Πώς να κάνει ένα φωτιστικό, σχέδιο

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αμπαζούρ διαθέσιμων, όλοι έρχονται στις διάφορα σχήματα όπως κωνική, εγκύκλιος, κυλινδρικός οποία μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα, tabletops καθώς τους τοίχους. Αμπαζούρ είναι διαθέσιμα σε διάφορα υφάσματα και υλικά. Γυαλί αμπαζούρ προσθέσετε ένα επιπλέον γοητεία στο εσωτερικό διακόσμηση. Τα πολλά ελκυστικά σχέδια από αμπαζούρ να συγχέει τους πελάτες ως προς το ποια αμπαζούρ θα πρέπει να πάει για. Αρχική διακόσμηση με αμπαζούρ είναι ένα μοντέρνο τρόπο για να δημιουργηθεί μια νέα ματιά. Το άλλο σημαντικό αντάλλαγμα για την έτοιμα αμπαζούρ, έχει κόστος τους. The αμπαζούρ έτοιμα μπορεί να φαίνονται όμορφα, αλλά θα πρέπει να πληρώσει ένα πολύ υψηλό τίμημα γι 'αυτούς. Υπάρχει μια απλή λύση για όλα αυτά και ότι είναι να γίνει ένα αμπαζούρ! Ναι, μπορείτε να κάνετε μια προσαρμοσμένη αμπαζούρ, ένα αμπαζούρ με προσωπικό ύφος του στυλ και της διακόσμησης. Γνωρίζετε πώς να κάνει ένα σκίαστρο; Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσει με μερικές απλές οδηγίες.
Ιδέες να Κάντε φωτιστικό, σχέδιο? Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες lampshades χρήση καινοτόμων υλικών. Προσπαθήστε αμπαζούρ χρησιμοποιώντας υλικά όπως φύλλα περιοδικό, πλαστικά καπάκια, νήματα και νήματα χορδές, φόρεμα κλπ. υλικά? Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το υλικό που χρησιμοποιείτε να κάνει μια lampshade είναι εντελώς θερμότητα φιλικό. ? Όταν πραγματοποιείτε μια αμπαζούρ για τη δική σας, επίσης, να βεβαιωθείτε ότι δεν τίθεται οποιοδήποτε υψηλής τάσης αναμμένου σε αυτό. Συνεχής εκπομπή υψηλής τάσης λαμπτήρων μπορούν να είναι επιβλαβείς για την αντοχή και την ασφάλεια του αμπαζούρ. ? Πώς να κάνω μια φωτιστικό, σχέδιο;Υλικό :
Raffia ίνες? Περγαμηνή? Χαρτί Ελαφρύ (λευκό)? Κόλλα ταινία (διπλής όψης)? Κόλλα? Εργάτης αμπαζούρ? Μαχαίρι και κοπή χαλί και τη βελόνα ταπισερί? Οδηγίες? Ανοίξτε ένα παλιό αμπαζούρ to πάρουν ίχνη της για το κενό χαρτί. Κόψτε τα ίχνη και να κάνει οκτώ ίσες μεγέθους τμήματά του. Σήμερα ανοίξτε το τελευταίο (8ο) κεφάλαιο στη μέση, έτσι ώστε να μπορείτε να υποδιαιρούνται σε ακόμη οκτώ τμήματα. Μαρκ καθένα της πτυχής γραμμή με στυλό / μολύβι σε κάθε ίντσα μισό και ενώσουν σημάνσεις σας να πάρετε μια καμπύλη γραμμή. Δημιουργήστε ένα σχήμα V στον 3ο, 5ο και το 7ο διπλώστε γραμμές. Χρησιμοποιήστε αυτό ιχνηθετημένο προτύπου να κόψει η περγαμηνή τοποθετώντας το στην κοπή χαλάκι. Κρατήστε την περγαμηνή πάνω του. Κόψτε σχήμα V, λεπτή και να ανοίξει όλα τα V σχημάτων με τη βοήθεια των άκρων του μαχαιριού. Μετακινήστε γύρω από περγαμηνή και κάνουν παρόμοιο σύνολο V σχήματος τμήματα. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να μαρκάρετε κάθε ένα από τα κοπεί προηγουμένως τμήματα, με το σχήμα V σήματα.
Επικαλύπτει τα πίσω άκρα του περγαμηνή και να τα κολλήσετε επάνω με τη ταινία διπλής όψης. Απλώστε τις άκρες των δαχτυλιδιών αμπαζούρ με τις τακτικές κόλλα και κολλήστε το περγαμηνή στους κρίκους. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κολλήσει άνω δακτυλίου πρώτα. Αφήστε να στεγνώσει εντελώς, προτού ράβω την κορυφή και κάτω άκρες του περγαμηνή χρησιμοποιώντας τη βελόνα ταπισερί και το raffia. Δημιουργία σφιχτά κόμβων προς τη χαλαρή άκρα της raffia για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα καταρρεύσει. σπιτικό αμπαζούρ περγαμηνή σας είναι έτοιμο. Δεν ήταν ότι εύκολο!
Μπορείτε να δοκιμάσετε ανωτέρω lampshade διαδικασία λήψης για άλλες lampshades σπιτικά ότι μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας χαρτιά και υφάσματα. Ελπίζω ότι απολαύσατε τις άκρες και έμαθαν πώς να κάνει ένα lampshade!