Νερό αντικατάσταση Element Θερμοσίφωνας

Θερμαντήρες νερού είναι ένα από τα πιο σημαντικά οικιακές συσκευές που πρέπει να διατηρηθεί προσεκτικά προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ζωής. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι θερμαντήρες νερού που χρησιμοποιείται συνεχώς, είναι επιρρεπείς σε διάφορα προβλήματα και ελαττώματα. Αν καταλαβαίνετε τα κύρια τμήματα και τη λειτουργία των θερμοσιφώνων, στη συνέχεια, την επισκευή ήπια προβλήματα είναι ένα εύκολο έργο, εάν το ελάττωμα είναι μια πολύπλοκη μηχανική ένα. Παρόλο που τα συστατικά του στοιχεία θερμοσιφώνων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο, τη βασική αρχή εργασίας είναι λιγότερο ή περισσότερο όμοια μεταξύ τους.
Μιλώντας για το ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, αποτελείται από μια δεξαμενή από χάλυβα για τη διεξαγωγή των υδάτων, δύο στοιχεία θέρμανσης για τη θέρμανση νερού, θερμοστάτη ελέγχου της θερμοκρασίας, ανακουφιστική βαλβίδα στον έλεγχο της πίεσης, βουτιά σωλήνας για την παροχή κρύου νερού και σωλήνα εξαγωγής για τη συλλογή ζεστό νερό. Μεταξύ τους πολλούς λόγους για να θίγει τη λειτουργία των θερμοσίφωνα, ένα ελαττωματικό θερμαντικό στοιχείο και ανθρακικού ασβεστίου Σταδιακή συσσώρευση είναι ένα κοινό πρόβλημα. Για την αντιμετώπιση προβλημάτων η συγκεκριμένη δυσλειτουργία, μπορείτε να εξετάσει το ενδεχόμενο αντικατάστασης στοιχείο Νερό θερμάστρα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αντικατάσταση στοιχείο του νερού θέρμανσης.
Πώς να αντικαταστήσει Στοιχείου του Νερού Θερμοσίφωνας
Όπως όλοι γνωρίζουμε, το χειρισμό κάθε είδους ηλεκτρικές συσκευές είναι επικίνδυνο, το οποίο είναι το ίδιο με θερμοσίφωνες. Για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, έχει πάντα ενδεδειγμένο να περάσει μέσα από το εγχειρίδιο χρήσης παρέχεται με τη μονάδα πριν από την ανάληψη water αντικατάσταση στοιχείο θέρμανσης. Κλείστε την παροχή κρύου νερού στην σωλήνα βύθισης και τα στραγγίσματα από τη δεξαμενή θερμάστρα. Επίσης, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το τροφοδοτικό με τη θερμάστρα και το γενικό διακόπτη στον πίνακα. Μπορείτε να κλειδώσετε το κουτί πάνελ, έτσι ώστε να να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν ενεργοποιείται όταν εργάζεστε με θερμοσίφωνα.
Μόλις είστε έτοιμοι με τα προληπτικά μέτρα, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη διαδικασία για τη δοκιμή και την αντικατάσταση ζεστό στοιχείο θερμοσίφωνα. Κατ 'αρχάς, αφαιρέστε το πάνελ πρόσβασης που βρίσκεται στην κορυφή του θερμοσίφωνα με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού. Μπορείτε να παρατηρήσετε και οι δύο τα στοιχεία θέρμανση νερού, το ένα στην κορυφή και ένα άλλο στο κάτω μέρος.
Το επόμενο βήμα για την αντικατάσταση στοιχείο Νερό θερμάστρα είναι να ελεγχθεί η αντοχή των συστημάτων θέρμανσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα θερμαντικό στοιχείο σε έναν χρόνο. Ρυθμίστε το πολύμετρο ανάγνωσης X1000 και να συνδέσετε ένα οδηγήσουν στην βίδα στήριξης του θερμαντικού στοιχείου και την άλλη να οδηγήσει στην κοχλίωσης. Αν η μέτρηση άπειρο, τότε το θερμαντικό στοιχείο λειτουργεί σωστά. Στο πλαίσιο άλλης υποθέσεως, αν η ανάγνωση αντίσταση δεν είναι άπειρο, τότε χρειάζεται αντικατάσταση. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα για να ελέγξετε εάν το άλλο στοιχείο θέρμανσης απαιτεί την αντικατάσταση ή μη.
Following this, remove both the heating elements by disconnecting the wires and unscrewing the terminals and fastening bolts (if any). Υπάρχουν πιθανότητες παχύ ανθρακικού ασβεστίου κλίμακες κάτω θερμαντικό στοιχείο. Αγοράζοντας νέα στοιχεία θέρμανσης για την αντικατάσταση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το ίδιο μοντέλο με το αρχικό. Replace θερμάνσεως νερού και σφίξτε τις βίδες τερματικό και συναρμολόγησης μπουλόνια. Με αυτά τα βήματα, έχετε ολοκληρώσει replacing ζεστό στοιχεία θερμοσίφωνα.
Ενεργοποιήστε την προμήθεια νερό για να γεμίσει τη δεξαμενή θερμοσίφωνα και να τεθεί η θύρα εισόδου. Για τον έλεγχο της λειτουργίας των νέων στοιχείων θέρμανσης, ανάψτε τόσο της κύριας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και ισχύος στο θερμοσίφωνα. Αν όλα δουλέψουν το πρόστιμο, τότε μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το θερμοσίφωνα. Στην περίπτωση, ο θερμοσίφωνας δεν λειτουργεί σωστά, ακόμη και μετά την αντικατάσταση στοιχείο θερμοσίφωνα, τότε καλέστε έναν επαγγελματία τεχνικό. Διαβάστε περισσότερα για την αντιμετώπιση προβλημάτων ζεστό νερό θερμάστρα, προβλήματα θερμαντήρες φυσικού αερίου νερό και ηλεκτρικό ζεστό επισκευή θερμοσίφωνα. Ελπίζω ότι αυτή η πληροφορία θα έρθει βολικό σε περίπτωση που αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε θερμοσίφωνα σας όλα μόνοι σας, ωστόσο, παρακαλώ να είστε προσεκτικός κάνοντας έτσι. Όλα τα καλύτερα!