Casual Κώδικας Φόρεμα Επιχειρηματικό

Αποκληθεί ως «επιχειρηματικές casual» στον εταιρικό κόσμο, το casual κώδικας φόρεμα επιχειρηματικές πρωτοεμφανίστηκε στη 1970 στους χώρους εργασίας τα «λευκά γιακά» και η τάση συνεχίζει να εξελίσσεται ακόμη σήμερα. Ο εταιρικό κόσμο βγήκαν στους αλλαγή αυτή εύκολα και επιδοκιμαστέα με ανοικτές αγκάλες καθώς τους προβλέπεται με ορισμένη επίπεδο άνεσης και ευκολία στο χώρο εργασίας. Business casual ντρέσινγκ λέγεται έχει σημαντικό θετικό επίδραση στο ηθικό μισθωτού και εταιρείες εφαρμογής συνεπάγονται φέρεται να χορηγεί σημασία στην ανάγκες εργαζόμενο. Είναι επίσης θεμελιώδης πτυχή εθιμοτυπία επιχειρηματικών και δεοντολογίας χώρο εργασίας.
Ωστόσο, η επιχειρηματικό casual πολιτική φόρεμα καλύπτει μόνο ορισμένα εργαζόμενους που δεν χρειαστεί να αλληλεπιδράσουν απευθείας ή αυτοπροσώπως με πελάτες τους. Όσον αφορά την εταιρεία, ο επαγγελματισμός δεν είναι στην πραγματικότητα παρεμποδίζεται από την επιχείρηση casual ένδυμα φόρεμα, αλλά όταν πρόκειται για την αλληλεπίδραση πελάτη, αληθινό επαγγελματισμό, θα σήμαινε μετά τον επαγγελματικό κώδικα ντυσίματος.
Τι είναι το Επιχειρησιακό Casual Dress Code? Για εκείνους από εσάς που εξακολουθούν να αναρωτιούνται τι είναι η δουλειά σπορ κώδικας ένδυσης, δεν είναι τίποτα, αλλά ένα ωραίο μείγμα των τυπικών και casual ντύσιμο. Ο κώδικας ενδυμασίας για τις επιχειρήσεις casual υπογραμμίζει άνεση, διατηρώντας παράλληλα τον επαγγελματισμό ταυτόχρονα. Το «casual» στις επιχειρήσεις casual σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις σπορ κώδικας ένδυσης περιλαμβάνει τα είδη ένδυσης, όπως τζιν ή t-shirts. Κατόπιν πάλι, σπορ κώδικας ένδυσης επιχείρησης μπορεί να διαφέρουν σύμφωνα με τις πολιτικές των εταιρειών. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή εικόνα των σπορ κώδικας ένδυσης των επιχειρήσεων στην εταιρεία σας, πριν βάλετε την επιχείρησή σας casual ένδυμα.
Πώς να ντύσει Business Casual-Για τις Γυναίκες? Για γυναίκες που θέλουν να ντύσουν τις επιχειρήσεις casual, έχετε πολλές επιλογές για casual φορέματα των επιχειρήσεων για να επιλέξετε. Όταν έρθει να τα πουκάμισα και σακάκια, τα ρούχα όπως casual μπλούζες, πουλόβερ, πουκάμισα και πουκάμισα γκολφ turtleneck μπορούν να φορεθούν. Όσον αφορά μπουφάν αφορά, τα σακάκια περιλαμβάνονται ως ένα απλό φόρεμα ενδυμασία κώδικα των επιχειρήσεων. Σας παρακαλώ, μην πάτε στη δουλειά φορώντας κορυφές σωλήνα, καπίστρι, από τους ώμους και t-shirts που έχουν λογότυπα, φωτογραφίες ή προσβλητικές λέξεις, αν και απλό t-shirts μπορούν να φορεθούν κάτω από ένα πουκάμισο, σακάκι ή μπλούζα. Μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε πάνω στο φούστες και τα παντελόνια. Αν αποφασίσετε να φορέσει μια φούστα, θα πρέπει να είναι κάτω από το γόνατο με μια σχισμή στο πίσω μέρος και την ίδια συμβαίνει και με φορέματα. Μίνι φούστες, φορέματα ήλιο και τον ώμο είναι ακατάλληλες για τις επιχειρήσεις σπορ κώδικας ένδυσης. Παντελόνια που είναι κατάλληλες σύμφωνα με το σπορ κώδικας ένδυσης των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν βαμβάκι, φανέλα και παντελόνι μαλλί, φιλάρεσκος capris και χακί παντελόνι. Τζιν και sweatpants δεν θα πρέπει να φορεθούν για να λειτουργεί. Κρατήστε κοσμήματα και μακιγιάζ σας ως ελάχιστο δυνατό. Παπούτσια που έχουν μια κλειστή πρόσοψη και είναι κατάλληλα σύμφωνα με το επιχειρηματικό σπορ κώδικας ένδυσης.
