Στυλ γαμήλια τούρτα

Γαμήλια τούρτα δεν είναι μόνο το κύριο κορμό του γάμου, αλλά αντιπροσωπεύουν την ευτυχία του και το νιόπαντρο ζευγάρι. Οργάνωση γάμων δεν περιλαμβάνει μόνον γάμο σχεδιασμό υποδοχή αλλά πρέπει επίσης να αποφασίσουν το στυλ γαμήλια τούρτα. Έχετε τόσα πολλά νέα, επεξεργασία ιδεών γαμήλια τούρτα που το ένα τείνει να μπερδευτείτε! Ξέρετε την ιστορία πίσω από τούρτες γάμου;
Ιστορία της Τούρτες Γάμου? Στην αρχαία ρωμαϊκή αυτοκρατορία, πριν από την άχνη εφευρέθηκε, ένα καρβέλι ψωμί ψημένο κριθάρι ήταν για το γάμο. Ο γαμπρός, θα έχει ένα κομμάτι του ψωμιού και να σπάσει το υπόλοιπο κομμάτι πάνω από το κεφάλι της νύφης, συμβολίζοντας κυριαρχία πάνω από τη σύζυγό του.
Μια στοίβα από μικρά γλυκά ψωμάκια σε ένα μεγάλο σωρό κρατήθηκε μπροστά από τους νεόνυμφους στη μεσαιωνική Αγγλία. Το ζευγάρι κλήθηκε να φιλιούνται πάνω από αυτό το σωρό. Αν ήταν επιτυχής όσον αφορά φιλιά, συμβόλιζε ότι το ζευγάρι θα είναι ευλογημένος με πολλά παιδιά.
πίτα της νύφης ήταν ένα σύνηθες χαρακτηριστικό του γάμου στις αρχές του 19ου αι. Ήταν μια τακτική πίτα προβάτου με ένα δαχτυλίδι ποτήρι κρυμμένη μέσα. Ήταν ένα παλιό ρητό ότι η κυρία που βρίσκει ο δακτύλιος θα είναι η επόμενη νύφη.
Τα τέλη του 19ου αιώνα είδε γαμήλιας τούρτας ανάληψη πίτα της νύφης. Αρχικά γνωστή ως κέικ της νύφης, ήταν απλή, ενιαία κλιμακωτή κέικ δαμάσκηνου. Τελικά, ο γάμος κέικ άρχισαν να εξελίσσονται σε διάφορα σχέδια γαμήλια τούρτα και έχουν φθάσει τα περίτεχνα στυλ γαμήλια τούρτα του σήμερα.
Η παλιά παράδοση της πρώιμης Αμερικής γαμήλιες τελετές ήταν τούρτα του γαμπρού. Αυτή η τούρτα ήταν συνήθως σκούρο χρώμα και πιστεύεται ότι θα εξυπηρετούνται από το γαμπρό της παράνυμφος με ένα ποτήρι κρασί. Μια άλλη ιστορία λέει λαϊκή τούρτα του γαμπρού έπρεπε να σωθεί και να έπρεπε να φάει με τους φίλους μετά το μήνα του μέλιτος. Αν και αυτή η τελετή δεν είναι ευρέως τηρηθεί, εξακολουθεί να θεωρείται σε ορισμένες από τις νότιες αμερικανικές πολιτείες.
Έτσι τώρα που ξέρετε πώς αυτή η παράδοση του γάμου της κοπής το κέικ άρχισαν να υπάρχουν, ας επικεντρωθούμε στα διάφορα στυλ γαμήλια τούρτα. ? Παραδοσιακά Γαμήλια τούρτα: Η παραδοσιακή γαμήλια τούρτα είναι το πιο δημοφιλές στυλ γαμήλια τούρτα. Είναι γενικά μια κλιμακωτή τούρτα διαχωρίζονται με πυλώνες και καλύπτεται με βασιλικό ή φοντάν παγοποίησης. Η τούρτα είναι διακοσμημένο με ένα μικροσκοπικό αντίγραφο της νύφης και του γαμπρού. είναι λουλούδια απλά χρησιμοποιούνται επίσης για διακόσμηση κέικ.
Σύγχρονη στυλ: Αυτό το ύφος γαμήλια τούρτα είναι ένα στοιβάζονται τούρτα με κερκίδες τοποθετείται στην κορυφή του άλλου. Αυτό το κέικ είναι διακοσμημένα με φρέσκα λουλούδια ή βρώσιμα λουλούδια ζάχαρης. Τα λουλούδια συνήθως σχεδιαστεί σαν τα λουλούδια για το νυφικό.
