Τρόποι για να απαλλαγείτε από μύγες

Τα σπίτια, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα μπακάλης, κλπ είναι τα κοινά σημεία όπου μπορείτε να βρείτε μύγες των καρπών. Ωριμασμένα ή σάπια φρούτα και τα λαχανικά είναι η κύρια έλξη για μύγες των καρπών. Οι ντομάτες, τα πεπόνια, πατάτες, μπανάνες σάπιο, σάπια ή τα μισά κομμένα τα μήλα και τα παρόμοια προϊόντα χωρίς ψύξη, έχουν προσβληθεί από αυτά τα έντομα. Μύγες των φρούτων ευδοκιμούν για μια απλή δέκα ημέρες. Η περίοδος αυτή είναι αρκετή για μόλυνση και την εκτροφή, καθώς και. πηγή τροφής τους είναι επίσης τόπο αναπαραγωγής τους. Η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τις μύγες των καρπών. Εδώ είναι μερικές αποτελεσματικές μεθόδους ελέγχου παρασίτων.
Να εξαλειφθούν οι πηγές της έλξης!? Ωριμασμένα φρούτα δεν πρέπει να μείνει αχρησιμοποίητα. Θα πρέπει να είναι είτε στο ψυγείο ή να διατεθούν. Φρούτα που έχουν τα ανοίγματα που οφείλονται σε οποιαδήποτε κοπεί ή ζημία παρέχει ένα γόνιμο έδαφος για τέτοια έντομα. Χιλιάδες μύγες μπορούν να αναπαράγονται σε ένα σάπιο πατάτα ή κρεμμύδι. Όταν φέρνετε κατ 'οίκον ώριμες μπανάνες, εξασφαλίζεται ότι δεν έχουν αφεθεί να υπερ-ωριμάσει ή σήψης. Πάνω-ώριμες μπανάνες τείνουν να προσελκύουν αυτές τις μύγες εύκολα. Soda κονσέρβες, μεταλλικά κουτιά μηλίτης και κουτάκια μπίρας πρέπει είτε να καθαριστεί με κανονικό απορρυπαντικό πιάτων, ή έχουν σφραγιστεί σε αεροστεγή πλαστική σακούλα. Αυτά τα δοχεία πρέπει να είναι καλά σφραγισμένο. Μύγες των φρούτων συνήθως φυλής στο πλαίσιο του καπάκια και οι προνύμφες μολύνουν τα δοχεία. Είναι επίσης σοφό να έχουν τα παράθυρα της κουζίνας σας και θύρες εφοδιασμένες με Στεγανά οθόνες. Αυτό θα αποτρέψει τον μύγες των καρπών από την είσοδο των δωματίων.
Αν δεν τα εντομοκτόνα, τότε πώς να απαλλαγείτε από τις μύγες των καρπών φυσικά; Υπάρχουν διάφοροι αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγούμε από τις μύγες των καρπών. Ξύδι, το κρασί, τη ζάχαρη και παρόμοια γλυκά προϊόντα υψηλής προσελκύουν μύγες των καρπών. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα μείγματα που χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα και παγιδεύουν τις μύγες.
Πώς να απαλλαγείτε από τις μύγες των καρπών με το ξίδι;? Ρίξτε μερικές σταγόνες μηλόξυδο σε ένα βάζο και καλύψτε το στόμα του βάζου με ένα χαρτί χωνί. Τοποθετήστε το βάζο, ανεξάρτητα από τον μύγες των φρούτων είναι ορατά. Όπως μύγες έλκονται προς το ξίδι, θα εισέλθουν στο βάζο με το χωνί και να παγιδευτεί. Αργότερα, μπορείτε να καταστρέψουν τις μύγες ή για την αποδέσμευση τους εξωτερικούς χώρους.
Ετοιμάστε ένα μείγμα από λευκό ξύδι και τακτική απορρυπαντικό. Ανακατεύετε το μίγμα και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό σε αυτό. Οι φυσαλίδες θα ξεκινήσει επιπλέει στην επιφάνεια. Λόγω της άρωμα του ξιδιού, οι μύγες θα προσελκύσει προς το μίγμα και θα παγιδευτεί μέσα στο υγρό.
