Ισιώστε σπαστά μαλλιά

Μπορώ να αφορούν πολύ καλά για να τα δεινά των όσων έχουν φυσικά κυματιστά μαλλιά και θέλετε να απαλλαγείτε από το βαρετό, δύσχρηστη κύματα. Ευθεία, ψήνω δωρεάν μαλλιά είναι κάτι που λαχταρούν σχεδόν καθημερινά, ιδίως όσον αφορά τις κακές ημέρες τρίχας. Αν έχετε ξηρό κυματιστά μαλλιά, τα προβλήματα σας μόλις προστεθεί, όπως η τρίχα γίνεται ακόμα πιο ανεξέλεγκτη. Τότε και του το συνηθισμένο «το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην άλλη» και «θέλω αυτό που δεν έχω» κατάσταση. Αυτοί που γεννιούνται με ίσια μαλλιά θέλουν σγουρά ή σπαστά μαλλιά, και οι άνθρωποι σαν κι εμάς, που γεννιούνται με κυματιστά μαλλιά, θέλω ίσια μαλλιά. Έτσι, αναφέρονται παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να ισιώσει σπαστά μαλλιά, αλλά επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω, αυτά απαιτούν πολύ χρόνο και υπομονή, οπότε μην περιμένετε άμεσα και μαγικά αποτελέσματα στο πρώτο-πρώτο χρόνο.
Τρόποι για να ισιώσει σπαστά μαλλιά
Χρησιμοποιώντας Hair Straighteners ή επίπεδη Σίδερα? Χρησιμοποιώντας το ίσιωμα μαλλιών ή σίδερα, σπαστά μαλλιά μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν, αλλά αυτό θα διαρκέσει μόνο για λίγες ώρες, ή το μέγιστο για μία ολόκληρη ημέρα. Η διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί για να ισιώσει κυματιστά μαλλιά με ένα ίσιωμα των μαλλιών ή σίδερο μαλλιών. Πρώτον, πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας καθαρή με ένα σαμπουάν και κοντίσιονερ, κατά προτίμηση, ένα για κυματιστές και κατσαρός μαλλιά. Στη συνέχεια, στεγνώνετε τα μαλλιά σας πολύ καλά, χρησιμοποιήστε ένα σεσουάρ αν είστε σε μια βιασύνη. Μόλις τα μαλλιά σας έχει στεγνώσει καλά, χρησιμοποιήστε ένα ευρύστομα χτένα για να χτένα τα μαλλιά σας ίσια προς τα κάτω. Συνδέστε το ίσιωμα των μαλλιών σας και να περιμένετε να ζεσταθεί, μέτρια θερμοκρασία θα είναι επαρκής. Εν τω μεταξύ, εφαρμόστε μια λοσιόν η θερμική προστασία σε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών και αφήστε το να παραμείνουν για περίπου ένα λεπτό. Μέχρι τώρα, το ίσιωμα θα έχουν ζεσταθεί αρκετά. Πάρτε τα μικρά, λεπτά τμήματα των μαλλιών σας και να περικόπτει το ίσιωμα στο τμήμα κοντά στο τριχωτό της κεφαλής. Εκτελέστε τη συσκευή ισιώματος από εκείνο το σημείο στην άκρη της τρίχας. Επαναλάβετε αυτό έως ότου όλα τα μαλλιά σας είναι ισιωμένα και πέφτει κατ 'αποκοπή.
Χρησιμοποιώντας Blow Στεγνωτήρια? Χρησιμοποιώντας το πλήγμα ξηραντές να ισιώσει κυματιστά μαλλιά θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με το ίσιωμα μαλλιών. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται επίσης μια μικρή εμπειρία ως πλήγμα στέγνωμα μαλλιών σας, εσείς απλά, θα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή. Μόλις μάθετε την τεχνική, θα πρέπει να είναι σχετικά ευκολότερη και ταχύτερη. Πρώτον, πλύνετε τα μαλλιά και πετσέτα σας να στεγνώσει καλά. Απλώστε μια λοσιόν η θερμική προστασία στα μαλλιά και αφήστε το να μείνει. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα, πάρτε ένα τμήμα και κλιπ που αποτελούν το υπόλοιπο. Χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό ή πινέλο, εκτελέστε την στεγνωτήρα πλήγμα για το μήκος των μαλλιών σας ταυτόχρονα με τη βούρτσα. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτήν δύο ή τρεις φορές για το ίδιο τμήμα, μέχρι η τρίχα γίνεται ευθεία. Αυτό το είδος της ίσιωμα μαλλιών θα διαρκέσει μόνο για λίγες ώρες.
Ίσιωμα Σαμπουάν, συσκευές και Οροί? Πρόκειται για ίσιωμα προϊόντα που ισχυρίζονται ίσια μαλλιά, εάν χρησιμοποιείται. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι σπάνια δουλειά. Όταν οι τρεις χρησιμοποιούνται από κοινού, μπορούν να είναι λίγο αποτελεσματικές, αλλά δεν δίνουν την βέλτιστη ή επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά πριν από τη χρήση ίσιωμα μαλλιών ή χτύπημα στέγνωμα μαλλιών, ως βοήθημα για να ισιώσει σπαστά μαλλιά.
Μόνιμη ίσιωμα? Επίσης γνωστό και ως θερμική επιδιόρθωση, αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ισιώσει κυματιστά μαλλιά και τα αποτελέσματά του διαρκούν για πάνω από έξι μήνες. Ωστόσο, η τεχνική αυτή απαιτεί πολλή συντήρηση και την επίσης μεγάλη ζημιά μπορεί να προκληθεί για τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της μόνιμης ίσιωμα, έτσι ώστε να επιλέγουν μόνο εάν είστε πραγματικά απελπισμένοι να έχουν πόκερ ίσια μαλλιά.
Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τις προαναφερόμενες τεχνικές για να ισιώσει σπαστά μαλλιά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών, βεβαιωθείτε ότι έχετε να επιδοθούν σε κατάλληλη περιποίηση των μαλλιών και τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας.