Χρησιμοποιώντας Ξύδι να καθαρίσει πατώματα σκληρού ξύλου

Έτσι έχεις το δάπεδο σκληρού ξύλου που θελήσατε πάντα για το σπίτι σας; Είναι το στολίδι του σπιτιού σας και το μήλο του ματιού σας. Αλλά ακόμα όπως σας την τοποθετείτε, η σκέψη πρέπει να έχουν περάσει από το μυαλό σου, ναι, αυτό το δάπεδο σκληρού ξύλου είναι πανέμορφο εντάξει, αλλά δεν πρόκειται να είναι πραγματικά σκληρή δουλειά για να έχουν το βλέμμα όμορφο πάροδο του χρόνου; Κι αν το λεκέ; Θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για να αφαιρεθεί αυτό;
Όχι π. Χρησιμοποιώντας το ξίδι για να καθαρίσετε τα πατώματα σκληρού ξύλου σας θα καθαρίσει αποτελεσματικά χωρίς αφήνοντας φρικτά σημάδια στην επιφάνεια. Ο λόγος; Ξύδι έχει ακριβώς το τέλειο συγκέντρωση του οξικού οξέος (30%) που θα καθαρίσει το πάτωμά σας, αλλά δεν αφήνουν καμία ορατή ζημιά στην επιφάνεια. Εμπορικά προϊόντα καθαρισμού μπορούν να περιέχουν ουσίες που μπορεί να βλάψουν το πάτωμά σας. Δεν είναι μόνο ότι, θα κάψει τρύπες στις τσέπες σας πάρα πολύ. Ξύδι βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων λιπών, δυσάρεστες οσμές, μούχλα και τη δημιουργία του κεριού. Το ξίδι είναι φθηνό, έχετε πιθανώς γύρω από το σπίτι ανά πάσα στιγμή, και να μυρίζει καλά. Επίσης, δεν θα βλάψει υπέροχη πάτωμά σας. Εδώ είναι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξίδι για να καθαρίσετε το πάτωμα σκληρού ξύλου σας.
Ξύδι νερό για να πλύνουμε πατώματα σκληρού ξύλου
Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ξύδι για να καθαρίσετε τα πατώματα σκληρού ξύλου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι σκόνη έχει αφαιρεθεί. Αν η σκόνη δεν έχει αφαιρεθεί, το μόνο που θα εξαπλωθεί σε όλο, εξουδετερώνει την επίδραση της καθαριότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα για την απομάκρυνση της σκόνης. ? Αραιώστε το ξίδι σε νερό. Ο λόγος θα πρέπει να είναι περίπου 1 φλιτζάνι ξίδι σε 2 λίτρα νερού. Να μην εξαπλωθεί το μείγμα αυτό άμεσα στο πάτωμα δεδομένου ότι μπορεί να στρεβλώσει το ξύλο. Διαδώστε το αργά και σκουπίστε το δάπεδο με μια υγρή σφουγγαρίστρα. ? Στη συνέχεια, η λείανση των δαπέδων και να γίνει το βλέμμα λαμπερό, αναμείξτε ίσες ποσότητες ξύδι και λάδι στο πάτωμα. Το ξύδι θα βοηθήσει στην άρση τους λεκέδες, ενώ το πετρέλαιο θα Πολωνικά και ενυδατώνουν το πάτωμα. ? Ξύδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσουν τις επιβλαβείς συνέπειες της χλωρίνης. Όλοι γνωρίζουμε ότι η χλωρίνη, μολονότι η αποτελεσματική, είναι μια αρκετά κολλώδης ουσία. Εάν έχετε εφαρμόσει χλωρίνη για λεκέδες σκληρού ξύλου σας, αφήστε το έργο χλωρίνη διάρκεια της νύχτας και στη συνέχεια να εφαρμόζονται ξύδι για να αφαιρέσετε το λευκαντικό. Εάν η χλωρίνη δεν έχει αφαιρεθεί, τότε οι λεκέδες θα πάει καλά, αλλά θα πάρει τη λάμψη και το φυσικό χρώμα από το ξύλο. ? Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να ισχύουν και ξίδι απευθείας επάνω τους λεκέδες. Ξύδι μάλλον θα εργαστεί για μια ώρα για τους λεκέδες, και προτού να το ξέρετε οι κηλίδες θα φύγει. Αλλά μόλις γίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε σκουπίσει το ξίδι-ed σημείο με ένα βρεγμένο πανί, έτσι ώστε όλα τα ίχνη από την όξινη ουσία θα αφαιρεθεί. ? Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύδι ως αρωματική. Αν υπάρχουν κάποια εμφανή μυρωδιές γύρω από το σπίτι, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τα μωρά, το ξύδι μπορεί να σας βοηθήσει να τα αφαιρέσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αδιάλυτο λευκό ξύδι για να καθαρίσετε το πάτωμα σκληρού ξύλου. Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο αερίζεται επαρκώς, έτσι ώστε τόσο οι μυρωδιές εξαφανίζονται. Και αν η μυρωδιά του ξιδιού δεν πάει, δεν είμαστε όλοι σαν τη μυρωδιά των κινεζικών τροφίμων? ? Χρησιμοποιώντας το ξίδι για να καθαρίσετε τα πατώματα σκληρού ξύλου θα είναι σίγουρα καθαρό καλύτερα από άλλους παράγοντες καθαρισμού χημικών. Και πάλι, ακριβώς να είστε βέβαιος ότι έχεις όλη την σκόνη από το πάτωμα. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα, σαν να σκόνης με μια σφουγγαρίστρα ή ένα κομμάτι ύφασμα, γρατσουνιές μπορεί να εμφανίζονται στην επιφάνεια του δαπέδου. Επίσης, πριν ξεκινήσουν το ξίδι-πρόγραμμα καθαρισμού, συμβουλευτείτε τον προμηθευτή σας σκληρό ξύλο πάτωμα, μόνο στην περίπτωση.