Solar Pond Pump

Έχοντας ένα στοιχείο το νερό, είτε μια μικρή λιμνούλα ή ένα σιντριβάνι ενισχύει πάντοτε την ομορφιά του σχεδιασμού τοπίου. Ωστόσο, όπως λίμνες κήπων είναι στάσιμες τεχνητές υδάτινες μάζες χωρίς φυσική πηγή νερού, τακτικός καθαρισμός είναι υποχρεωτική προκειμένου να διατηρήσει το νερό της λίμνης. Διαφορετικά, υπερανάπτυξη των φυκών και βρύα θα συμβεί σε μια περίοδο του χρόνου, μετατρέποντας το νερό της λίμνης πράσινο και βρώμικο. Σε μια τέτοια κατάσταση, η εξάντληση του οξυγόνου συμβαίνει, με αποτέλεσμα την ασφυξία και τον θάνατο της λίμνης κατοίκων, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών και των βατράχων.
Μια λίμνη αντλία είναι η καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας του ταμιευτήρα νερού. Βοηθά στην κυκλοφορία και αερισμό το νερό της λίμνης, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη της ανεπιθύμητης βλάστησης. Παρ 'όλα αυτά, το κύριο ζήτημα που προβληματίζει είναι το κόστος λειτουργίας τους. Μια ηλεκτρική αντλία λίμνης είναι πολύ δαπανηρό να διατηρήσει. Ως εκ τούτου, τον τελευταίο καιρό, η πλειοψηφία των hobbyists κλίνουν προς την ηλιακή powered αντλίες λιμνούλα.
Ηλιακή τροφοδοτημένη Αντλία Pond: Εργασία
Μια ηλιακή αντλία λίμνη, όπως το όνομα σημαίνει, λειτουργεί χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Παρόμοια με το συμβατικό λίμνη αντλίες, υπάρχουν δύο τύποι με ηλιακή ενέργεια αντλιών λίμνη, δηλαδή, η εξωτερική λίμνη αντλία και βύθιση λίμνης αντλία. Στην πρώτη τύπο, η αντλία είναι εγκατεστημένη έξω από τη λίμνη, ενώ στο τελευταίο είδος, η ηλιακή λειτουργίες αντλία λιμνών, παραμένοντας κάτω από το νερό. Μια εξωτερική δεξαμενή αντλία είναι θορυβώδης, ενώ δεν υπάρχει θέμα για το θόρυβο σε περίπτωση βύθισης αντλίας τύπου.
Μιλώντας σχετικά με τη σκοπιμότητα της ηλιακής αντλίες λιμνών, μια εξωτερική αντλία είναι κατάλληλη για μεσαίες προς μεγάλες λίμνες με περισσότερες από 1000 λίτρα νερού, ενώ ένας βύθιση της αντλίας είναι το καταλληλότερο για τις μικρές λίμνες του τοπίου με λιγότερο από 1000 λίτρα νερού. Το μέγεθος των αντλιών είναι χαρακτηρισμένα από την άποψη της γαλόνια ανά ώρα (GPH) ή ιπποδύναμη (HP). Συνήθως, είναι μικρή λιμνούλα αντλίες σημειώνονται με GPH, ενώ οι μεγαλύτερου μεγέθους αντλίες επισημαίνονται στην HP.
Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ηλιακό τροφοδοτημένο αντλία λίμνη, πρώτα αποφασίζει για το ύψος της αντλίας σύμφωνα με την ικανότητα του νερού της λίμνης τοπίο σας. Μπορείτε να αναφερθείτε στις κατευθυντήριες γραμμές αναφοράς του κατασκευαστή για το μέγεθος της αντλίας σε σχέση με τη λίμνη. Ενώ η επιλογή ενός ηλιακή αντλία λίμνη, μπορείτε να επιλέξετε πολλά νέα χαρακτηριστικά, για να προσθέσετε τη φυσική ομορφιά στο τοπίο σας και να αυξήσετε την απόδοση της αντλίας. Μπορείτε να ενσωματώσει καταρράκτες, σιντριβάνια, σπρέι νερού, ρέματα και φίλτρα νερού.
Ηλιακή τροφοδοτημένη Pond Pump: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Σε περίπτωση ηλεκτρικού ηλιακή αντλία λίμνη, που λειτουργεί επιπλέον χαρακτηριστικά καταναλώνει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Πολύ συχνά, κάποιος πρέπει να σκεφτεί πάνω κατά την εγκατάσταση επιπλέον αξεσουάρ, όπως και γλυπτά. Ως ηλιακή λίμνη αντλία λειτουργεί με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικώς αποδοτική. Αν και το αρχικό κόστος εγκατάστασης είναι ακριβή, μια ηλιακή αντλία λίμνη είναι ενεργειακά αποδοτικά για μακροπρόθεσμη λειτουργία. Ένα άλλο πλεονέκτημα της σε ηλιακή λίμνη αντλία λειτουργεί με ασφάλεια. Δεδομένου ότι η ηλεκτρική ενέργεια δεν παρεμβαίνει, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για βραχυκύκλωμα ή άλλους κινδύνους.
Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα της ηλιακής powered αντλίες λίμνης είναι ότι το ηλιακό πάνελ πρέπει να εγκατασταθεί σε ηλιόλουστες περιοχές για τη συλλογή ηλιακής ενέργειας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, η χρήση της ηλιακής λίμνης αντλιών περιορίζεται σε θερμές χώρες, όπου υπάρχει βέλτιστη φως του ήλιου. Επίσης, τα αποτελέσματα από το αν η αντλία λειτουργεί αποτελεσματικά ή δεν είναι ευθέως ανάλογη με την ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που συγκομίζονται από την ομάδα εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να βασιστείτε σε μια ηλιακή αντλία λίμνη σε μια συννεφιασμένη ή βροχερή μέρα. Για να εκτελέσετε την ηλιακή αντλία λίμνη συνεχώς, την εγκατάσταση των εφεδρικών μπαταριών ή άλλων εξοπλισμού για τον έλεγχο είναι αναγκαία.