Δέντρο Trimming Πριόνια

Η επιλογή του σωστού χρόνου για να τακτοποιήσει τα δέντρα είναι μεγάλης σημασίας. Μια ποικιλία από δέντρα κλαδεύονται και περιποιημένα στο κύριο τάξη και να αυξήσει την διακόσμηση του χώρου, ωστόσο, η πλέον διαδεδομένη δέντρα στολισμένα are βελανιδιές. Κλάδεμα μια βελανιδιά διάρκεια Απρίλιο και Ιούλιο είναι τόσο καλή όσο προσκαλώντας σφρίγος σκαθάρια, οποία μπορεί μεταφέρουν το μύκητα μαρασμό της βελανιδιάς, ένα τέτοιο disease βελανιδιά, να φρεσκοτριμμένο στολισμένα υγιή βελανιδιές. Καθυστερημένη χειμώνα και νωρίς άνοιξη είναι το δικαίωμα χρόνος να τελειώματα φυλλοβόλα δέντρα. Το θέμα της βελανιδιάς ράμφους οποία είναι η συνηθέστερα βρίσκεται τύπος δέντρου που είναι διευθετημένο, πρέπει τώρα να περιγράφεται στο άρθρο αυτό, όσον στους απαραίτητους εξοπλισμούς για την εργασία. Από άποψη αυτοματοποιημένων δέντρου ράμφους, δέντρο ράμφους πριόνια δηλ. αλυσιδοπρίονα είναι το πιό ευπροσάρμοστο μορφή εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να χειριστεί την trimming των δέντρων. Μαζί με αναρρίχησης σχοινιά και πρόσδεση εξαρτύσεις κάνουν δουλειά σας εύκολη.
Τύποι Δέντρο Κοπή Πριόνια
Η απόφαση αν θα χρησιμοποιήσει μικρό αλυσοπρίονα ή μεγάλη αλυσιδοπρίονο εξαρτάται κλίμακας της δουλειά στο χέρι. Ο τύπος των αλυσίδων χρησιμοποιούνται στην chainsaws εξαρτάται από τη σκληρότητα και το πάχος του δένδρων που θα πρέπει στολισμένα. ? Βενζίνη-powered Tree Κοπή Πριόνια: Αυτά αλυσιδοπρίονα είναι πιο χρήσιμες για τακτική χρήση. Εντούτοις, αυτοί είναι θορυβώδη και καταλληλότερα για εργάζονται σε περιοχές όπου θόρυβος δεν αποτελεί θέμα. ? Ηλεκτρικές-powered Tree Κοπή Πριόνια: Το επίπεδο θορύβου είναι ανεκτό ενώ εργάζεστε με αυτά αλυσοπρίονα. These είναι ελαφριοί σε βάρος και δεν μολύνουν το περιβάλλον. Αυτές είναι χαμηλή συντήρηση, φθηνότερα chainsaws που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα ελαφρά-εργασία, γύρω από το κατώφλι. Πριν αγοράζοντας ένα από αυτά πριόνια περάσει από κάποιες ηλεκτρικά αλυσιδοπρίονο σχόλια πρώτα και έπειτα αποφασίσουν ποια είναι καταλληλότερη για ανάγκες σας? Πόλου Δέντρο Κοπή Πριόνια: Pole πριόνια είναι απαραίτητα εργαλεία δύναμης για δέντρο κλάδεμα κοντά στο έδαφος. Ένα πριόνι πόλος, όπως υποδηλώνει το όνομά του, βρίσκεται στο ένα άκρο του πόλου από μέταλλο και είναι ουσιαστικά, μικρό σε μέγεθος. Πόλος είδε αυξάνεται στο επιθυμητό ύψος κατά τη διάρκεια ενός κόψιμο λειτουργία από κρατώντας το άλλο άκρο του ιστού μετάλλου. Το ύψος μπορούν φθάσουν, μπορεί να αυξηθεί επισυνάπτοντας πόλος μεταλλικό στην ελεύθερη τέλος της πόλου επισυνάπτεται στην πριόνι. Αυτά μπορούν γενικά ανέκυψαν σε ύψος 13-21 ποδιών. Pole δέντρο ράμφους πριόνια είναι ελαφριά σε βάρος και εύκολο να χειριστούν, και ένας από πρέπει έχουν δέντρο στολίσματα εργαλεία στο επιλογή σας των εργαλείων κήπου. ? Επαγγελματική Δέντρο Κοπή Πριόνια
Chainsaws χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες, σχεδίασαν ειδικά βαρέα αλυσίδες που μπορεί χειριστεί μεγάλου ποσού κοπής εργασίας και επίσης αντέχουν στην γρήγορους ρυθμούς της επιχείρησης. «Κλώτσημα" Ο όρος εφαρμόζεται σε μια κατάσταση που προκύπτει όταν η κίνηση της αλυσίδας εμποδίζεται και η αλυσίδα αρχίζει να κινείται με την όπισθεν. Οι επαγγελματικές ξακρίσματος εκπαιδευθεί στον χειρισμό τέτοιες καταστάσεις, και μέσω εμπειρία παίρνουν κρεμάστε από τρόπο χρήσης αλυσοπρίονο. Μια εργασία που συνεπάγεται κοπή των δέντρων μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα με τη χρήση αυτών των πριονιών.
Καταναλωτών Δέντρο Trimming Πριόνια
The αλυσίδες στα chainsaws καταναλωτικών, οποία χρησιμοποιούνται από μη επαγγελματίες φέρει μια ANSI B175.1 ομοσπονδιακή ονομασίας. Αυτές αλυσίδες είναι χαμηλής κλωτσήματος αλυσίδες και αποσκοπούν να μειώσουν «κλώτσημα« η την αποφυγή ζημίας ενώ τους χρησιμοποιώντας. Για τον στολίσματα ή εξαλείφοντας την σκέλη του δένδρα, μικρές αλυσιδοπρίονα είναι χρήσιμες.
Δέντρο Κοπή Συμβουλές? Αν δέντρο διαμόρφωσης και κοπής, βεβαιωθείτε ότι ο κύριος κλάδος οδηγήσει διατηρείται στα νεαρά δέντρα, ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν σε ένα ψηλό και ανθεκτικό δέντρο. ? Σε περίπτωση μικρών δέντρων ράμφους τις πολλαπλές υποκαταστημάτων μολύβδου καθίσταται ακόμη κλαδέματος πρέπει να κάνετε. ? Over-ράμφους θα μειώσει τον φυλλώδη περιοχή και επηρεάζουν το ρυθμό ανάπτυξης του δέντρου. ? Κοπή μεγάλα υποκαταστήματα πλευρά των δέντρων, δεν συνιστάται, ωστόσο, εάν παραστεί ανάγκη, να μην χρησιμοποιούν flush cut to πράξουν. Μπορεί παρεμποδίσουν φυσική διαδικασία επούλωσης του δέντρου. ? Ένα γεγονός να θυμόμαστε είναι ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ευθύνεται για την διατήρηση τη σαφή πλευρικών περιπάτους και γωνίες. Σε περίπτωση δέντρων δυνάμει εναέριων ηλεκτρικά καλώδια, ο ιδιοκτήτης πρέπει να ενημερώνουν την τοπικές αρχές οποίες μπορούν λάβουν σωστή δράση. Εάν χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά τους κανόνες δέντρο κλάδεμα, ελέγξτε με τις τοπικές αρχές περιοχή. Tree ράμφους αποτελεί ουσιαστικό μέρος της κηπουρικής και τις καλύτερες δέντρο ράμφους συμβουλή είναι ότι είναι κρίνει καλύτερα τις κλίμακα της λειτουργίας ότι είστε επιχείρηση και συνέχεια επιλέξτε το ορθή δέντρο κλάδεμα πριόνια. Αν διαπιστώσετε ότι είναι πέρα ​​σας ικανότητα, holler για τους επαγγελματίες. Μετά από όλα, τους μυς, την εμπειρία και τον εξοπλισμό που μετράνε.