Πώς να χειριστείς Απόρριψη

Υπάρχουν πολλές τύποι και κορίτσια οποίων σχέσης προτάσεις πάρετε απορρίφθηκαν από αγαπημένη τους, λόγω διαφορετικών λόγους. Η άμεση αντίδραση των ανθρώπων μετά να πάρει απέρριψε είναι συνολική δυσπιστία, σοκ και απογοήτευση. Πολλοί άνθρωποι κρατούν αναρωτιούνται, γιατί κάτι τέτοιο θα τους συμβεί χωρίς έχοντας κάνει τίποτα λανθασμένο σε κανέναν. Πολλά νεαρά κορίτσια και αγόρια είναι εξαιρετικά δύσκολο για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας κατάστασης. Υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις στις οποίες άνθρωποι πηγαίνουν στην έκταση διάπραξης αυτοκτονίας λόγω στα ζητήματα σχέση. Αλλά, αντί κατηγορώντας μοίρα σας ή το πρόσωπο που απέρριψαν εσάς ή ίδιος, είναι ουσιώδες να ξεχάσουν το παρελθόν και προχωρήστε στη ζωή. Εδώ είναι μερικές προτάσεις σχετικά πώς να ασχοληθεί με απόρριψη σε μια σχέση.
Be Positive, introspect
Πρέπει εξετάσουν αποτυχία σας στη σχέση ως σκαλοπάτι προς μια επιτυχή σχέση. Μάθετε από τα λάθη που διαπράξατε στο παρελθόν και προσπαθήστε μην τα επαναλάβουμε ξανά. Πολλές guys σύγχυση εντελώς περίπου τρόπο αντιμετώπισης απόρριψη από ένα κορίτσι. Στην πραγματικότητα, να πάρει απέρριψε σε μια σχέση είναι μια εμπειρία μάθησης. Να θυμάστε ένα πράγμα - ό, τι δεν θα συμβεί στη ζωή όπως εμείς θέλουμε, μερικές φορές πρέπει να προσαρμοστούν στις δύσκολες συνθήκες με αυτοπεποίθηση και θάρρος. Έχετε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή και το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων σας θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προσπαθήστε να διορθώσετε τα αδύνατα σημεία σας και με ορισμένες πτυχές της φύσης σας που δεν εκτιμάται από τους άλλους ανθρώπους. Αλλάξτε τον τρόπο σας παρουσιάσεις τον εαυτό σου σε συνεννόηση με τη στενή έμπιστη φίλη σου. Ακόμα κι αν είχατε μια κακή εμπειρία με την προηγούμενη σχέση σου, δεν χρειάζεται να χάσετε την πίστη σας στην αγάπη ή το θεσμό του γάμου. Getting απορρίφθηκε από άλλο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι δεν σας αξίζει να είναι σε μια σχέση. Μερικές φορές, δύο άνθρωποι δεν παίρνουν κατά μήκος καλά, ως δικό τους τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων είναι διαφορετική. Εάν έχετε απορρίψει, στη συνέχεια, προσπαθήστε να βρείτε κάποιον του οποίου οι απόψεις είναι τα ίδια με τα δικά σας και ο οποίος σέβεται και θαυμάζει εσάς. Έχετε πίστη στο Θεό και την επιθυμία ότι θα έχετε έναν καλό εταίρο πολύ σύντομα.
Βελτίωση Yourself και Ανάπτυξη Personality Your
Επίπληξη ή κακή-εισαγωγής στο στόμα του ατόμου, που σας άφησε, όλη την ώρα δεν είναι σωστή και είναι μια αρνητική προσέγγιση προς τη ζωή. Δεν έχετε κανένα άσχημα συναισθήματα για την εκ των σας όπως είναι καλύτερο να συγχωρήσει και να ξεχάσει. Προσπαθήστε να αναλύσει τι ακριβώς πήγε στραβά μεταξύ των δυο σας και να αλλάξετε μόνοι σας ανάλογα. Κάποιος πρέπει πάντα να είναι έτοιμη να αποδεχθεί τα λάθη κάνει, βελτίωσή τους και να μάθουν νέα πράγματα. Τα κορίτσια βρίσκουν δύσκολο να κατανοήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης απόρριψη από έναν άντρα. Κατανόηση βασικούς άξονες μιας σχέσης σωστά και προσπαθήστε να απολαύσετε τη ζωή όπως είναι. Μια άλλη πολύτιμη υπόδειξη για την καταθλιπτικοί άνθρωποι θα είναι, ότι έχουν μια προσωπική ζωή πέρα ​​από τις σχέσεις με κάποιον άλλο. Για κάποιο διάστημα, προσπαθούν να ζήσουν μόνοι σας και την οικογένειά σας, μέχρι να βρείτε το πρόσωπο που είναι αρκετά καλό για να ξεκινήσει μια σχέση μαζί.
Να επικεντρωθεί στη σταδιοδρομία και τα χόμπι σας
Καλό θα είναι να μην αφήσει την καριέρα και τα χόμπι σας να επηρεάζονται από τη σχέση σου διάλυση. Να είναι διανοητικά σκληρή και να μάθουν πώς να αντιμετωπίσουν την απόρριψη. Χόμπι όπως ζωγραφική, γλυπτική, μουσική, μαγειρική, τραγούδι και χορό θα σας βοηθήσει να ξεχάσουμε τις κακές μνήμες του παρελθόντος. Προγραμματίστε μια μεγάλη διακοπές σε ένα ευχάριστο μακρινή θέση για να ανανεώσετε το μυαλό σας.
Οι λόγοι που αντιμετωπίζει η απόρριψη σε μια σχέση μπορεί να είναι πολλά. Ωστόσο, μόνο αυτοί οι άνθρωποι θα ζωή ευτυχισμένη ζωή που είναι σε θέση να κρατήσει την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή εκτός από το άλλο.