Πού μύγες Ελάτε Από

Θυμηθείτε το χρόνο που ήρθε σπίτι για να βρει μια πανδαισία στίγματα Τούρκων πάνω από καλάθι με φρούτα σας. Ενώ πολλοί από εμάς μπορεί να έχει ακούσει τις μύγες των καρπών και σίγουρα να τους δει στις πάνω από ώριμα φρούτα, η ιστορία για την προέλευση των φρούτων μύγες κάνει μια συναρπαστική διαβάσει. Μύγες των φρούτων (Drosophila melanogaster), είναι μικροσκοπικά δύο φτερωτά έντομα με διαστάσεις μόλις 3 χιλιοστά σε μήκος. Κιτρινωπό καφέ χρώμα, μύγες φρούτων έχουν τούβλο κόκκινα μάτια και είναι διακριτές από τα μαύρα δαχτυλίδια σε όλη την κοιλιά τους. Πώς, λοιπόν, είναι ότι αυτά τα πλάσματα φαίνεται να μαγικά προσελκύονται στα φρούτα και άλλα τρόφιμα γρήγορα και χωρίς αποτύχει, σε μια κατά τα άλλα έντομα χωρίς κουζίνα; Η απάντηση είναι απλή, μύγες φρούτων έχουν ένα αισθητικό συσκευή η οποία είναι αφιερωμένη στην εισπνοή από τον διακριτικό οσμές της ζύμωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μύγες τείνουν να τρέφονται με τη μαγιά, η οποία αναπαράγονται τα φρούτα, τα οποία έχουν προχωρήσει πέρα ​​από ώριμα. Που μας φέρνει στο επόμενο προφανές ερώτημα που είναι πού μύγες προέρχονται από;
Γεγονότα για μύγες των φρούτων: Προέλευση των μύγες
Σε αντίθεση με δημοφιλή γνώμη, μύγες των φρούτων δεν ήθελα πραγματικά τα φρούτα, το μόνο που όπως και η ζύμωση μυρωδιά των σάπιων φρούτων. Ως θέμα των φρούτων μύγες πραγματικότητα βρίσκονται σε κάθε τόπο ότι οι μυρωδιές της ζύμωσης τρόφιμα ή άλλα υγρά, οργανικά υλικά. Τα ώριμα φρούτα όπως μπανάνες, φράουλες, ροδάκινα και ανανάδες είναι οι κοινές πηγές αναπαραγωγής. Παρόλο που πράγματι ευδοκιμούν στην άγρια ​​φύση, μπορείτε να βρείτε μύγες στα σπίτια, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και όλες οι άλλες θέσεις όπου τα τρόφιμα επιτρέπεται να σαπίζουν. Όλα ξεκινούν από τις μύγες τα αυγά τους κοντά στην επιφάνεια του θέματος. Ενώ σε μια στιγμή, υπάρχουν περίπου 500 αυγά, τα αυγά εκκολάπτονται σε προνύμφες εντός 30 ωρών από τη γέννηση των αυγών. Οι προνύμφες στη συνέχεια να τροφοδοτήσει για πέντε έως έξι ημέρες πριν από τη μετατροπή της σε ενήλικες μύγες. Μόλις αυτές οι μύγες έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σας, μπορούν να υπάρχουν σε αρκετά μια σειρά από υγρά είδη οικιακής χρήσης, όπως το υγρό σφουγγαρίστρες, βρώμικα πιάτα και ακόμη και ένα υγρό πάτωμα.
Μπορούν να λάβουν διαφορετικές διαδρομές στην κουζίνα σας, από το να hitched για να σακούλες των παντοπωλείων σας για να συμπιέζει προς τα μέσα από τις οθόνες, ανοιχτές πόρτες και ρωγμές. Ενώ έχουν τη δυνατότητα να μολύνει τα τρόφιμα με οργανισμούς νόσος που προκαλεί και τα βακτήρια, στα φρούτα πραγματικότητα μύγες είναι κατά κύριο λόγο ενόχληση παράσιτα τα οποία πρέπει να εξαλειφθούν.
Περάτωση μύγες
Ο καλύτερος τρόπος για να σκοτώσουν τις μύγες των φρούτων και προνύμφες, είναι η κατάργηση της αναπαραγωγής πηγή της μύγες χρησιμοποιώντας μερικές απλές θεραπείες για μύγες των καρπών. Δεδομένου ότι αυτά τα παράσιτα συνήθως έλκονται από υγρά μέρη, θα πρέπει να δοκιμάσετε τον έλεγχο για τις μύγες στα φρούτα μπολ και οπουδήποτε ότι έχετε αποθηκεύσει τα φρούτα και τα λαχανικά που δεν έχουν ψυγείο. Μόλις το γόνιμο έδαφος απομακρύνεται, το ενήλικο μύγες δεν θα είναι σε θέση να αναπαράγει και να διατηρήσει για περισσότερο από 10 ημέρες. Μπορείτε να αρθούν τα εναπομένοντα μύγες με την τοποθέτηση ενός κομματιού της ζύμωσης φρούτων ή κρασί σε ένα βάζο και τοποθετήστε ένα χωνί στο στόμα του βάζου. Έτσι, όταν αυτά φέρουν εισάγετε το βάζο δεν είναι σε θέση να βγούμε. Μπορείτε να τα καταστρέψει αργότερα ή απλά να τους απελευθερώσει στην ύπαιθρο.
Για την περαιτέρω γνωρίζετε, ως προς το τι σκοτώνει μύγες των φρούτων και προλαμβάνει τη μόλυνση, διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με τους τρόπους για να απαλλαγείτε από μύγες των καρπών. Θυμηθείτε ο καλύτερος τρόπος για να απελευθερωθείτε από μύγες είναι, να διατηρήσει τον τόπο καθαρό ή αλλιώς θα σας χτυπήσει με την επόμενη παρτίδα των φρούτων μύγες, για τα φρούτα και τα λαχανικά.