40ης Ιδέες γενεθλίων

Φτάνοντας και ολοκληρώνοντας 40 χρόνια ζωής μπορεί να είναι ένα επίτευγμα από μόνο του, γιατί φέρνει μαζί της μια ζωή που έχει ωριμάσει και έχει αποκτήσει κάποια αληθινή εμπειρία ζωής. Για μερικούς, μπορεί να ήταν μια δύσκολη διαδρομή, για μερικούς, ένα μείγμα από καλές και κακές στιγμές. Αλλά δεν έχει σημασία τι εμπειρίες σας έχει, ήρθε η στιγμή να θέσω ένα τοστ, χορός στο πάτωμα και αρχίζει μια νέα φάση της ζωής με πλήρη ενέργεια, τον ενθουσιασμό και των φορτίων φυσικά, και τα φορτία της διασκέδασης. Εγώ προσπάθησα να αναφέρω εδώ, κάποιες ιδέες 40ης πάρτι γενεθλίων και επίσης μερικές ιδέες δώρων για 40ό έτος ηλικίας σας.
Ιδέες για την 40η Γενέθλια
Πρώτα απ 'όλα, μην ξεχάσετε να καλέσει όλους τους φίλους, τους συναδέλφους σας και «κοντά και αγαπητή' αυτά. Αν είναι δυνατόν, να τους στείλετε ένα όμορφο προσκλητήριο. Αν νομίζετε ότι πρόκειται να είναι λίγο ακριβό, στη συνέχεια, στείλτε ένα e-κάρτα. Επιλέξτε από την ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα ιστοσελίδες και να τους στείλετε ένα όμορφο μήνυμα. Όταν βλέπετε τους φίλους σας (παλαιά και νέα), θα είναι σίγουρα πρόκειται να αγαπάμε τις μνήμες του παρελθόντος σας και να έχουν μια κουνιστή χρόνο. 40ης ιδέες γιορτή των γενεθλίων είναι διασκεδαστικό να σχεδιάζουν και είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσει με αξέχαστες αναμνήσεις.
Express Yourself:! Αν έχετε κάποιο ενδιαφέρον τους γραπτώς και ποίηση, στη συνέχεια, στυλό κάτω μερικά ποιήματα γενεθλίων για πολυαγαπημένοι σας! Μπορεί να είναι κάποιος από την οικογένειά σας ή ακόμα και μεταξύ τους συντρόφους της εργασίας σας. Απαγγέλλουν το ποίημα μπροστά σε όλους και να εκφράσω την αγάπη σας! Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να γράψετε, πάρτε μερικά όμορφα ποιήματα από τις βιβλιοθήκες και το Internet. Μπορεί επίσης να συμβαίνει το αντίθετο, όπως και αν αρραβωνιαστικός ή ο φίλος σας ολοκληρώνει 40η επέτειό του, μπορείτε να αφιερώσετε ένα ποίημα ως δείγμα της αγάπης σας. Θυμηθείτε, είναι όλα σχετικά με την έκφραση! Αυτό μπορεί να είναι μια από τις πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες 40α γενέθλια του.
Rocking Κόμμα: Μια από τις πιο συναρπαστικές ιδέες 40α γενέθλια του είναι να ρίξει ένα κόμμα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και προσπαθήστε να περιλαμβάνει ορισμένα θέματα. Όπως και αν εσείς και οι φίλοι σας ήταν die hard fans της ροκ μουσικής και ταινιών στην εφηβεία σου, τότε συνεχίστε το θέμα ως «Rock Music» ή «Old Style Ταινίες». Αίτημα τους φιλοξενούμενους να είναι ντυμένος με ρούχα, που ταιριάζουν καλύτερα το θέμα συμβαλλόμενων μερών.
Paintball Παιχνίδια:! Πρέπει να έχετε ακούσει για την περίφημη παιχνίδια paintball! Πάρτε τους γονείς σας σε ένα πάρκο παιχνίδι paintball, που οργανώνει αυτά τα παιχνίδια και να τους αφήσουμε να το μάχεται έξω με τα χρώματα και τα χρώματα. Είναι πραγματικά πρόκειται να είναι μια διασκέδαση! Το στοιχείο ηλικία είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο που μπορεί να θεωρηθεί, ενώ αποφασίζουν της 40ης ιδέες πάρτι γενεθλίων. Ωστόσο, η ηλικία αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα και πρέπει κάποιος να φροντίσει να κρατήσει κανένα παιχνίδι, απλό αλλά αστείο. Μουσικά παιχνίδια προεδρία σχετικά με την μουσική της δεκαετίας του '70, είναι μια μεγάλη ιδέα κόμματος για την 40η γιορτή πάρτι γενεθλίων.
Εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά σας: Όταν πρόκειται για την 40η διακοσμήσεις πάρτι γενεθλίων πρέπει να είναι μοναδικό και διαφορετικό. Προσπαθήστε να διακοσμήσουν τον κήπο, αίθουσα, αίθουσα ή τον τόπο, όπου θέλετε να γιορτάσουν τα γενέθλια σας όσο και δημιουργικά, ως δυνατό και να είναι τέτοια ώστε να συμπληρώνει το θέμα συμβαλλόμενων μερών.
Μουσικά Ημερομηνία Γέννησης: συμπεριλαμβανομένης της μουσικής στο κόμμα σας είναι μια άλλη 40ο ιδέες γενεθλίων που δεν μπορείτε να αγνοήσετε με κάθε κόστος! Ελέγξτε τις τοπικές μπάντες και των ομάδων ορχήστρα και να δώσει το συμβαλλόμενο μέρος σας μια μουσική στροφή. Συμπεριλάβετε τους φίλους, τους συγγενείς σας και όλοι στον εορτασμό και τους ζητά να παρουσιάσει τραγούδια ή απλά να εκφράσουν τα συναισθήματά τους!
Σχέδιο μια εκδρομή: Σχέδιο έξω για μια έξοδο σε ένα σημείο τουριστών κοντά στην πόλη σας και να περάσετε όλη τη μέρα εκεί, με την οικογένειά σας. Αν προτιμάτε ένα ταξίδι πεζοπορία ή πεζοπορία σε ένα σχετικά λιγότερο κόσμο τόπο, από τα οποία μπορούν επίσης να τακτοποιηθούν. Βουτήξτε την ομορφιά του βουνού και αναζωογονηθείτε για ένα νέο ξεκίνημα της ζωής.
Να είστε τολμηροί! Περιπέτεια σπορ είναι επίσης μια φαεινή ιδέα να κάνει τα γενέθλιά σας αξέχαστη. Πηγαίνετε για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, η κωπηλασία και το αλεξίπτωτο πλαγιάς καταυλισμούς στην πόλη σας, αλλά να βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας είναι εντάξει με αυτό. Δεν είναι πολλά 40 ετών μπορεί να χειριστεί την αδρεναλίνη, αλλά αν το αγόρι γενεθλίων σας είναι κατάλληλα ως βιολί και ανυπομονεί να ξεκινήσει, αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική ιδέα 40ης πάρτι γενεθλίων.
Καινοτόμες Συνταγές: Έκπληξη γονείς σας, ετοιμάζοντας το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα για την ημέρα. Προσπαθήστε να μαγειρέψουν κάτι διαφορετικό και μοναδικό. Πάρτε βοήθεια από μερικά βιβλία μαγειρικής. Εάν είστε άντρας, μετά μαγειρέψτε για τη σύζυγό σας και να δείτε μόνοι σας πώς ικανοποιημένη που θα είναι!
Δώρο ιδέες για την 40α γενέθλια? Κάθε συμβαλλόμενο μέρος γενεθλίων δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς ένα όμορφο δώρο. Εδώ είναι οι μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως 40η ιδέες δώρο γενεθλίων. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού για την 40η δώρα πάρτι γενεθλίων, να έχετε κατά νου τα συμφέροντα και τα χόμπι του ατόμου. Εάν προγραμματίζετε ένα δώρο για τους γονείς σας, τότε κάνετε μια κάρτα γενεθλίων και να προσπαθήσουμε να συμπεριλάβει μερικές όμορφες αναμνήσεις λευκώματος στην κάρτα. Πάρτε ένα σαρωμένο αντίγραφο της φωτογραφίας και να τον επικολλήσετε στην ευχετήρια κάρτα. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να είστε δημιουργικοί και να γράψει σε μια όμορφη χαρτόνι, οι 40 λόγοι για τους οποίους αγαπάς τους γονείς σου! ρολόγια χειρός, προσωπικά ημερολόγια, τα αρώματα μπορεί να είναι μια φανταστική ιδέα. Για περισσότερες ιδέες δώρων για ένα 40ό έτος ηλικίας, διαβάστε το παρακάτω άρθρο - 40ο ιδέες δώρο γενεθλίων.