπίδια που ρίχνονται από τον φίλο μου). Ποτέ δε θα έχει άτομο που αναρωτιέται τι να φορέσει σε ένα λευκό κόμμα σκουπίδια, θα σας;
White Trash Κόμμα Μουσική? Ένα άλλο πολύ σημαντικό μέρος του λευκού μέρους σκουπίδια είναι η μουσική. Καλά να ακούγεται σαν σκουπίδια. Δημιουργήστε μια ακολουθία παράφρων κομμάτια τραγουδιών, θέσει σε περίπου μισό τραγούδι με τη βοήθεια διαφορετικών λογισμικών μουσικής και δημιουργήσετε CD σας. Μόλις μπει ο κόσμος στο αυλάκι με τρέλα.
White Trash Κόμμα Τροφίμων? Το τελευταίο μέρος είναι η τροφή για το κόμμα. Το κλειδί για να κάνει το λευκό μέρος σκουπίδια επιτυχία είναι να καταδικάσει το φθηνότερο δυνατό τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες. Ίδιο ισχύει για όλα τα ποτά.
Λευκή μέρη σκουπίδια εργασία έξοχα for επανασυνδέσεις, και επίσης ως θέμα για κόμμα αποκριών. Ελπίζω ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο λευκό κόμμα σκουπίδια.