Πώς να καθαρίσει Εξωτερική Έπιπλα - Καθαρισμός Έπιπλα εξωτερικού χώρου

Η σωστή καθαριότητα των υπαίθριων επίπλων εξαρτάται από το είδος των επίπλων. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν αλουμίνιο ή πλαστικό, ενώ άλλοι αγαπάμε ακόμα την πολυτέλεια και την άνεση των ξύλινων επίπλων. Καθαρισμός και συντήρηση των διαφόρων τύπων επίπλων μπορεί να ποικίλλουν. Μαζί με τον καθαρισμό, την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση είναι επίσης σημαντικό να αποφευχθεί κάθε σοβαρή βλάβη. Επίσης θα σας βοηθήσει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επίπλων σας και να διατηρήσουν το βλέμμα τους.
Πώς να καθαρίσει Έπιπλα εξωτερικού χώρου? Καθαρισμός έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι λίγο δύσκολο από εσωτερικά έπιπλα, απλά λόγω του γεγονότος ότι πρέπει να διατηρήσουν το σκληρό εξωτερικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, είναι πιο ευαίσθητα στην βρωμιά, τη σκόνη και τους λεκέδες. Εδώ είναι μερικές απλές και εύκολες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Πλαστικά Έπιπλα εξωτερικού χώρου? Καθαρισμός πλαστικά έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι αρκετά εύκολη. Αν είναι πλαστικά έπιπλα patio, τότε είναι κατασκευασμένο από πλαστική ρητίνη, το οποίο το καθιστά πιο ανθεκτικό. Αλλά κάποια πορώδης φινίρισμα μπορεί να το κάνει λίγο ευάλωτη στους λεκέδες. Για τον καθαρισμό πλαστικά έπιπλα, ένα ήπιο απορρυπαντικό διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να εφαρμόσει τη λύση και σκουπίστε. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το απορρυπαντικό με καθαρό νερό.
Patio ομπρέλες και αιώρες μπορούν επίσης να πλυθούν με απορρυπαντικό πιάτων και ζεστό νερό. Μετά την πλύση τους, να τους θέση στον ήλιο να στεγνώσουν εντελώς. Εφαρμόζοντας αυτοκινήτων κερί πάστα θα βοηθήσει στην προστασία νέα έπιπλα από την υγρασία και τους λεκέδες και να κάνει τον καθαρισμό περαιτέρω ευκολότερη. Για την αφαίρεση ωίδιο από την ομπρέλα και τα έπιπλα, μπορείτε να συνδυάσετε μια μικρή ποσότητα χλωρίνης στο διάλυμα απορρυπαντικού. Ωστόσο, είναι σκόπιμο να μην χρησιμοποιούν χλωρίνη για τον καθαρισμό αιώρες, καθώς μπορεί να αποδυναμώσει τις ίνες.
Αλουμινίου Έπιπλα εξωτερικού χώρου? Αλουμινίου έπιπλα εξωτερικού χώρου έρχεται συνήθως με δύο μορφές, ζωγραφισμένες και μη ζωγραφισμένα. Μη ζωγραφισμένα έπιπλα από αλουμίνιο μπορεί να χάσει τη λάμψη της όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται σε οξείδωση. Ωστόσο, είναι ανθεκτικά σκουριά και να αποκαταστήσει την πρώην λάμψη, μια πάστα στιλβώσεως μετάλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Τα λειαντικά υλικά που υπάρχουν σε μία τέτοια πάστα θα βοηθήσει στην άρση διάβρωση που προκαλείται από την οξείδωση. Θυμηθείτε να αποφεύγετε αλκαλικά καθαριστικά όπως η αμμωνία στα έπιπλα αλουμινίου. Ωστόσο, το ξίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό τέτοια έπιπλα.
Ζωγραφισμένα έπιπλα αλουμινίου μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι ή απορρυπαντικό αναμειχθεί με νερό. Πριν τον καθαρισμό κάθε έπιπλα εξωτερικού χώρου, αφαιρέστε πάντα τα μαξιλάρια. Είναι σημαντικό να σκουπίσει τα μαξιλάρια τακτικά και να τους κρατήσει στεγνό. Διαφορετικά, μπορεί να αναπτύξει το ωίδιο, η οποία είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν. Για τον καθαρισμό μαξιλάρια, βυθίστε τα σε διάλυμα απορρυπαντικού και νερού. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με καθαρό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν στον ήλιο. Μια λύση του απορρυπαντικού και χλωρίνη λειτουργεί καλά για την αφαίρεση ωιδίου, ωστόσο, χρησιμοποιώντας χλωρίνη για χρωματιστά μαξιλάρια μπορεί να βλάψει το χρώμα και το ύφασμα.
Σίδερο Έπιπλα εξωτερικού χώρου? Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του σιδήρου έπιπλα είναι ίσως το γεγονός ότι σκουριά τόσο εύκολα. Αλλά σήμερα πολλοί από αυτούς έρχονται σε σκουριά ανθεκτικές μορφές. Αν σίδερο έπιπλα σας δεν είναι ανθεκτικό στη σκουριά και στη συνέχεια να ελέγχουν τακτικά και αν βρείτε σκουριά, αμέσως άμμο της. Στη συνέχεια, απλώστε ένα αντισκωριακής βαφής. Για τον καθαρισμό έπιπλα σιδήρου, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό και απαλά τρίψτε. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ένα λάστιχο. Εφαρμόζοντας ένα αυτοκινούμενο κερί πάστα μπορεί να προσφέρει ένα προστατευτικό κάλυμμα από την υγρασία και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή σκουριάζει.
Ξυλεία Έπιπλα εξωτερικού χώρου? Είναι καλύτερα να κρατήσει τα ξύλινα έπιπλα στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν δεν είναι κατασκευασμένα από ξύλο τικ ή ξύλο κέδρου. Teak το ξύλο είναι πολύ ακριβό, αλλά μπορεί να αντέξει σε υγρή και σκληρές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε ήπιο απορρυπαντικό για να καθαρίσετε περιστασιακά στην επιφάνεια, αλλά μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά καθαριστικά. Είναι καλύτερα να διατηρούνται καθαροί από σκόνη και βρωμιά σε τακτική βάση για να αποφευχθεί η ανάγκη των βαρέων καθαρισμού. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε καθαρότερο ξύλο, βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο είδος του ξύλου. Πρώτη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας σε μια μικρή περιοχή για να αποτρέψει οποιαδήποτε σημαντική ζημιά. Μερικές φορές, μία ή δύο φορές το χρόνο, τη θεραπεία ξύλινα έπιπλα σας με το πετρέλαιο να διατηρούν μεγαλοπρεπή εμφάνιση τους.
Ελπίδα αυτές τις απλές συμβουλές για τον καθαρισμό έπιπλα εξωτερικού χώρου θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα έπιπλα patio σας καθαρό και σε άριστη κατάσταση. Επίσης, μην ξεχάσετε να ανατρέξτε στον οδηγό του κατασκευαστή για τον καθαρισμό και τη συντήρηση πριν από την εφαρμογή οτιδήποτε σχετικά με έπιπλα εξωτερικού χώρου σας.