Πώς να Wire Φώτα Trailer

Καλωδίωση ένα ελαφρύ ρυμουλκούμενο είναι εύκολη και μπορεί να γίνει χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Τα εργαλεία που απαιτούνται για σύρμα φώτα ρυμουλκούμενο είναι σγουρώνων σύρμα, φώτα δοκιμασία, ίχνος φωτός υποδοχή, ένα βαρύ καθήκον flasher, κιτ καλωδίωσης και ηλεκτρικών ταινία. Μετά τη συλλογή όλων των απαραίτητων υλικών, καλωδίωση τα φώτα τρέιλερ θα πρέπει να λάβει μόλις λίγα λεπτά.
Trailer Φως καλωδίωσης? Πριν την εκκίνηση με τη δραστηριότητα καλωδίωση, πρέπει κανείς να ελέγξει εάν το όχημά του έχει ένα δοχείο 4-καλωδίων ή οποιουδήποτε άλλου είδους. Το δοχείο 5-wire, θα χρειαστείτε ένα μετατροπέα φως τρέιλερ. Είναι δυνατό να παραχθεί από ένα κοντινό κατάστημα αυτοκινήτων.
Πώς να Wire Lights Trailer? Για να συνδέσετε τα καλώδια σωστά, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον κωδικό χρώμα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στον κώδικα χρώμα είναι κίτρινο, λευκό, καφέ και πράσινο. Το κίτρινο χρώμα δηλώνει το αριστερό φλας, ενώ το πράσινο χρησιμοποιείται για το σωστό μήνυμα στροφή. Καφέ χρώμα συνδέεται με τα φώτα στάθμευσης και το λευκό χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει το έδαφος σασί.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κατά τη διαδικασία της καλωδίωσης τα φώτα, είναι να εντοπίσετε την αξιοποίηση της ουράς φως καλωδίωση του οχήματος. Το δεύτερο βήμα είναι να βρείτε το σημείο για το συνδέω τόπο. Είναι απαραίτητο η καλωδίωση να είναι αρκετά για να φτάσετε στο δοχείο υποδοχή του ρυμουλκούμενου. Εάν το μήκος του σύρματος υπολείπεται, την αγορά ενός νέου υποδοχή παραμένει η μόνη επιλογή.
Κάποιος πρέπει να καθαρίσετε πρώτα το σασί του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φως δοκιμή. Το τέλος κλιπ του φωτός δοκιμή χρησιμοποιείται στην προκειμένη περίπτωση. Το φως δοκιμή χρησιμοποιείται για τον καθετήρα τα καλώδια. Μετά την πιο πάνω δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί, ο προβολέας μπορεί να περιστραφεί για να ελέγξετε την φανών στάθμευσης. Το φως δοκιμή έρχεται σε δράση σε αυτό το σημείο για να ελέγξετε το καλώδιο. Συνεχίστε τον έλεγχο με βάση δοκιμή μέχρι να ανάψει. Μόλις το σήμα, το καφέ καλώδιο μπορεί να συνδεθεί με τη γρήγορη σύνδεση.
Μετά τον έλεγχο το φως στάθμευσης, ο προβολέας μπορεί να απενεργοποιηθεί. Το δικαίωμα φλας θα πρέπει να ελέγχεται μετά από τη δοκιμή το φως στάθμευσης. Η ίδια διαδικασία, όπως στην περίπτωση του φωτός στάθμευσης, επαναλαμβάνεται για να ελέγξετε το σωστό φως στροφής. Το σύρμα που δοκιμάζεται στην περίπτωση του δικαιώματος φλας είναι συνδεδεμένο με το κίτρινο καλώδιο. Μετά τη σύνδεση του καλωδίου σωστά, η μηχανή θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο.
Σε αυτό το βήμα, το αριστερό φλας είναι επιλεγμένο και, στη συνέχεια, ενσύρματα σωστά. Για να προχωρήσετε, την ανάφλεξη πρέπει να ενεργοποιηθεί και να διατηρούνται στη θέση «τρέχει». Το αριστερό φλας πρέπει να ενεργοποιηθεί και το καλώδιο θα πρέπει να ελέγχεται. Το καλώδιο που περνάει, δηλαδή το «τεστ» που ανάβει το φως δοκιμής, είναι το αριστερό σύρμα στροφή. Στη συνέχεια συνδέεται με το πράσινο καλώδιο. Η τελευταία σύρμα που είναι το καλώδιο γείωσης, συνδέεται με το λευκό καλώδιο. Η σύνδεση μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός κοχλία λαμαρίνα.
Με την ολοκλήρωση της παραπάνω βήματα, η διαδικασία της καλωδίωσης ένα ρυμουλκούμενο έχει ολοκληρωθεί. Οι οδηγίες καλωδίωσης ρυμουλκούμενο φως που παρουσιάζονται παραπάνω, θα έρθει σε πρακτικό για εκείνους που θέλουν να πραγματοποιήσει την καλωδίωση όλα από μόνες τους. Η λεπτομερής διαδικασία εξηγείται στην παραπάνω άρθρο μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς να σύρμα φώτα τρέιλερ.