Μπάνιο Πάγκοι

Μπάνιο πάνω ματαιοδοξία είναι ένας μετρητής που γίνεται σε ένα μπάνιο με νεροχύτη σε αυτό? Ως εκ τούτου είναι επίσης αναφέρεται ως μια ματαιοδοξία λουτρών κορυφή νεροχύτη. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ράφι, το οποίο έχει ράφια ή / και συρτάρια κάτω από την κορυφή. Αυτά τα ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο για να κρύψει τις σωληνώσεις. Με την εγκατεστημένη πάνω ματαιοδοξία μπάνιο, υλικό ματαιοδοξία σας δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν έναν πόλεμο με υλικό ματαιοδοξία των άλλων μελών του σπιτιού.
Μπάνιο ματαιοδοξία αντίθετες κορυφές, μέχρι πρόσφατα, έχουν παραμείνει μία από τις πιο παραμελημένες περιοχές. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν πλέον συνειδητοποιήσει τη σημασία της αξιοποίησης χώρου και διακόσμηση λουτρών. Μια λέξη της προσοχής: «Επένδυση στην ματαιοδοξία λουτρών αντίθετες κορυφές μόνο αν σκοπεύετε να περάσετε ένα-δύο χρόνια σε εκείνο το σπίτι. Αλλιώς θα είναι μια τεράστια σπατάλη χρημάτων ».
Ποια είναι ματαιοδοξία λουτρών Tops κατασκευασμένο;? Η ματαιοδοξία λουτρών αντίθετες κορυφές είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία υλικών. Έχουν συζητηθεί εδώ κάτω.
Ξύλινο Μπάνιο Πάγκοι: Το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τις κορυφές ματαιοδοξία. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την πραγματοποίηση των κορυφές, το οποίο υπάρχει υγρασία στο μπάνιο τείνει να καταστρέψει την ξύλινη δομή.
Πλαστικά Μπάνιο Πάγκοι: Πλαστικά και συνθετικά θαλάμους υλικό από την υγρασία, ως εκ τούτου θα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο να κάνουν κορυφές ματαιοδοξία. Η ποικιλία που είναι διαθέσιμη σε πλαστικό και συνθετικό είναι επίσης εν αφθονία. Διατίθενται σε μεταλλικό, ματ και γυαλιστερό φινίρισμα. Συνήθως, υπάρχει μια σειρά των ηλεκτρικών συσκευών που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο. Η θερμότητα αυτών των συσκευών μπορεί να καταστρέψει το πλαστικό ή συνθετικά φύλλα πλαστικού. Ως εκ τούτου, κατάλληλη φροντίδα θα πρέπει να λαμβάνονται κατά την εγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών.
Γρανίτης Μπάνιο Πάγκοι: Ο γρανίτης είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες του countertops. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Χρώμα των countertops γρανίτη είναι ανεπηρέαστη από τη θερμότητα και την υγρασία. Επίσης, είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Ταιριάζουν στο μπάνιο το καλύτερο, καθώς η βακτηριακή λοίμωξη δεν αυξάνεται σε αυτά. Είναι απαραίτητο να προμηθεύονται το σύνολο του αποθέματος του γρανίτη, ταυτόχρονα, καθώς δεν δυο κομμάτια του γρανίτη φαίνονται τα ίδια.
Μαρμάρινο Μπάνιο Πάγκοι: Μάρμαρα κατέχει τη δεύτερη θέση στο γρανίτη για κορυφές ματαιοδοξία μπάνιο. Μάρμαρα πέτρες μπορεί να γυαλιστεί καλά για να λάμψει. Όπως και γρανίτη, μάρμαρο βρίσκεται επίσης σε μια σειρά των χρωμάτων, του μεγέθους και τελειώματα. Αλλά μάρμαρο δεν είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και επίσης έχει μια τάση να τσιπ εύκολα. Παίρνει επηρεάζονται από τα οξέα, ως εκ τούτου πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να σκουπίσετε μακριά τίποτα που πέφτει πάνω του αμέσως.
Γυαλί Μπάνιο Πάγκοι: γυαλί χρησιμοποιείται ως «πράσινη εναλλακτική λύση» σε γρανίτη και μάρμαρο, για την κατασκευή κορυφές ματαιοδοξία μπάνιο. Γυαλί κορυφές ματαιοδοξία λουτρών είναι διαθέσιμα σε μυριάδες χρώματα, μεγέθη και σχήματα ώστε να ταιριάζει στη γεύση του το ευρύ φάσμα της πελατείας που έχει. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα με πάνω ματαιοδοξία ποτήρι είναι, ότι ο χώρος κάτω από την κορυφή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος μπάνιο. Το άλλο μειονέκτημα του κορυφές ματαιοδοξία γυαλιού είναι, ότι το γυαλί είναι εύθραυστη και μπορεί να σπάσει εύκολα. Γυαλί μπορεί να επηρεάζονται από τη θερμότητα και την υγρασία στο μπάνιο. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι μια οικονομική λύση αν και είναι είναι μια πιο πράσινη επιλογή. Υπάρχουν κάποια ματαιοδοξία γυαλί κορυφές διαθέσιμα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο γυαλί. Πορσελάνη ή σκυρόδεμα αναμιγνύεται με γυαλί για την κατασκευή κορυφές επίσης.
Slate Μπάνιο Πάγκοι: Η πλάκα είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν κορυφές ματαιοδοξία. Είναι χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, αδιάβροχο και ανθεκτικό και δεν παίρνει επηρεάζονται από οξέα. Δεν είναι το μηδέν-απόδειξη, αν και με τη χρησιμοποίηση των πετρελαιοειδών το γρατσουνιές μπορεί να εξαφανιστεί. Αλλά πλάκα έχει ένα μειονέκτημα. Αν εκτεθεί σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, τα επίπεδα εκκίνησης χωρίζει ένας από τον άλλο.
Κάθε ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν μπάνιο ματαιοδοξία κορυφές έρχονται με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ως εκ τούτου, είναι πολύ δύσκολο να εξακριβωθεί, ποιες είναι οι καλύτερες μπάνιο ματαιοδοξία κορυφές γίνει. Εξαρτάται από την προσωπική επιλογή, τις κλιματικές συνθήκες και τον προϋπολογισμό του αγοραστή να επιλέξει κορυφές νεροχύτη μπάνιο ματαιοδοξία.