Pine Είδη Tree

Pines οι αειθαλή και ρητινώδους δέντρα, ότι ανήκουν στο γένος Pinus και το Pinaceae οικογένεια. Αποτελούν gymnosperm και κώνο δέντρα ρουλεμάν, για τις οποίες είναι συχνά αποκληθεί ως κωνοφόρα. Πεύκα έχουν μεγάλη εμπορική αξία για ξύλο τους. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή δέντρα για τον εξωραϊσμό, για το μοναδικό και εντυπωσιακό σύστημα φύλλωμά τους.
Πεύκο Είδη? Το πεύκο οικογενειακό δέντρο περιλαμβάνει περίπου 115 είδη πεύκων. Ωστόσο, οι γνωμοδοτήσεις των εμπειρογνωμόνων που διαφοροποιούνται σημαντικά από αυτή την άποψη, για την οποία είναι γενικά αποδεκτό ότι περίπου 105 - 125 ειδών δέντρων πεύκων υπάρχουν σε όλη τον κόσμο. Αν δεν είναι δυνατό να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με όλα αυτά τα είδη, εδώ είναι μια σύντομη συζήτηση για μερικά από τα κοινά πεύκα, για την εύκολη πεύκο αναγνώριση δέντρο.
Sugar Pine? Pinus lambertiana είναι η επιστημονική ονομασία του πεύκου της ζάχαρης, που είναι το μεγαλύτερο είδος πεύκου. Ζάχαρη πεύκο φθάνει γενικά σε ύψος περίπου 40 με 60 μέτρα με διάμετρο κορμού από 5 έως 8 πόδια. Ζάχαρη πεύκα δεν είναι μόνο γιγάντια δέντρα, φέρουν επίσης το μακρύτερο κώνοι, αυξανόμενη με μέγεθος περίπου 11 - 21 ίντσες. Αυτό είναι το ένα τα πιο διακριτικά γνωρίσματα των πεύκα ζάχαρης. Αυτό το πεύκο δέντρο βρίσκεται κυρίως στα βουνά της Όρεγκον και Καλιφόρνια. Οι κώνοι αυτής δέντρου εξυπηρετούν έναν σημαντικό σκοπό, προστατεύοντας οι κάτοικοι τέτοιων περιοχών από σκληρές χιονίζει χειμώνα και βροχή.
White Πεύκα? Κυμαινονται απο τη φυτά κατά του γίγαντα δέντρα, διάφορα είδη των πεύκων ανήκουν στην ομάδα των άσπρα δέντρα πεύκης. Από αυτούς, Ανατολικής και Δυτικής λευκό πεύκα είναι αξιοσημείωτες. Ανατολική πεύκο είναι εγγενές στην ανατολική Βόρεια Αμερική, ενώ έχει τη φήμη της ύπαρξης το ψηλότερο δέντρο σε αυτό το τμήμα του κόσμου, με ύψος 50 έως 80 πόδια. Αυτό το όμορφο πεύκο με πρασινωπή ή μπλε φυλλώματα, είναι πραγματικά ιδανικό για σκοπούς εξωραϊσμού και γίνεται αποδεκτό ως το επίσημο δέντρο του Οντάριο. Ομοίως, η δυτική πεύκο είναι επίσης ένα γιγαντιαίο δέντρο, που μπορεί να φθάσει σε ύψος περίπου 90 έως 110 πόδια, με το μπλε-πράσινο φύλλωμα. Είναι εγγενές δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Έχει σχέση με το ανατολικό άσπρο πεύκο και καλλιεργείται ευρέως ως διακοσμητικό δέντρο. Περισσότερες πληροφορίες για τη λευκή πεύκα.
Long φύλλα Pine? Long φύλλα πεύκο βρίσκεται κυρίως στη Βόρεια Αμερική και την νοτιοανατολική Ηνωμένες Πολιτείες. Το δέντρο χαρακτηρίζεται από σκούρο πράσινο, βελονοειδή φύλλα, που βρίσκονται σε δέσμες των τριών. Μπορούν να αυξηθεί σε ένα μήκος 18 ίντσες και έχει το προνόμιο να είναι η μεγαλύτερη μεταξύ όλων βελόνες των πεύκων, που συνήθως αναπτύσσονται στη Βόρεια Αμερική. Αυτό το δέντρο έχει πολλά εμπορικά σημασίας για να είναι μια πηγή πολλών ρητινών, συμπεριλαμβανομένων νέφτι και η πίσσα.
