Πώς να οικοδομήσουμε μια σπειροειδή σκάλα

Οι σπειροειδείς σκάλες είναι ιδιαίτερα καλό όταν ο διαθέσιμος χώρος για την οικοδόμηση μιας σκάλας είναι πολύ περιορισμένη. Γενικά, μια υπαίθρια σκάλα είναι φτιαγμένο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια γέφυρα και την εσωτερική εκείνες για τη σοφίτα μέσα στο σπίτι. Μερικοί άνθρωποι επίσης να επιλέξουν μια σπειροειδή σκάλα απλά επειδή μεγάλο βλέμμα της, ενισχύει την διακόσμηση του σπιτιού και έχει μια νοσταλγική αίσθηση που συνδέονται με αυτό. Τα μεταλλικά σπειροειδείς σκάλες που χρησιμοποιούνται συνήθως από είτε το σφυρήλατο σίδηρο ή χάλυβα. Μια άλλη επιλογή είναι μια σπειροειδή σκάλα από ξύλο. Θα πρέπει εκ των προτέρων άδεια από την τοπική αρχή σε σας περιοχή για να χτίσει μια σπειροειδή σκάλα στο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, να εφαρμόσει τα σχέδιά σας σπειροειδής σκάλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει τις αναγκαίες διατυπώσεις για την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας.
Σχεδιασμός και προετοιμασία
Το πρώτο βήμα που ασχολούνται με την προετοιμασία είναι να υπολογιστεί το ακριβές σημείο όπου θα θέλατε να θέσει τις σκάλες σπείρα στο σπίτι σας. Όπου απαιτείται, κάνετε μια τρύπα στο δάπεδο του ανώτερου επιπέδου. Αν και ο τοίχος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προσθήκη δύναμη με την υπόθεση σπείρα, να έχετε κατά νου ότι η θέση του σκάλα δεν πρέπει να είναι πουθενά πολύ κοντά στον τοίχο. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πολύ δυσκολία κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Θα πρέπει να λάβει μια μεγάλη προσπάθεια να αποκτήσει την απαιτούμενη στροφή και δεξιά περιθώρια.
Η σκάλα θα πρέπει να καθοριστεί σε ένα τέτοιο μέρος, όπου υπάρχει επαρκής ελεύθερο ύψος. Η συνήθης κανόνας είναι ότι στην κορυφή σκάλες, θα πρέπει να υπάρχει ελεύθερο ύψος 6 πόδια 6 ίντσες. Πάρτε το ακριβείς μετρήσεις του ύψους και της διαμέτρου της σκάλας που περιλαμβάνει 2 ίντσες του διαστήματος από τους τοίχους και το πάτωμα για το χειρολαβές. Για τον υπολογισμό του πέλματος ύψος, οι μετρήσεις του πλάτους του έξω από τα βήματα που πρέπει να ληφθεί υπόψη.
Οικοδόμηση μια σπειροειδή σκάλα
Μπορείτε να αγοράσετε ένα DIY σκάλα (ή do it yourself) σετ από τους κατασκευαστές μετά την επιλογή του σωστού σχεδιασμού από τον κατάλογό τους. Ή αλλιώς, μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε τοπικό τεχνίτη να σχεδιάσουν μια σκάλα με ένα σχεδιασμό που ταιριάζει εσωτερικό σχεδιασμό σας. Μια εξάρτηση κυκλική σκάλα αποτελείται από - μια εύρωστη πόλο για το κέντρο της βήματα σκάλα, και παρένθεση που πρέπει να επισυνάπτονται στο πόλο, καθώς και ένα κυκλικό σφιγκτήρα για την τοποθέτηση του σκαλιά στην pole κέντρο. Ο σφιγκτήρας αποτελείται από ένα ζεύγος το οποίο είναι οι σκάλες αναπαύονται πάνω. Η σκάλα αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη στήριξη του τοίχου.
Ξεκινήστε τη διαδικασία για να οικοδομήσουμε μια σπειροειδή σκάλα με την κοπή όλων των μετώπες stair σε έναν χρόνο σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο μοτίβο της επιλογής σας. Σιγουρευτείτε ότι το πλάτος τους είναι 4 ίντσες μόνο. Θα πρέπει να κάνουν χρήση των πολλαπλάσιο αριθμό των τεμαχίων ξύλου για ένα riser. Τρίψτε τα σημάδια κόψιμο του ξύλου με τη χρήση χαρτιού άμμο για να κάνει μια ομαλή επιφάνεια, και στη συνέχεια να αποδίδουν όλοι τους με κόλλα.
Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το καλάμι κέντρο στο δάπεδο. Το μήκος αυτού του πόλου θα πρέπει να είναι ισοδύναμο με το ύψος του άνω ορόφου επίπεδο από τον κάτω όροφο. Εξασφαλίζεται ότι είναι σταθερό σωστά στο έδαφος ή αλλιώς θα συνεχίσουμε πέρα ​​δώθε. Για να είναι ασφαλές, το άνω άκρο του πόλου κέντρου μπορεί να καθοριστεί με τη βοήθεια ενός βαρίδι βαρίδι. Το σύνολο του βάρους του κλιμακοστασίου έρχεται σε αυτό το πόλο, ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει αυτή την πίεση.
Κατ 'αρχάς, τα βήματα στο πάνω και το κάτω μέρος του ιστού θα πρέπει να συγκολλούνται στο πόλο και, στη συνέχεια τα υπόλοιπα βήματα χρειάζεται να εγκατασταθεί και συνδέονται με το πόλο. Εγκατάσταση των κιγκλιδωμάτων το χέρι στην σκάλα είναι ένα κομμάτι από ένα δύσκολο καθήκον. Άνθρωποι χωρίς κατάλληλες δεξιότητες ξυλουργικής μπορεί να είναι δύσκολο. Για να αποφευχθεί κάθε είδους παρενοχλήσεις, είναι καλύτερα να αγοράσει τα κιγκλιδώματα που σημαίνουν για σκάλα μόνο από την αγορά. Αυτά συνοδεύονται από οδηγίες για τις εγκαταστάσεις. Πήγαινε μέσω αυτού του προσεκτικά και να εγκαταστήσετε τα κιγκλιδώματα χέρι αναλόγως.
Αν σκοπεύετε να οικοδομήσουμε μια σκάλα μέσα στο σπίτι για πατάρι ή αίθουσα του δευτέρου ορόφου, το ανώτατο όριο του δωματίου πρέπει να είναι υψηλό. Ή αλλιώς, δεν θα έχει αρκετό ελεύθερο χώρο και το κεφάλι σας μπορεί να πληγωθεί, ενώ ανεβαίνοντας τις σκάλες. Σπείρα σκαλιά μπορεί να είναι τόσο εύρωστο και κομψό ταυτόχρονα, έτσι ώστε να προχωρήσει και να επιλέξετε το σωστό για το σπίτι σας.