Deck Κατασκευές: Συμβουλές για την οικοδόμηση ενός Deck

Η κατασκευή ενός καταστρώματος που συνδέονται με το σπίτι σας είναι μια μεγάλη ιδέα όχι μόνο επειδή πρόκειται για ένα χώρο διασκέδασης, αλλά και επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε τα χρήματα που ξοδεύετε για μια έξοδο για εσάς και την οικογένειά σας. Οι πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την κατασκευή καταστρώματος είναι του χρόνου στο χέρι, ακριβώς το είδος των δεξιοτήτων, σωστά εργαλεία και μια ισχυρή επιθυμία να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις κατά τη διάρκεια του έργου. Δήμοι ορισμένες περιοχές επιτρέπουν την κατασκευή του καταστρώματος μόνο εάν προηγούμενη άδεια έχει ληφθεί. Όταν έχετε κατάστρωμα ιδέες κατασκευών στο μυαλό σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να ελέγξετε με το Δήμο σας αν τυχόν απαιτείται άδεια. Για την απόκτηση της άδειας, θα πρέπει να υποβάλουν σχέδιο σχέδιο ή σκίτσο, μαζί με κάποια αμοιβή άδεια. Εάν δεν λάβει την απαιτούμενη άδεια, θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο και την ίδια στιγμή η κατασκευασμένη γέφυρα μπορεί να τραβηχτεί προς τα κάτω. Ακολουθήστε τις συμβουλές για το κατάστρωμα κατασκευών, δίνονται παρακάτω προσεκτικά.
Συμβουλές για Σχεδιασμού Σχεδιασμού για Κατασκευή γεφυρών? Μην περιμένετε πάρα πολύ από τον εαυτό σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι δεν έχετε την εμπειρία να οικοδομήσουμε μια τράπουλα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κρατάτε το σχέδιο της γέφυρας πολύ απλό. Αν κάποιο από τα σχέδιά σας δεν λειτουργούν με τον τρόπο που τα θέλετε, το μόνο που θα προσθέσει έως και την απογοήτευσή σας. Στο κατάστρωμα του σχεδίου σας, να περιλαμβάνει μόνο εκείνα τα πράγματα που είναι σημαντικά. το σχεδιασμό σας πρέπει να αποτελείται από μια απλή πλατφόρμα συνοδεύεται από σκάλες, τα οποία ταιριάζουν με την απλότητα της πλατφόρμας. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να πειραματιστούν με τις σκάλες και να κατορθώσει να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συμβουλές για την επιλογή Deck Δομικών Υλικών? Η καλύτερη ξυλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη γέφυρά σας αντιμετωπίζεται πίεση. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να αποφευχθεί η πίεση επεξεργασμένης ξυλείας που χρησιμοποιείται για να περιέχει επικίνδυνες αρσενικού. Ωστόσο, τώρα δεν έχει καμία περιεκτικότητα σε αρσενικό και είναι ασφαλές για χρήση. Δεν είναι πολύ ακριβά, την ίδια στιγμή που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μη πίεση επεξεργασμένο ξύλο μπορεί να είναι λιγότερο ακριβά, αλλά θα πρέπει να αντικαταστήσουν κάθε πέντε χρόνια. Αν σας ενδιαφέρει να επενδύσουν περισσότερα, υψηλής ποιότητας ξύλο κέδρου είναι μια καλή επιλογή για σας.
Συμβουλές για την επιλογή Δικαίωμα Fastener for Deck Κατασκευές? Συνδετήρες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η σωστή για τους σκοπούς του καταστρώματος κατασκευής με πίεση επεξεργασμένο ξύλο. Μερικά από τα μεταλλικά τύπους συνδετήρων μπορεί να προκαλέσει διάβρωση στο ξύλο και να αποδυναμώσουν αρθρώσεις του. Επίσης, οι κωδικοί ανέγερσης περίπου αστικών περιοχών άδεια συνδετήρες από ανοξείδωτο χάλυβα μόνο. Βίδες θα πρέπει να προτιμάται έναντι νύχια καθώς είναι ισχυρότερη από τα νύχια και να κάνει τη δουλειά της στερέωσης πολύ πιο γρήγορα. Ένας ειδικός τύπος γαλβανισμένο κοχλία είναι επίσης διαθέσιμη στην αγορά που μπορεί να σας δώσει το είδος της φινίρισμα που θέλετε.
Deck Κτίριο Συμβουλές? Αν και για τη σύσταση της ξυλεία για κατάστρωμα κτίριο, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε καμπύλα δαχτυλίδια του είναι αντιμέτωποι ανοδική. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλο το νερό από το κατάστρωμα του σκάφους μπορεί να αποστραγγίζεται αρκετά εύκολα. Ως αποτέλεσμα, το ξύλο δεν θα πάρει σάπια. Στερέωσης ή το βίδωμα είναι μια άλλη σημαντική πτυχή της δέσμης των κατασκευών. Όταν είστε στερέωσης δύο άκρα του καταστρώματος του πλοίου στα δοκάρια, πρέπει να τα βίδα σε περίπου οκτώ έως δέκα θέσεις για να προσθέσετε την απαιτούμενη δύναμη στο κατάστρωμα. Για κάνοντας μια τρύπα στο ξύλο για να τοποθετήσετε τις βίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματα τρυπάνια. Ηλεκτρικά τρυπάνια συχνά προκαλούν ρωγμές στο ξύλο, ως εκ τούτου, είναι καλύτερο αποφεύγεται. Μόλις έχετε δημιουργήσει τη γέφυρα, θα πρέπει να προστατεύουν το ξύλο από σήψη. Αποφύγετε οποιαδήποτε στερεά φινίρισμα χρώματος για τη γέφυρα δεδομένου ότι τείνουν να ξεκολλήσουν πολύ εύκολα και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Υδροαπωθητική συντηρητικά που διατίθενται στην αγορά εργασίας το καλύτερο για την τράπουλα προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο, χιόνι, κλπ.
Deck κτίριο είναι μια χρονοβόρα εργασία. Ως εκ τούτου, θα απαιτεί πολλή υπομονή για να το τελειώσω. Μόλις έχετε ολοκληρώσει το έργο του καταστρώματος κατασκευής, ακολουθώντας τις συμβουλές για το κατάστρωμα κατασκευή, μπορείτε να ενισχύσετε το βλέμμα του με το κατάστρωμα αξεσουάρ κτίριο. Μπορείτε να προσθέσετε καλλωπισμούς όπως κιγκλιδώματα, που κατάστρωμα φωτισμό και ενσωματωμένο διάταξη των καθισμάτων.