Do It Yourself (DIY) Συμβουλές για την κηπουρική

Κηπουρική κατηγοριοποιούνται σε περισσότερους από έναν τύπους. Μερικοί τύποι είναι εσωτερική κηπουρική, λαχανοκομίας, την οργανική κηπουρική, κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων, έθεσε κρεβάτι κηπουρική, κηπουρική υδάτων, κηπουρική κοινότητα, κηπουρική, λουλούδι, πράσινο κηπουρική σπίτι, την αρχιτεκτονική τοπίου και η κηπουρική αίθριο. Άλλοι τύποι περιλαμβάνουν ιαπωνική κηπουρική, αιώνιο κηπουρική, κηπουρική ροκ, αυξήθηκε κηπουρική, soilless κηπουρική, κλπ. Παρακάτω, θα συζητηθεί η do it yourself (DIY) συμβουλές για την κηπουρική για μερικούς από τους τύπους.
Εσωτερική Κηπουρική? Τακτική προσοχή και φροντίδα είναι απαραίτητη εάν θέλετε εσωτερικό κήπο σας για να ευδοκιμήσουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από την εσωτερική περιβάλλον, τα οποία είναι προφανώς διαφορετικά απ 'έξω. Η ποσότητα του νερού και του φωτός που απαιτούνται από το εσωτερικό φυτά είναι μια κρίσιμη πτυχή που πρέπει να έχουμε κατά νου.
φωτεινό? Ο φωτισμός είναι η πρώτη από τις συμβουλές για την κηπουρική. Ο φωτισμός στο σπίτι σας είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για τα είδη των φυτών που σκοπεύετε να φέρετε κατ 'οίκον. Ορισμένα είδη φυτών είναι διαθέσιμα που απαιτούν μέσο έως χαμηλό ποσό του φωτός για να επιβιώσουν. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε το τεχνητό φως με ένα λαμπτήρα φθορισμού για τα φυτά. Αν τα φυτά σας δεν παίρνουν επαρκή ποσότητα του φωτός, τότε θα έχουν μικρότερα φύλλα και λεπτότερη ατμών από το κανονικό. Το χρώμα των φυτών θα είναι επίσης ελαφρύτερα ή περισσότερα ξεθωριασμένα από άλλες υπαίθριες ξαδέλφια τους. Τα φυτά που ευδοκιμούν σε εξωτερικούς χώρους θα πάρει κάποιο χρόνο να προσαρμοστούν σε ένα εσωτερικό περιβάλλον. Έτσι, τη στιγμή που θα φέρει στο σπίτι τα φυτά, προσπαθήστε να τους παρέχουν το μέγιστο ποσό του φωτός. Αργότερα, μπορείτε να μειώσει σταδιακά την ένταση του φωτός.
Νερό? Δεν κάθε φυτού απαιτεί την ίδια ποσότητα νερού για την επιβίωση. Προσέξτε να μην υπερ-πότισμα των φυτών, αλλά επίσης να μεριμνήσουμε ώστε να λάβουν το απαιτούμενο ποσό. Το χώμα πρέπει να είναι καλά στραγγιζόμενα για την ανάπτυξη του φυτού. Καλό θα είναι να ζητήσουν συμβουλές από τον πωλητή των φυτών. Αυτό θα σας δώσει μια δίκαιη ιδέα για το πόσο συχνά και πόσο πρέπει να ποτίσετε τις εγκαταστάσεις. Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι συμβουλές κηπουρικής είναι να εξασφαλιστεί ότι το νερό που χρησιμοποιείται για το πότισμα των φυτών είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Πάρα πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη.
Για την καλύτερη ανάπτυξη των φυτών στο εσωτερικό κήπο σας, μπορείτε να πάρετε άλλους ζωτικούς εσωτερικούς συμβουλές κηπουρικής από το κατάστημα ή το πρόσωπο που αγοράσατε τα φυτά από το. Η θερμοκρασία που απαιτείται από τα φυτά, τα είδη των αγγεία και δοχεία, υγρασία στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και γονιμοποίηση των φυτών είναι μερικές από τις σημαντικές συμβουλές DIY για κηπουρικής που μπορείτε να ψάξετε.
