Σπιτική Συνταγή Σαμπουάν

Ένα σαμπουάν είναι μια σημαντική πτυχή όταν πρόκειται για τη διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών μας. Επιλέγοντας ένα δικαίωμα σαμπουάν αποτελεί σημαντικό μέρος της φροντίδας μαλλιών. Στη συνέχεια αναφέρονται ορισμένα σπιτικές συνταγές σαμπουάν που θα σας βοηθήσει να κάνετε διάφορα είδη σαμπουάν.
Σπιτική Σαμπουάν Συνταγή 1:? Τα συστατικά που απαιτούνται είναι 4 σακούλες από χαμομήλι ή μια χούφτα από φρέσκα άνθη χαμομηλιού, 4 κουταλιές της σούπας αγνό σαπούνι σε νιφάδες, 1 ½ κουταλιές της σούπας γλυκερίνη. Αφήστε το teabags να μουλιάσει σε βραστό νερό για περίπου 10 λεπτά. Το επόμενο βήμα είναι η κατάργηση της φακελάκια τσαγιού και προσθέστε υπόλοιπο υγρό μαζί με τις νιφάδες σαπούνι και αφήστε το σαπούνι για να μαλακώσει. Μετά την σαπούνι είναι μαλακώσουν, προσθέστε λίγο γλυκερίνη στο μίγμα και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα αναμειγνύεται καλά. Ρίχνετε αυτό το μίγμα σε ένα μπουκάλι και τοποθετήστε το σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Σπιτική Σαμπουάν 2 Συνταγή:? Τα υλικά που θα χρειαστεί είναι κατά ¼ φλιτζάνι αποσταγμένο νερό, ¼ φλιτζάνι υγρό σαπούνι Καστίλλης, ½ κουταλάκι jojoba και σπόρων σταφυλιού ή άλλα ελαφρά φυτικά έλαια. Ανακατέψτε όλα τα παραπάνω συστατικά και αποθηκεύστε το σε ένα μπουκάλι. Ανακινήστε αυτό καλά πριν τη χρήση. Αυτό δεν είναι τόσο παχύ ως εμπορικές σαμπουάν αλλά, είναι πολύ αποτελεσματική. Αυτό το σαμπουάν θα συμβάλει επίσης στη μείωση της απώλειας μαλλιών κάποιο βαθμό.
Σπιτική Σαμπουάν Συνταγή 3:? For στην επόμενη διαδικασία, τα συστατικά που θα απαιτήσουν ¼ φλιτζάνι αποσταγμένο νερό, ¼ φλιτζάνι υγρό Καστίλλης σαπούνι, ¼ φλιτζάνι τζελ aloe vera, 1 γλυκερίνη κουταλάκι και ¼ jojoba κουταλάκι του γλυκού ή λάδι αβοκάντο. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά και φυλάξτε το σε ένα μπουκάλι. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, το ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια να εφαρμόζονται στα μαλλιά σας. Μετά την εφαρμογή, το κρατήσετε στα μαλλιά σας για κάποτε και έπειτα ξεπλύνετε καλά.
Σπιτική Σαμπουάν Συνταγή 4:? Τα συστατικά, θα απαιτήσει για τις απώλειες σαμπουάν prevention τρίχας είναι 1 φλιτζάνι αποσταγμένο νερό, 1 φλιτζάνι Καστίλλης σαπούνι, 6 χαμομήλι φακελάκια τσαγιού και 1 ½ κουταλιές της γλυκερίνης. Σε μια φλιτζάνι βρασμένο νερό, απότομες the teabags για 20 λεπτά. Αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού και προσθέστε Καστίλλη σαπουνιού στο τσάι. Προσθέστε γλυκερίνη και το ανακατώστε μέχρι να δένει καλά με το μείγμα. Ρίχνετε αυτό το μίγμα σε σφραγισμένο μπουκάλι και τοποθετήστε το μπουκάλι σε σκοτεινό και δροσερό μέρος. Χαμομήλι λειτουργεί ως φυσικός παράγοντας ελάφρυνσης ως εκ τούτου, όλοι όσοι θέλουν να ελαφρύνει τα μαλλιά τους, μπορούν να επιλέξουν για αυτή τη συνταγή σαμπουάν.
Σπιτική Σαμπουάν Συνταγή 5:? Για την πραγματοποίηση αυτής αρωματική συνταγή, θα χρειαστεί ¼ φλιτζάνι αποσταγμένο νερό, υγρό ¼ φλιτζάνι Καστίλλης σαπούνι (λεμόνι), 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο δενδρολίβανο, 2 κουταλιές γλυκό αμυγδαλέλαιο, λάδι ¼ κουταλάκι που θα προσθέσει άρωμα. Βράστε το αποσταγμένο νερό και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο δενδρολίβανο σε αυτό. Το επόμενο διαδικασία είναι η προσθήκη όλων των συστατικών σε αυτό και ανακατεύετε καλά μέχρι αναμειγνύονται όλων των συστατικών. Αποθηκεύστε αυτό το μίγμα σε ένα μπουκάλι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάθε φορά ως ένα σαμπουάν. Είναι επίσης μια καλή λύση τριχόπτωση.
Σπιτική Σαμπουάν Συνταγή 6:? Αυτήν την συνταγή για σπιτικά σαμπουάν μπορεί να ταιριάξει κάθε τύπο μαλλιών. Τα συστατικά απαιτούνται είναι ¼ φλιτζανιού απεσταγμένο νερό, ¼ φλιτζανιού υγρό Καστίλλης σαπούνι, ½ jojoba κουταλιά, ελαφρό έλαιο φυτικά ή σπόρου σταφυλιού, 3 κουταλιές δεντρολίβανο, 1 κουταλιά λεμονόχορτο, 2 τσάι πετρέλαιο σούπας και ½ βανίλιας κουταλιά εκχύλισμα. Βράζουμε το αποσταγμένο νερό και προσθέστε το δεντρολίβανο και λεμονόχορτο της και να την απότομη. Σουρώνουμε τα φύλλα τσαγιού και αφήστε το να κρυώσει. Επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε όλα τα συστατικά και νερό και να το ανακατεύουμε. Σήμερα, προσθέστε τη βανίλια, σαπούνι και δέντρο τσαγιού λάδι σε αυτό το μείγμα. This ετοιμάζει το σαμπουάν σας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Αποθηκεύστε αυτό το σαμπουάν σε ένα ερμητικά σφραγισμένο μπουκάλι.
Για τη φροντίδα των μαλλιών σας, διαφορετικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι διαθέσιμα σε αγορά. Σαμπουάν είναι ένα από αυτά. Αλλά κάθε φορά, δεν είναι πιθανό ότι αυτά τα σαμπουάν μπορει να ταιριαζουν τα μαλλιά μας. Εάν αυτό συμβαίνει, τότε μπορείτε να επιλέξετε για σαμπουάν σπιτικά. These σπιτικές συνταγές σαμπουάν είναι εύκολο να γίνουν, αλλά και απαιτούν λιγότερο χρόνο. Ο καθένας δεν έχει τον ίδιο τύπο τρίχας και υφή. Μπορείτε να επιλέξετε μία οποία θα ταιριάζουν μαλλιά σας.