Αυτός είναι ένας από τους απλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από μύγες και τα καταστρέφουν. Βάλε λίγο ξύδι μήλου μηλίτη σε ένα ρηχό μπολ και σκεπάστε το μπολ με πλαστική μεμβράνη. Βεβαιωθείτε ότι το το πλαστικό έχει καλύψει το μπολ σωστά χωρίς να αφήνει κενά στις άκρες. Τώρα, χρησιμοποιώντας ένα δόντι-επιλογή ή μια βελόνα, γροθιά μερικές τρύπες στην κάλυψη. Η γλυκιά μυρωδιά του ξιδιού, θα δελεάσει την μύγες των φρούτων και θα πάρουν μέσα στο μπολ μέσα από τις τρύπες. Μόλις είναι μέσα, γίνεται δύσκολο για αυτούς να βρουν μια έξοδο.
Πνίξει την μύγες!? Ένα αποτελεσματικό και φθηνό μείγμα από γάλα, ζάχαρη και αλεσμένη ζάχαρη είναι επίσης χρήσιμη για την καταστροφή μύγες των φρούτων. Έντυπο αυτό το μείγμα με τη λήψη μικρών ποσοτήτων κάθε μία από τις αντικειμένων και σιγοβράστε για 5 - 10 λεπτά. Μετά ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ρηχό πιάτο, θα δείτε τα μύγες πάρει προσέλκυσε προς την κατεύθυνση αυτή. Τελικά, οι μύγες θα ασφυκτιούν και πεθαίνουν.
Χρησιμοποιήστε το φούρνο!? Αποθηκεύστε όλα τα τρόφιμα στο ψυγείο σας και καθαρίστε τα πιάτα και τα μεταλλικά κουτιά. Τοποθετήστε ένα κομμάτι ώριμη μπανάνα ή οποιοδήποτε φρούτο μέσα στο φούρνο και αφήστε την πόρτα ανοικτή για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά από μερικές ώρες θα δείτε ότι οι μύγες των φρούτων έχουν αρχίσει να τρέφονται με τα φρούτα. Κλείστε το φούρνο και γυρίστε μέχρι θερμοκρασία περίπου 200 º Κελσίου. Το ποσό της θερμότητας είναι επαρκής για να απαλλαγούμε από τις μύγες. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το φούρνο και αυτό πάρα πολύ καλά.
Μόνιμη Εκρίζωση? Μετά τη μόλυνση από μύγες, είναι δύσκολο να εντοπίσουν την τροφή τους και την πηγή αναπαραγωγής. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η τροφή τους και την πηγή αναπαραγωγής είναι οι ίδιες. Προσπαθήστε να εντοπίσετε όλες τις πιθανές πηγές τροφίμων (σάπια φρούτα ή λαχανικά) στο σπίτι σας, ειδικά στην κουζίνα σας. Αφού έχετε αυτά βρίσκονται, να τα διαθέτει σε αεροστεγείς σακούλες. Μόλις το φαγητό και την πηγή αναπαραγωγής αφαιρούνται, τα εντομοκτόνα (συνιστάται μόνο αυτοί) μπορεί να ψεκαστεί για την εξάλειψη μύγες των καρπών μόνιμα. Ωστόσο, εάν η διαδικασία των φρούτων ή των λαχανικών είναι σάπια συνεχίζεται, είστε πίσω όταν ξεκινήσατε. Έτσι μόνιμη εκρίζωση περιλαμβάνει την πλήρη περιορισμό αυτών των συνηθειών.
Η πρόληψη είναι πάντα θεωρείται μια πιο εφικτή επιλογή από τη θεραπεία. Πρόληψη της μόλυνσης στην πρώτη θέση είναι καλύτερη από την υιοθέτηση διαφορετικών σπίτι διορθωτικά μέτρα για μύγες των καρπών. Ελάχιστη χρήση εντομοκτόνων και παρόμοια προϊόντα είναι προτιμότερη. Η σωστή συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων σε σπίτια ενισχύσεων και την πρόληψη. Για να συνοψίσω, η σωστή υγιεινή είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και να απαλλαγούμε από μύγες και όλα τα άλλα είδη της μόλυνσης.