Συμβουλές για να εξοικονομήσουμε χρήματα στους λογαριασμούς

Όταν περνάτε από μια οικονομική κρίση, είναι πολύ σημαντικό να εστιάζονται όλο και περισσότερο για το πώς να εξοικονομήσει χρήματα. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, κάθε δεκάρα ξοδεύετε είναι πολύ πολύτιμη. Κρατήστε ένα αρχείο με όλες τις δαπάνες σας σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σύμφωνα με την ευκολία σας. Στη συνέχεια να αναλύει προσεκτικά τις δαπάνες και σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Εδώ θα βρείτε ορισμένες από τις δαπάνες είναι αναπόφευκτες και δεν μπορείτε να τις μειώσουμε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές από τις σημαντικές δαπάνες, όπως ηλεκτρικούς λογαριασμούς, παντοπωλεία λογαριασμοί, λογαριασμοί τηλεφώνου, κ.λπ., τα οποία μπορούν να περικοπούν σε κάποιο βαθμό με κάποιο ποσό σοφός σχεδιασμό και κατάρτιση προϋπολογισμού. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς.
Συμβουλές για να κερδίσει χρήματα για ηλεκτρικούς λογαριασμούς
Μας, όπως η ζωή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό μετά από διάφορες ηλεκτρικές συσκευές στα σπίτια μας, οι δαπάνες ηλεκτρικούς λογαριασμούς γίνεται πάρα πολύ υψηλή κατά καιρούς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να μειώσουν τα έξοδα αυτά. Το κάνετε μια συνήθεια για να σβήνετε τα φώτα κάθε φορά που φεύγετε από ένα δωμάτιο, ακόμα και αν είστε το αφήνουμε μόνο για λίγα λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τόσο χρήματα όσο και της ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα εάν διατηρήσουμε αυτές τις συσκευές που δεν είναι σε χρήση σε unplugged κατάσταση. Αυτό είναι επειδή μερικές από τις συσκευές που χρησιμοποιούν το τρέχον σε μικρές ποσότητες ακόμα και όταν δεν είναι σε χρήση. Αυτή η συνεχής κατάρτιση των σημερινών προσθέτει επάνω σε ολόκληρο το μήνα και να σας δώσει ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό λογαριασμό.
Συμβουλές για να κερδίσει χρήματα για παντοπωλείου νομοσχέδια
Εξοικονόμηση χρημάτων για τους λογαριασμούς παντοπωλείων, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστούν στην ποιότητα των προϊόντων διατροφής. Πρέπει να ξέρετε τις τεχνικές για να εξοικονομήσει χρήματα για είδη παντοπωλείου. Ετοιμάστε μια λίστα στοιχείων που είναι απαραίτητα για τα παντοπωλεία σας και να αγοράσετε αυτά τα στοιχεία μόνο. Πολλές φορές, ελλείψει ενός τέτοιου καταλόγου, καταλήγουμε αγοράζοντας ό, τι βλέπουμε στο σούπερ μάρκετ και έτσι χάνουμε πολλά χρήματα. Διαθ τα κουπόνια τροφίμων που προβλέπονται με την εφημερίδα ή παντοπωλείων εγκυκλίους κατάστημα, και θα είστε σε θέση να σώσει κάποια χρήματα. Ορισμένα καταστήματα σούπερ μάρκετ κάρτες έκπτωσης θέμα με το οποίο μπορείτε να αγοράσετε τα παντοπωλεία σας με τις δαπάνες σε μικρότερο χρηματικό ποσό. Μια άλλη άκρη αποταμίευσης χρημάτων είναι να αγοράζουν τα μεγαλύτερου μεγέθους συσκευασίες των μη ευπαθή τρόφιμα. Ακόμη και για οικιακά προϊόντα καθαρισμού, απορρυπαντικά, κλπ., μπορείτε να κάνετε το ίδιο και να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές προσφέρουν μια καλύτερη τιμή για μεγαλύτερη ποσότητα αγοράζονται τα αγαθά.
Συμβουλές για να κερδίσει χρήματα στους λογαριασμούς τηλεφώνου
Ένα τηλέφωνο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Βρίσκεστε είναι σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας με τη βοήθεια του. Έτσι ώστε να είναι δύσκολο να μειώσει το κόστος των τηλεφωνικών κλήσεων, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα στους λογαριασμούς, μειώνοντας τον αριθμό των κλήσεων. Ωστόσο, υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές με σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να κόψετε κάτω από όλα εκείνα περιττά χαρακτηριστικά των τηλεφωνικών υπηρεσιών, όπως φωνητικό ταχυδρομείο, αναμονή κλήσης, κλπ., αν δεν τα χρειάζεστε. Αποφύγετε τη χρήση δαπανηρών υπηρεσιών που επιβαρύνσεις έξτρα, και θα διαπιστώσετε ότι έχετε αποθηκεύσει πολλά χρήματα.
Το κόστος κλήσης του υπεραστικές κλήσεις είναι μέγιστο. Γι 'αυτό, μπορείτε να κάνετε αυτές τις προσκλήσεις κατά τη διάρκεια που μπορούν να γίνουν σε μειωμένους συντελεστές, όπως η διαμονή, τα σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Υπάρχει επίσης μια επιλογή της οικογένειας καλώντας σχέδια που μπορεί να δώσει έκπτωση στα τέλη κλήσεων σε επιλεγμένο συγκεκριμένους αριθμούς ή περιοχές. Αν έχετε να συγκαλέσει κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα, η χρήση χωρίς χρέωση τον αριθμό τους. Έξοδα στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας είναι υψηλότεροι από τους λογαριασμούς γη γραμμές. Εδώ, φροντίστε να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Μην κάνετε λήψη ήχων κλήσης ή οποιαδήποτε τέτοιου είδους πρόσθετες παροχές, και μπορείτε να μειώσει τους λογαριασμούς. Όταν ταξιδεύετε, ελαχιστοποίηση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων για να μειώσουν τις χρεώσεις περιαγωγής.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός διαχείρισης χρήματα για να καταλάβετε αυτά τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, είμαι βέβαιος ότι θα είστε σε θέση να σώσει ένα αρκετά καλό χρηματικό ποσό κάθε μήνα.