Chicken Coop Kits

Κατασκευή του δικαιώματος κοτέτσι προϋποθέτει τις σωστές δεξιότητες, αρκετό χρόνο και υπομονή. Πρέπει να έχετε καλή γνώση σχετικά τις απαιτήσεις των πουλιών, να κάνει ένα τέλειο κοτέτσι. Πέρα από αυτό, έχετε να διεξαγάγει εμπεριστατωμένη μελέτη ως στα δεξιά υλικά και τον σωστό τρόπο κατασκευής. Περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αρκετό χρόνο ή το δικαίωμα πληροφοριών για καθιστώντας ένα κοτέτσι. Το πρόβλημά σας μπορεί να λυθεί με τα έτοιμα πακέτα κοτέτσι, τα οποία είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ακόμη το Διαδίκτυο κατακλύζεται με διάφορους τύπους κοτέτσι κιτ μαζί με σχέδια κατασκευής κοτόπουλο σπίτι. Μπορείτε να αγοράσετε είτε ενός προϊόντος από την αγορά ή τον τόπο μια online παραγγελία. Ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο για το τέλειο αυτό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.
Τι είναι εξαρτήσεις κοτέτσι κοτόπουλου;
Κοτόπουλο κιτ coop είναι τίποτα περισσότερο από ένα πακέτο προ διάτρητοι-πάνελ και αξεσουάρ, σημαίνουν για οικοδόμηση ενός κοτέτσι. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συναρμολογήσετε το τμήματα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη μέτρηση, πριόνι ή διάτρηση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κιτ κοτέτσι διαθέσιμα. Η συνηθέστερη ανάμεσά τους οι κινητά κιτ κοτέτσι, μεσαίου μεγέθους κοτέτσια και κιτ coop πριμοδότηση κοτόπουλο. Ο κινητός αυτούς είναι μικρότερη σε μέγεθος και σημαίνουν για νεοσσοί μωρό μαζί με δύο ή τρεις κοτόπουλα ενηλίκων. Το πλεονέκτημα με αυτά τα πακέτα είναι πως μπορούν να μεταφερθεί από το ένα μέρος στο άλλο. Σας ανταλλακτικό από συλλογιμένος πάνω το τέλειο μέρος για κρατώντας το κοτέτσι. είναι κινητά κιτ κοτέτσι θεωρείται ότι είναι το καλύτερο για αρχάριους.
Mid μεγέθους κοτέτσια μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου έξι με οκτώ πτηνά ενηλίκων. Εάν η προϋπόθεση είναι να αποφέρει ένα σημαντικό ποσό των αβγών, τότε έχετε να επιλέξετε αυτόν τον τύπο κοτέτσι, το οποίο είναι μεγαλύτερο από το κινητό ένα. This κοτέτσι παρέχει επαρκή χώρο λειτουργεί και κατάλληλη περιοχή ωοτοκίας για τα πουλιά, η οποία είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη απόδοση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του τόπου για την τοποθέτηση του κοτόπουλου κοτέτσια. Όσοι θέλουν να κρατήσουν κοτόπουλα σε εμπορική βάση, δηλαδή για πώληση αυγά, πριμοδότηση κοτέτσι εξαρτήσεις σήμαινε για περισσότερα από 10-15 πουλιά είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό μπορεί να είναι ιδανικό για όσους διαθέτουν αυλή ή ένα αγρόκτημα.
Συμβουλές για να επιλέξει τη σωστή Kit κοτέτσι κοτόπουλου
Ως ευρύ φάσμα κοτόπουλο coop κιτ είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία των μορφών και διάφορα σχέδια ορνιθώνα, και μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στην επιλογή της σωστής για σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν, ενώ την επιλογή ενός πακέτου κοτέτσι. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο αυτό. ? Το πρώτο και σημαντικότερο είναι, την απαίτηση σας. The συνεταιρισμούς κοτόπουλο πρέπει να είναι του σωστού μεγέθους, προκειμένου να φιλοξενήσει τον αριθμό των πτηνών που σκοπεύετε να κρατήσετε. Εάν θέλετε να αυξάνεται κάποιες ειδικές ράτσες κοτόπουλο με ειδικές απαιτήσεις, έχετε να λάβουν τέτοιους παράγοντες υπόψη. Κάθε κοτόπουλο πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 τετραγωνικά πόδια του χώρου στο κοτέτσι. Μπορείτε να πράγματα δεν τα πουλιά στο κοτέτσι, καθώς μπορεί να είναι επιζήμια για την υγιή ανάπτυξη των πτηνών. Είναι πάντα καλύτερο να πάει για ένα μεγαλύτερο κοτέτσι, αν έχετε τα σχέδια της μελλοντικής επέκτασης. ? Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι το σωστό μέρος για την τήρηση των κοτέτσι. κήπο σας μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος, υπό την προϋπόθεση ότι θα χρηματοδοτηθεί επαρκώς στο φως του ήλιου. Το κοτέτσι πρέπει παίρνουν αρκετό ηλιακό φως, καθώς είναι καλό για την υγεία των πουλιών και για υψηλό παραγωγή ποιοτικών αυγών. Θα ήταν καλύτερα αν η συνεργασία βρίσκεται σε ένα υψηλό επιφάνεια. Ο τόπος δεν πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμες για τα αρπακτικά, όπως το κογιότ γεράκια, οι γάτες, αλεπούδες, κλπ. Σε ορισμένες περιοχές, θα πρέπει να ζητήσουν την άδεια των αρχών για οποιαδήποτε κατασκευή η οποία απορροφά περισσότερο από το 50% του κήπου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκτήσετε την απαιτούμενη άδεια προτέρων. ? Ο τρίτος ασχολείται παράγοντας με τα χαρακτηριστικά κοτέτσι. Θα πρέπει να καθαρίζονται, ως ελαττωματικό σχεδιασμό και τη διάταξη μπορεί να το καταστήσει δύσκολο για σας να καθαρίσει το κοτέτσι. Το κοτέτσι πρέπει να έχει επικλινούς δαπέδου, οποία καθιστά ευκολότερο για σας να καθαρίσετε, ως νερό θα εισρεύσουν έξω μόνη της. Ο εξαερισμός είναι πολύ σημαντική για τα πουλιά και τις πόρτες και τα παράθυρα με συρόμενες πόρτες είναι χρήσιμες. Σε περίπτωση που οι πόρτες από συρματόπλεγμα, βεβαιωθείτε ότι δεν μπορεί να καταστραφεί από ζώα. Είναι πάντα καλύτερο να πάει για την ασφαλή και ισχυρή θυρών. Άλλο σημαντικό σημείο είναι φωτισμός. Θα πρέπει να επιλέξουν ένα κιτ κοτέτσι που προβλέπει ηλεκτρικών εξαρτημάτων φως. Εκτός από την παροχή φωτός, αλλά μπορεί να αποτελέσει πηγή θερμότητας για τα πουλιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. ? Θα πρέπει να συγκρίνετε τα διάφορα είδη των συσκευασιών που κοτέτσι διαθέσιμα σε αγορά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Συγκρίνετε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και να επενδύσουν στις καλύτερες ένας που νομίζετε ότι είναι κατάλληλα για τα κοτόπουλα σας.