Παντοπωλείο Shopping σε έναν προϋπολογισμό

Παντοπωλείο ψώνια σε έναν προϋπολογισμό, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε κατώτερης ποιότητας των τροφίμων. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε κάποια χρήματα συμβουλές εξοικονόμησης για την αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων. Περιλαμβάνει κατάλληλο σχεδιασμό και ρεαλιστική κατάρτιση του προϋπολογισμού, πριν να βγείτε για ψώνια σας. Κάντε μια λίστα με όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεστε για το πρωινό, δείπνο, γεύμα και άλλα είδη οικιακής χρήσης. Διαφορετικά, μπορεί να συμβεί ώστε να καταλήξουμε αγοράζουν πολλά ανεπιθύμητα προϊόντα, και είναι τα ουσιώδη στοιχεία που έμειναν εκτός. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επιμείνουμε στη λίστα σας κάνοντας ψώνια. Μην μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε κάποια στοιχεία που δεν υπάρχουν στη λίστα. Αποφύγετε να πάρετε τα παιδιά στα καταστήματα τροφίμων, όπως οι επιθυμίες τους μπορεί να σας αποκλίνουν εύκολα από τη λίστα σας.
Καλάθι για ψώνια σε έναν προϋπολογισμό
Ας αναλύσουμε και να συζητήσουμε κάποιους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στα ψώνια για ψώνια σε έναν προϋπολογισμό. Αυτές είναι σε γενικές γραμμές μίλησε, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην ξοδεύουν λιγότερα, αλλά μόνο για σημαντικά πράγματα, στη διάρκεια των αγορών.
Σούπερ Μάρκετ κουπόνια? Σούπερ Μάρκετ κουπόνια μπορούν να σας βοηθήσουν να σώσετε τις εκατοντάδες των δολαρίων από τον προϋπολογισμό παντοπωλείων σας κάθε χρόνο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Μπορείτε να τα παραλάβουν από τις εφημερίδες την Κυριακή. Flyers είναι επίσης αποστέλλονται από διαφορετικά καταστήματα, μέσω ταχυδρομείου. Ορισμένες βιβλιοθήκες δίνουν τέτοιες εκπτωτικά κουπόνια για τους προστάτες τους, ως εκ τούτου μπορείτε να το ελέγξετε έξω εάν μια τέτοια εγκατάσταση διαθέσιμα με τη βιβλιοθήκη σας ή όχι. Τι πρέπει να προσέχετε είναι ότι θα πρέπει να συλλέγουν μόνο τα κουπόνια που προορίζονται για τα στοιχεία που πρέπει να αγοράσετε. Εμφανίζεται συχνά ότι μόνο για να κάνουν την έκπτωση που αγοράζουν ορισμένα πράγματα που δεν θα είναι ακόμη να χρησιμοποιηθούν από εσάς. Έτσι, πολλά χρήματα μπορεί να πάρει χαμένη. Κρατήστε αυτά τα κουπόνια στο πορτοφόλι σας, ώστε να μην τους ξεχνάμε όταν πηγαίνετε για ψώνια, και θα πάρετε έναν αριθμό freebies και τις εκπτώσεις.
Έκπτωση Πωλήσεις? Μερικές φορές, παντοπωλεία προσφέρουν εκπτώσεις για ορισμένα στοιχεία για μια συγκεκριμένη ημέρα. Αυτός είναι επίσης ένας άριστος τρόπος ψώνια σε έναν προϋπολογισμό. Ωστόσο, κάνει χρήση των εγκαταστάσεων αυτών έκπτωση κάθε φορά που το απαιτούν και να σταματήσει τον εαυτό σας από overbuying πράγματα. Δεν πρέπει να συμβεί και σας οδηγούν σε ένα κατάστημα το οποίο βρίσκεται σε μακρινή απόσταση από το σπίτι σας μόνο για να αγοράσουν ένα ή δύο πράγματα που με προεξοφλητικό επιτόκιο. Επίσης, τον εαυτό σας συγκρατήσει από την αγορά ορισμένα ευπαθή προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες απλώς και μόνο επειδή βρίσκεται σε χαμηλότερο κόστος. Ακόμα κι αν το πάρει σε φθηνή τιμή, όταν ρίχνοντας ένα σάπιο στοιχείο τροφίμων στα σκουπίδια, είναι σπατάλη χρημάτων.
Μαζική Αγορά? Υπάρχουν πολλά καταστήματα που δίνουν τα χρήματα αποταμίευσης προσφέρει στους ανθρώπους που αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες. Μπορείτε να ωφελήσετε αυτή τη δυνατότητα ως επί το πλείστον για να αγοράσει το τακτικό εφοδιασμό των νοικοκυριών, όπως απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτοπετσέτες, κ.λπ., και για μη-φθαρτά τρόφιμα όπως τα δημητριακά, snacks, κονσέρβες κλπ. τα στοιχεία Αποφύγετε την αγορά τα στοιχεία εκείνα που δεν χρειάζονται σε μεγάλες ποσότητες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει μουστάρδα αγοράζουν το σημείο για τα επόμενα πέντε χρόνια μόνο και μόνο να ωφελήσει μια έκπτωση. Θα είναι καλύτερα αν μείνετε μακριά από την αγορά αναλώσιμων προϊόντων, όπως τα κατεψυγμένα τρόφιμα στο εμπόριο. Τις περισσότερες φορές, τα αποθηκεύει διατίθενται προς πώληση όταν η ημερομηνία λήξης τους πλησιάζει. Στην περίπτωση αυτή, οι αγορές καθ 'υπέρβαση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης θα σπαταλήσει κάποια χρήματα τα δικά σας, αντί να το αποθηκεύσετε.
Συγκρίνετε τις τιμές? Γι 'αυτό, θα πρέπει να επενδύσει κάποιο καλό χρονικό διάστημα σε αγορές για τα παντοπωλεία. Επιλέξτε πέντε διαφορετικά καταστήματα στην περιοχή σας. Αγορά αντικείμενα παντοπωλείο από όλα αυτά, ένα κάθε φορά για να ανακαλύψει ποιο κατάστημα μπορεί να σας δώσει την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά σας. Θα πρέπει επίσης να εξεταστεί η θέση του καταστήματος. Εάν ένα κατάστημα το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σας δίνει τα πράγματα σε ένα χαμηλότερο ποσοστό, μπορεί να μην είναι μια βιώσιμη επιλογή. Είναι απίθανο ότι τα χρήματα μπορείτε να αποθηκεύσετε στην πώληση δεν αξίζει όταν το συγκρίνετε με τα χρήματα που ξοδεύετε για το φυσικό αέριο.
Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ κάνει ψώνια σε έναν προϋπολογισμό είναι η χρήση μετρητών να κάνει τις αγορές. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν δείτε το χρήμα πηγαίνει έξω από το πορτοφόλι, θα νιώσετε σαν εκμετάλλευση εαυτό σας πίσω και οι δαπάνες ελαφρώς λιγότερο. Όταν έχετε επιλέξει τις κάρτες, είναι πιθανό ότι θα καταλήξουμε δαπανών πέρα ​​από τον προϋπολογισμό σας, καθώς δεν μπορείτε να δείτε το πραγματικό χρήμα βγαίνει σε εκείνο το σημείο του χρόνου.