Cascade Style: Ο γάμος καταρράκτης ύφος τούρτα αποτελείται από βάθρα. Αυτά τα βάθρα ποικίλουν σε μέγεθος από μεγάλες σε μικρές. Ο σχεδιασμός γαμήλια τούρτα μπορεί να είναι ωοειδές ή στρογγυλό ή τετράγωνο. Η συμμετρία και η πυραμιδική μορφή αυτών των κέικ δίνουν μια αισθητική εμφάνιση του σχεδιασμού γαμήλια τούρτα. Τα κέικ μπορεί να είναι ποικίλα σχέδια, χρώματα και γεύσεις.
Καλλιτεχνική: Μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια ​​όταν αποφασίζουν για τη μορφή και το βλέμμα του σχεδιασμού γαμήλια τούρτα σας. Το κέικ εκφράζουν τις προσωπικές σκέψεις του νεόνυμφους. ? Γαμήλια τούρτα Συνταγές και παγετού? Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στην επιλογή των διαφόρων νόστιμες συνταγές γαμήλια τούρτα και γλάσο να κάνει το γαμήλιο κέικ σας ξεχωριστή. Μπορείτε να επιλέξετε από τις αρτυματικές καπουτσίνο, λεμόνι, ασβέστης ή με γεύση πορτοκάλι κέικ. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετική ποικιλία του δημοφιλούς σοκολάτας γεύση με κάσιους αμύγδαλα,, τα φρούτα και τα καρύδια. Το μεξικάνικο κέικ σοκολάτας, κέικ φοντάν διπλό του διαβόλου και τα γερμανικά κέικ σοκολάτας είναι μερικές από τις υπέροχες γεύσεις γαμήλια τούρτα. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες γεύσεις όπως καρότο, μπαχαρικά, βανίλια, μπανάνα, κολοκύθα, μήλο, μάρμαρο, καρύδας και κόκκινο μάρμαρο. Διαλέξτε μια μοναδική γεύση για το γαμήλιο κέικ σας που έχει μια άκρη πέρα ​​από το παραδοσιακό κέικ.
Άλλες συνταγές γαμήλια τούρτα για να προσελκύσουν τους γευστικούς κάλυκες του τους καλεσμένους του γάμου περιλαμβάνει Cassata, νωπά τούρτα φράουλα, ιταλικά κέικ κρέμας, μαρμελάδα πορτοκάλι και λεμόνι κέικ, κέικ ανανά και σμέουρων κέικ λικέρ.
Οι συνταγές γαμήλια τούρτα για τις μοναδικές γεύσεις παγοποίησης περιλαμβάνουν βούτυρο κρέμα γάλακτος, σαντιγί, φοντάν, νηματοποιημένο ζάχαρη και pastillage. Ganache είναι άλλο ένα τέτοιο μοναδική γεύση γλάσο που αποτελείται από ένα συνδυασμό σοκολάτας και κρέμα γάλακτος. Είναι χύνεται πάνω από το κέικ για ένα γυάλινο τελείωμα σοκολάτα. Θα πρέπει να αποφασίσετε για τα χρώματα του σχεδιασμού γαμήλια τούρτα, και οι γεύσεις με το φούρναρη γαμήλια τούρτα και να καταλήξουμε σε μια τούρτα που είναι μοναδικές και μοναδικό στο είδος του.
Μπορείτε να καταιγισμό ιδεών με το φούρναρη και να καταλήξει με την όμορφη, μαγευτική σχέδια γαμήλια τούρτα. Πρέπει να τοποθετήσετε τη σειρά γαμήλια τούρτα καλά εκ των προτέρων και έχουν την εντολή και τις λεπτομέρειες σχετικά με το ύφος γαμήλια τούρτα γραμμένο σε χαρτί από τον αρτοποιό ή γαμήλια τούρτα προμηθευτή. Η διάταξη πρέπει επίσης να περιλαμβάνει την ημερομηνία, ώρα και τον τόπο παράδοσης, το ποσό της πληρωμής και άλλες οδηγίες παράδοσης. Ζητήστε αρτοποιός σας για να σας παρέχει ένα μίνι ρεπλίκα του κέικ πριν οριστικοποιήσουν τη διάταξη περί «μεγάλη ημέρα». Προχωρήστε και έχουν μια φέτα της διασκέδασης και ενθουσιασμού με την γαμήλια τούρτα σας!