Φυτικά Κηπουρική Συμβουλές? Φυτικά κήποι χρησιμεύουν για να τα ιδανικά μέρη για τα παράσιτα. DIY συμβουλές για λαχανοκομίας συνεπάγεται καλλιέργεια λουλουδιών, όπως καλέντουλα ή μπαχαρικά όπως το σκόρδο στον κήπο σας για την πρόληψη των επιβλαβών οργανισμών-μόλυνση. Καλλιέργεια κουρκούμη είναι επίσης μια από τις σημαντικές συμβουλές κηπουρικής καθώς βοηθά στην πρόληψη των ασθενειών στα φυτά. Ορισμένα λαχανικά, επίσης, να χρησιμεύσει ως παραμεθόριες μονάδες και μπορεί να προσθέσει στην ομορφιά του κήπου σας. Αν σκοπεύετε να αυξηθούν τα φασόλια στον κήπο σας, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αυξάνεται στελέχη καλαμποκιού. Θα χρησιμεύουν ως στήριξη για τους ορειβάτες να αυξάνεται. Άλλα ορειβάτες όπως κολοκύθες, σκουός και αμπελοκαλλιέργεια φυτά μπορούν να να καλλιεργηθεί με τη δημιουργία ενός μικρού κλουβί-όπως περίφραξη με λεπτό ραβδιά και μπαμπού. Φύτευση κρεμμύδια στον κήπο σας, θα βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης των ζιζανίων και, επίσης, διατηρεί το έδαφος χαλαρό. Χρησιμοποιώντας κοπριάς στο έδαφος συμβάλλει επίσης στην υγιή ανάπτυξη των λαχανικών. Κατά τη διάρκεια της ζεστό και υγρό καιρό, είναι καλύτερα να μην το νερό στον κήπο τη νύχτα? Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνιση ασθενειών των φυτών στα λαχανικά. Υπάρχουν πολλά είδη λαχανικών που μπορούν να καλλιεργηθούν. Εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος, η μεγαλύτερη φροντίδα κήπο σας θα χρειαστεί.
Οργανική Κηπουρική Συμβουλές? Βιολογική κηπουρική εμπίπτει στην κατηγορία των ειδικών κήπους. Αυτός ο τύπος κηπουρικής απαιτεί τη χρήση χημικών ουσιών στην χαμηλότερη ή μηδενική ποσότητα. Υγιής οργανική κηπουρική συντηρείται από αποτελεσματικό έλεγχο επιβλαβών οργανισμών, περιστροφές, τη γονιμότητα του εδάφους, και χρησιμοποιώντας τα φυσικά προϊόντα από τα ανεπιθύμητα ζώα και τα έντομα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο σκοπός αυτού του τύπου της κηπουρικής είναι να παρέχει θρεπτικά και τοξικά προϊόντα χωρίς. Στη βιολογική κηπουρική, υπάρχει μεγαλύτερη καλλιέργεια των παρασίτων-απώθησης φυτά όπως το σκόρδο. Μια αποτελεσματική παρασίτων προϊόν έλεγχος είναι ένα μείγμα από το σκόρδο, το σαπούνι και το πετρέλαιο. Μπύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γαλουχήσει τους γυμνοσάλιαγκες, τα οποία είναι στην πραγματικότητα καλά για τον κήπο σας. Εφημερίδες μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη ζιζανίων, και των πλωτών σειρά καλύπτει είναι για αναστέλλει την ανάπτυξη των παρασίτων.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια από τις σημαντικές συμβουλές DIY για κηπουρική είναι η συχνή εναλλαγή των λαχανικών. Βοηθά στον κήπο να αποδώσει υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα. Ορισμένα λαχανικά, παρουσιάζουν επίσης βελτίωση στην ανάπτυξη τους, όταν φυτεύονται μαζί. Πατάτες μπορεί να φυτευτεί με φυτά φασολιού. Ομοίως, τα μπιζέλια με φυτά καρότο? Μπιζέλια μπορεί επίσης να είναι φυτεμένες με γογγύλια. Παντζάρια αναπτύσσονται καλά όταν φυτεύονται με λάχανο ή σγουρές. Η πολύ θρεπτική σπανάκι μπορεί να φυτευτεί με κουνουπίδι ή μελιτζάνα. Και τα φυτά καλαμποκιού μπορεί να καλλιεργηθεί με τα αγγούρια και τα φασόλια.
Υπάρχουν ατελείωτες λίστες DIY συμβουλές για την κηπουρική και τα βασικά πράγματα που θυμούνται. Ένας κήπος είναι σαν ένα σπίτι για τα φυτά και τα λαχανικά, όπως ένα σπίτι είναι για μας. Η σωστή συντήρηση του κήπου είναι το κλειδί για υγιείς και παραγωγικές μονάδες. Δεν υπάρχει τίποτα σαν απολαμβάνοντας τη γεύση των φρούτων και λαχανικά από τον κήπο σας. Δεν είναι μόνο υγιεινό και καθαρό, αλλά και λιγότερο ακριβές από εκείνες της αγοράς. Η διατήρηση ενός κήπου είναι μια υπεύθυνη δέσμευση. Αν ληφθεί με φροντίδα και προσοχή, το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές συγκομιδή. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι μια απογοήτευση και ένα χάσιμο του όλα τα παρασκευάσματα σας και κόστος που συνεπάγεται η κηπουρική.