Luxury Modular Homes

Οι λόγοι πίσω από την πολυτέλεια αρθρωτό σπίτια γίνει δημοφιλής είναι η απλότητα της διαδικασίας κατασκευής, το χαμηλό κόστος που προκύπτει από αυτά τα σπίτια, καθώς και άλλοι παράγοντες όπως η αντοχή, την ικανότητα να επιβιώσει αντίξοες και δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ.λπ.
Τι είναι Modular σπίτι;
Το αρθρωτό σπίτια είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά σπίτια, και εξοικονόμηση κόστους, χρόνου, την παραγωγή αποβλήτων, κλπ. Η σπονδυλωτή σπίτια συναρμολογούνται από τμήματα ή μονάδες γνωστές ως μονάδες. Οι ενότητες είναι προκατασκευασμένα τμήματα που μεταφέρονται από το ένα σημείο στο άλλο, και έτσι διευκολύνει τη διαδικασία της οικοδόμησης ενός σπιτιού. Νωρίτερα, οι άνθρωποι δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την κατασκευή modular κατοικίες, καθώς η ποιότητά τους δεν ήταν μέχρι τη χαραγή. Σήμερα, σπονδυλωτή σπίτια παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία και πρόσθετα χαρακτηριστικά στην κατασκευή τους. Αρθρωτή κατασκευή σπιτιού χρησιμοποιεί υλικά που είναι ισχυρές και εξακολουθούν να επηρεάζεται από τις καιρικές αλλαγές, ενώ τους κτίριο.
Luxury Modular Homes
Τα αρθρωτά σπίτια άλλαξαν με το χρόνο και μπορεί κανείς να προσθέσει πολυτελή χαρακτηριστικά και τα σχέδια στη δομή των σπιτιών αυτών. Τη βασική δομή ή πλαίσιο αυτών των πολυτελών κατοικιών παραμένει η ίδια, όμως, διαφορές σε σχέδια που εφαρμόζονται από τους αρχιτέκτονες και άλλα εξαρτήματα να αποδειχθούν τα διακριτικά χαρακτηριστικά των εν λόγω κατοικιών. Οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αρθρωτό σπίτια και το υλικό που χρησιμοποιείται στη διαδικασία να τους δώσουμε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους τύπους των σπιτιών.
Διαβάστε περισσότερα για αρθρωτό τιμές των κατοικιών.
Κατασκευές Διαδικασία? Η διαδικασία της κατασκευής κατοικιών σπονδυλωτή διαρκεί λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά. Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή τέτοιων σπιτιών είναι γύρω στα 12 ήνες. Οι περισσότερες από τις κατασκευές / εργασίες συναρμολόγησης έχει συμβόλαιο σε τρίτους. Ο κακός καιρός δεν είναι ο περιοριστικός παράγοντας για την οικοδόμηση modular σπίτια. Πολυτελείς κατοικίες modular θα μπορούσε επίσης να γίνει αρκετά ισχυρή για να αντισταθεί σκληρές καιρικές συνθήκες, ακόμη και τυφώνες. Ένα τέτοιο σπίτι χτισμένο το Hubert, NC είναι ένα τέλειο παράδειγμα την ευελιξία και την αντοχή των πολυτελών κατοικιών modular. Αυτό το σπίτι πολυτελείας που χτίστηκε από «χειροποίητα Homes», Henderson, NC, μπορούν να αντισταθούν ταχύτητες ανέμου έως και 130 mph. Οι διάφορες παροχές πολυτελείας που περιλαμβάνονται σε αυτό το σπίτι είναι ένα ασανσέρ, Hardie σανίδα συρόμενες, τζάμι κουζίνα cabinetry, κλπ.
Custom Σχεδιασμός? Το Υπολογιστικό Σχεδίαση (CAD), λογισμικό διατίθεται σε αγορά επιτρέπει στους πελάτες για τη δημιουργία προσαρμοσμένων σχέδια για το μέλλον τα σπίτια τους. Διευκολύνει τη δουλειά των κατασκευαστών, δεδομένου ότι οι προδιαγραφές που παρέχονται από τους πελάτες βοηθά στο σχεδιασμό της εργασίας τους. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως φεγγίτες, σκάφες δινών, ηλεκτρική σκούπα, κόλπος και δοξάρι παράθυρα, κλπ., θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στην κατασκευή αυτών των κατοικιών.
Υπάρχουν πολλά περιθώρια να εξωραΐσει και να διακοσμήσουν αυτά τα πολυτελή σπίτια modular. Κάποιος μπορεί να διακοσμήσει σπονδυλωτή σπίτια με ξύλινα πατώματα, γρανίτης-ολοκληρωμένα κορυφές κουζίνα και πολλές τέτοια πράγματα. Το αρθρωτό σπίτια θα μπορούσε να κλιμακωθεί έως και μεγάλα μεγέθη και τα ευρύχωρα 4000 τετραγωνικά πόδια σπίτια είναι ένα ωραίο παράδειγμα ενός τέτοιου μεγάλου πολυτελείας αρθρωτό σπίτια. Την modular σπίτια είναι πολύ διαφορετικά από ό, τι τα κινητά σπίτια, τα οποία δίνουν έμφαση περισσότερο στον παράγοντα της φορητότητας. Το αρθρωτό σπίτια την άλλη πλευρά κάνει το έργο της κατασκευής πιο εύκολη με τη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων.
Luxury modular σπίτια είναι έτσι μια ωραία επιλογή σε σύγκριση με τον δαπανηρό συμβατικά σπίτια τα οποία επιβαρύνονται not υψηλότερο κόστος εκ μέρους των πελατών, αλλά και καταναλώνουν πολύ χρόνο μας.