Σπιτική Σαπούνια Πλυντήριο ρούχων: Πώς να κάνει το σαπούνι πλυντηρίου

Κάνοντας σπιτικό σαπούνι πλυντηρίου είναι μια εύκολη και απλή διαδικασία που δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή εξοπλισμό. Μπορεί να γίνει με εύκολα διαθέσιμα υλικά, και σε σύγκριση με εμπορικά σαπούνια πλυντηρίου, είναι πολύ φθηνότερα. Μπορεί να σώσει πολύ με τη μείωση της δαπάνης σας για το ακριβό απορρυπαντικά και σαπούνια. Χρησιμοποιώντας το σπιτικό σαπούνι πλυντηρίου έχει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα, καθώς και. Εμπορική σαπούνια πλυντηρίου περιλαμβάνουν αρκετές δραστικές χημικές ουσίες, χρωστικές ουσίες, και περιττά αρώματα που μπορούν να παραμείνουν για τα ρούχα σας, ακόμη και μετά το ξέβγαλμα αρκετές φορές. Αυτές οι χημικές ουσίες μπορεί να είναι σκληρή και επιβλαβής για τα δύο, τα ρούχα σας και το δέρμα επίσης. Κάνοντας σπιτικό σαπούνι πλυντηρίου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκρούσει αυτά τα προβλήματα, μπορούμε να ενσωματώσει ακόμη και ορισμένα πρόσθετα σπιτικό σαπούνι. Εδώ είναι μερικά απλά βήματα για το πώς να κάνουν σαπούνι πλυντηρίου στο σπίτι.
Πώς να κάνετε Σπιτική Σαπούνια Πλυντήριο? Να κάνετε τη δική σαπούνι πλυντηρίου σας, πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει είτε να Fels νάφθας ή σαπούνι ελεφαντόδοντου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πλένονται με σόδα ή ανθρακικό νάτριο και βόρακα. Και οι δύο αυτές μπορούν εύκολα να βρεθεί σε πολλά καταστήματα. Ωστόσο, μην συγχέουμε το πλύσιμο σόδα με μαγειρική σόδα, καθώς και οι δύο χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς. Μαγειρική σόδα είναι όξινο ανθρακικό νάτριο και χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε πολλά ποτά και για το ψήσιμο είδη διατροφής. Από την άλλη πλευρά, το πλύσιμο σόδα χρησιμοποιείται στην παραγωγή σκόνης σαπουνιού, γυαλί και χαρτί, και είναι επίσης γνωστή ως ανθρακικό νάτριο. Είναι αρκετά δημοφιλές για την εξάλειψη των ακαθαρσιών και την οσμή. Βόρακας, από την άλλη πλευρά είναι διαθέσιμο ως λευκή σκόνη, και είναι ένα φυσικό ορυκτό, που μπορεί να λευκάνει and απόσμηση ρούχα.
Τώρα, για να κάνει το σαπούνι πλυντηρίου, θα χρειαστεί 1/3rd μπαρ της Fels νάφθας ή σαπούνι ελεφαντόδοντο και 1 / 2 φλιτζάνι κάθε πλύσιμο σόδα και βόρακα. Τρίβουμε το σαπούνι λεπτά σε μια κατσαρόλα και, στη συνέχεια, προστίθενται περίπου 5 με 6 φλιτζάνια νερό. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και συνεχίστε να ανακατεύετε με το περιεχόμενο μέχρι να λιώσει το σαπούνι. Μόλις το σαπούνι λιώσει εντελώς, προσθέστε 1 / 2 φλιτζάνι κάθε πλύσιμο σόδα και βόρακα στη λύση. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι τις δύο το πλύσιμο σόδα και το βόρακα διαλύονται. Τώρα, πάρτε ένα κουβά κατάλληλου μεγέθους, συνήθως ένα κουβά 2 γαλόνι θα ήταν ιδανικό για το σκοπό αυτό. Προσθέστε 4 έως 5 φλιτζάνια ζεστό νερό και ρίχνουμε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε αυτό και ανακατεύετε σωστά. Προσθέστε ένα γαλόνι του νερού στον κάδο και αφήστε το μείγμα για τουλάχιστον 24 ώρες για να κρυώσει και πυκνώσει.
Κάνοντας Πλυντήριο Σαπούνι για τα βαρέα Καθαρισμός? Αν χρειάζεστε ισχυρότερη σαπούνι πλυντηρίου για τα βαρέα καθαρισμό, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ποσό της Fels νάφθας ή σαπούνι ελεφαντόδοντου. Τρίβουμε 2/3rd του σαπουνιού Fels νάφθα σε μια κατσαρόλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σαπούνι ελεφαντόδοντο και στη συνέχεια ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως εξηγήθηκε παραπάνω. Για το άρωμά, απλά να προσθέσω μερικά αιθέρια έλαια, η οποία θα δώσει μια ήπια και φρέσκια μυρωδιά στο σαπούνι πλυντηρίου σας.
Η προκύπτουσα σαπούνι δεν θα είναι ένα στερεό gel, αντ 'αυτού θα ήταν ένα υγρό gel. Εάν χρειάζεστε ένα παχύτερο σαπούνι, να μειώσει, στη συνέχεια, την ποσότητα του νερού είναι λίγο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το σαπούνι πλυντηρίου σε ένα εμπορευματοκιβώτιο, αφήνοντας λίγο χώρο στο πάνω μέρος, ώστε να μπορείτε να ανακινείται ή αναδεύεται σωστά πριν τη χρήση. Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτό το σπιτικό σαπούνι πλυντηρίου δεν θα αφρό όπως η εμπορική τους ομολόγους της. Ωστόσο, η απόδοσή του δεν θα επηρεαστούν από αυτό το γεγονός.
Κάνοντας σαπούνι πλυντηρίου στο σπίτι είναι αρκετά εύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες ή εργαλεία. Αυτές οι απλές συμβουλές για το πώς να κάνουν σαπούνι πλυντηρίου θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το δικό σαπούνι πλυντηρίου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς και.