Πώς να ντύσει Business Casual-For Men? Άνδρες θα πρέπει να επιμείνουμε σε συνήθη έδρα τους φορούν για να συμμορφωθούν με τα σπορ κώδικας ένδυσης των επιχειρήσεων. Ωστόσο, μπορείτε να παραλείψετε φορώντας ένα πλήρες κοστούμι ή μια γραβάτα ή ένα πλήρες σακάκι κοστούμι για την εργασία. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το πρόστιμο με επίσημη πιαμένων πουκάμισο και τυπικές βαμβάκι ή χακί παντελόνι, συνεργάστηκε με μια κομψή ζώνη. Θυμηθείτε να μην κουμπί του πουκάμισο σας ή να ανασηκώσουν τα μανίκια σας πάρα πολύ. Κρατήστε τη Κολωνία και τα αρώματα ελάχιστες και να μην φοράτε αθλητικά παπούτσια φανταχτερός να εργαστούν, αντί να φοράτε ελαφρά παπούτσια με κάλτσες.
Συμβουλές για την Επιχείρησή Casual Dressing
Για να πάρετε μια σαφή ιδέα για το πώς να ντύνεται επιχειρηματικές casual στην εταιρεία σας, παρατηρούν συναδέλφους σας επίσης. ? Πάντα να φοράτε ρούχα που είναι καλά σιδερωθεί, τακτοποιημένο και καλά εξοπλισμένο. Μην φοράτε ρυτίδες και να χαρακτηρίζεται από προχειρότητα ρούχα στη δουλειά.Τα φορέματα δεν θα πρέπει να είναι πολύ σφιχτό ή πολύ χάνουν. ? Δεν θέτουν σε κίνδυνο την ποιότητα των επιχειρήσεων casual ένδυμα φόρεμα όπως θα δείτε και θα εμφανιστεί shabby. ? Μαλλιά και τις τρίχες του προσώπου πρέπει να είναι καλά καλλωπισμένο. Οι γυναίκες θα πρέπει να γαμπρός τα νύχια και τα μαλλιά τους πολύ καλά. ? Ενώ φοράτε φούστες, οι γυναίκες θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι άνετα όταν κάθονται. Δεν πρέπει να είναι αποκαλυπτική. ? Άνδρες να φορούν σκούρα χρώματος κάλτσες σε μήκος που δεν δείχνει στα ανοικτά του δέρματος τους όταν κάθονται. ? Ελπίζω αυτές τις συμβουλές και τις ιδέες σας βοηθήσουν να ντυθείτε κατάλληλα στο χώρο εργασίας σας. Να θυμάστε, κρατώντας το ελάχιστο και αριστοκρατικό, αλλά κομψή και επαγγελματική είναι το κλειδί για ντύσιμο κατάλληλα σύμφωνα με το σπορ κώδικας ένδυσης των επιχειρήσεων.