Σπιτική Σηκώστε Μπαρ - Πώς να οικοδομήσουμε μια Σηκώστε Bar

Αν τυχαίνει να είναι ένα γυμναστήριο-συνειδητή ατομική, θα πρέπει να γνωρίζει καλά τη σημασία των προληπτικών ιατρικών τραβήξει σε σχήμα γυμναστήριο του. Για εκείνους σας που είναι νέοι στην έννοια της UPS έλξης, εδώ είναι ένα κομμάτι των πληροφοριών στην UPS τραβήξει και τον ρόλο τους στην κατάρτιση δύναμης.
Ένα τράβηγμα επάνω, όπως υποδηλώνει το όνομα, κυριολεκτικά αφορά τον εαυτό σας τραβώντας προς τα πάνω χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ώμου σας και ανώτερο σώμα μυς. Τραβήξτε ups είναι πάντα πραγματοποιούνται σε μια καθορισμένη σηκώσει μπαρ και πάνε σε μεγάλο βαθμό:? Την ενίσχυση των μυών του ώμου σας? Δικεφάλου κτίριο και triceps? Βελτίωση της πρόσφυσης σας? Αύξηση αντιβράχιο τη δύναμή σας? Ανάπτυξη lat σας ή «φτερό» τους μύες, μαζί με θωρακικούς μυς σας? αύξηση και τη βελτίωση της συνολικής δύναμης του άνω μέρους του σώματος σας. ? Τραβήξτε μπάρες έως έρχονται σε μια ποικιλία τύπων. Ένας από αυτούς συμβαίνει να είναι ένα έτοιμο προς χρήση τραβήξει μέχρι μπαρ με βεντούζες από καουτσούκ στις άκρες. Μπορεί να τοποθετηθεί στο πλαίσιο της πόρτας σας και κυρίως δημοφιλής επειδή είναι πάμφθηνος και εύκολα διαθέσιμα. Ωστόσο, εάν είστε σοβαροί για UPS τραβάτε σας, θα υποδεικνύουν έντονα (και αυτό προέρχεται από προσωπική εμπειρία) να μην πέφτουν θύματα σε αυτές τις αποκαλούμενες «χαμηλού κόστους μπαρ θαύμα». Είναι πάντα καλύτερο να ανταλλακτικά μία ή δύο ώρες στη λήψη δικό σπιτικό σας σηκώσει μπαρ. Ένα τέτοιο κομμάτι του εξοπλισμού άσκησης μπορεί να είναι πολύ πιο αξιόπιστες, αποτελεσματικές και εξίσου φθηνά. Έτσι, για όσους από εσάς είναι απασχολημένοι αναρωτιέστε Πώς μπορώ να δημιουργήσω το δικό σηκώσει γραμμή μου;, δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Εδώ είναι πώς να οικοδομήσουμε ένα τράβηγμα επάνω στο φραγμό για τη δική σας:
Πώς να κάνω μια Σηκώστε Bar? Αυτό είναι όλα όσα χρειάζεται για την οικοδόμηση μιας pull-up bar:? Ένα 40-ιντσών καιρό σωλήνα υδραυλικών? Δύο σχήματος L αρθρώσεις τέλος? Δύο βραχίονες ή πλάκες? Βίδες? Ένα 1ft Χ 4ft πάχους ξύλινη σανίδα? ένα ρολό πρόσφυση πετσέτα. ? Διαδικασία:? Πρώτα απ 'όλα, βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι ισχυρή, εύρωστη και με σπείρωμα και στα δύο άκρα. ? Συνδέστε το σχήμα L ενώσεις των άκρων στα άκρα του σωλήνα. Αν και σπειρωμάτων τους φαίνεται το πιο λογικό πράγμα που κάνει, είναι σκόπιμο να δεσμεύουν και να τον σωλήνα με μια ισχυρή κόλλα. ? Έπειτα επάνω είναι η στερέωση πινακίδων. Συνδέστε τους στην άλλη άκρη του σχήματος L αρθρώσεις τέλος. Για άλλη μια φορά, τους «δένουν» με συγκολλητική ουσία στην οποία αυτά προστίθενται threading. ? Πώς και πού θέλετε να εγκαταστήσετε σας τραβήξει επάνω μπάρα θα καθορίσει εάν χρειάζεστε τα ξύλινα σανίδα ή όχι. ? Εάν επιθυμείτε να τοποθετήσετε το σηκώσει γραμμή στον τοίχο, τότε δεν χρειάζεστε την ξύλινη σανίδα. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει απλά να τρυπάνι μερικές τρύπες στον τοίχο και βιδώστε την τοποθέτηση πινακίδων κατάλληλα. ? Ωστόσο, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το σηκώσει γραμμή στην οροφή σας, τότε καλό είναι να κάνετε χρήση του μια ξύλινη σανίδα για πρόσθετη στήριξη, ειδικά αν συμβαίνει να είναι μια ξύλινη οροφή. ? Βιδώστε την ξύλινη σανίδα στην οροφή και βεβαιωθείτε ότι είναι καλά στερεωμένες. Στη συνέχεια, βιδώστε τη στερέωση πινακίδων στην ξύλινη σανίδα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι βίδες είναι σφιχτά, πριν να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. ? Ξεδιπλώνω Τώρα το ρολό της πρόσφυσης πετσέτα, απλώστε κόλλα στην επιφάνεια υποστήριξή του, και τυλίξτε το ομοιόμορφα πάνω στο σωλήνα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αφήστε το να στεγνώσει για ένα επαρκές χρονικό διάστημα, πριν να δοκιμάσετε το σηκώσετε μπαρ. ? Κάνοντας ένα σπιτικό σηκώσει γραμμή δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Το μόνο που θα κοστίσει είναι περίπου $ 20 και μια-δυο ώρες από το χρόνο σας. Άσκηση καλά και να είναι υγιής!