Shortleaf Pine? Shortleaf πεύκο είναι επίσης γνωστό με τα ονόματα των Shortleaf κίτρινο, νότιο κίτρινο, Oldfield, shortstraw, ή Αρκάνσας μαλακό ξύλο πεύκου. Είναι ευρέως βρέθηκαν σε ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και φθάνει συνήθως σε ύψος 20 - 30 μέτρων. Τα φύλλα του είναι επίσης βελόνα σχήμα, όπως τα μακριά φύλλα δέντρων πεύκων, αλλά συμβαίνουν σε δέσμες των δύο και τρία μαζί. Όντας μια πηγή χαρτοπολτού, ξυλεία και κόντρα πλακέ καπλαμά, αυτό το δέντρο έχει μεγάλη σημασία από εμπορική άποψη.
Bristlecone Pine? Bristlecone πεύκο ή Pinus aristata είναι δέντρο αειθαλές πεύκο, με βελονοειδές φύλλωμα. Φθάνει συνήθως ένα μέσο ύψος 20 πόδια και χαρακτηρίζεται από ακανόνιστο σχήμα. Μεγαλώνει αρκετά αργά, αλλά είναι γνωστός για τη μακροζωία του. Το αρχαιότερο ζωντανού οργανισμού που είναι γνωστό ότι ο κόσμος είναι ένα bristlecone πεύκο, το οποίο δίνεται «Μαθουσάλας», το όνομα και υπολογίζεται να είναι πάνω από 4700 ετών. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του δέντρου είναι ότι το ξύλο του είναι τόσο πυκνό και ρητινώδους, ότι είναι ανθεκτικό σε βακτήρια, μύκητες και κάθε παράσιτο, που μπορεί να προκαλέσει διάφορα είδη πεύκου ασθενειών των δένδρων.
Red Pine? Κόκκινο πεύκο είναι ένα ψηλό καταπράσινο πεύκο, που είναι εγγενές στην βορειοανατολική Βόρεια Αμερική. Μπορεί να φθάσουν σε ύψος 70 πόδια, με το χαρακτηριστικό κόκκινο φλοιό. Το φύλλωμα του δέντρου είναι σκούρο πράσινο χρώμα και είναι μαλακό και βελόνα σχήμα. Κόκκινο πεύκο είναι το δέντρο πολιτεία της Μινεσότα και το ξύλο του έχει μεγάλη εμπορική αξία, όπως ξυλεία.
Foxtail Pine? Foxtail πεύκο είναι ένα σπάνιο είδος πεύκου, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Αυτό πεύκα χαρακτηρίζεται επίσης από βελονοειδές φύλλωμα, που εμφανίζονται σε δέσμες των πέντε. Τα φύλλα είναι 2 έως 4 cm και σκούρο πράσινο χρώμα, λίγο γυαλιστερό στην εξωτερική επιφάνεια, ενώ η εσωτερική επιφάνεια είναι λευκό. Μια άλλη ιδιαιτερότητα των φύλλων του δέντρου πεύκων αλωπέκουρου του είναι ότι είναι θηκάρι λιγότερο και είναι συγκεντρωμένοι στο τέλος των κλάδων, που τους δίνουν την εμφάνιση της μια ουρά αλεπούς. Πρέπει επίσης να δώσει αυτό το πεύκο μοναδικό όνομα του. Foxtail πεύκο φθάνει συνήθως σε ύψος από 10 έως 20 μέτρα. Σπάνια, μπορεί να φτάσει σε μέγεθος από 35 μέτρα.
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πεύκα είδη δέντρων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Δελτίο πεύκο, πεύκο Κούβας, του Μεξικού κλάμα πεύκο, Τζακ πεύκο, της Αυστρίας ή μαύρη πεύκη, sequoias, tamarack, κόκκινο ερυθρελάτη, το λευκό έλατο, Sitca ερυθρελάτης, κόκκινο κέδρο, κ.λπ. είναι μερικά άλλα κοινά είδη πεύκο. Σχεδόν 35 είδη δέντρων πεύκων που βρέθηκαν σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Αυτά τα πεύκα έχουν τεράστια εμπορική σημασία και χρησιμοποιούνται ευρέως για τη δασοκομία και την αρχιτεκτονική τοπίου.