50ος Πάρτυ γενεθλίων Διατύπωση Πρόσκληση

50ά γενέθλια είναι μια από τις αξέχαστες γενέθλια και μπορείτε να βρεθείτε αναρωτιούνται σχετικά με το χρόνο που έχει περάσει. Μόλις λίγες μέρες πριν ήταν, εν τέλει, είκοσί σας και τώρα αισθάνεστε σαν είστε κουρασμένοι και να γίνει παλιό. Δεν πειράζει? Μπορείτε να αντισταθμίσει τις απώλειες με τη ρίψη ενός μεγάλου 50α γενέθλια! Για να απολαύσετε Αυτή τη στιγμή, όταν έχετε ολοκληρώσει αιώνα σου μισό, ρίξει ένα κόμμα που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας φάσης στη ζωή σας. Του 50 πάρτι γενεθλίων πρόσκληση διατύπωση θα σας δώσει μια καλή αρχή για την προετοιμασία πάρτι γενεθλίων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα δείγματα της 50ης διατύπωση πρόσκλησης γενεθλίων.
50ος καλεί Birthday? Υπάρχουν πολλές ιδέες 50ης πρόσκληση γενεθλίων που μπορούν να εφαρμοστούν. Αντί για μια βαρετή 50α προσκλητήριο γενεθλίων, ενδιαφέρουσα και συναρπαστική σχεδίαση με μοναδικές 50ο ρήσεις πρόσκληση γενεθλίων μπορούν να προσθέσουν έως και κομψή κάρτα σας. Υπάρχουν πολλά ποιήματα γενεθλίων διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, που μπορούν να συμπεριληφθούν στο κόμμα 50ης διατύπωση πρόσκλησης γενεθλίων σας. Εκτός από αυτές τις ιδέες των προσκλήσεων κόμμα, αν έχετε κάποιες δημιουργικές ιδέες πάρτι γενεθλίων, μπορείτε να γράψει ένα ποίημα ή ένα σύντομο λέγοντας στο προσκλητήριο. Εδώ είναι μερικά δείγματα για το γράψιμο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική 50α γενέθλια διατύπωση πρόσκλησης.
Έκπληξη 50η Πρόσκληση Birthday Party? Αν είστε ρίψη ενός έκπληξη 50ο πάρτι γενεθλίων για κάποιον. Μια καλή έκπληξη 50η πρόσκληση γενεθλίων μπορεί να σας βοηθήσει για να ξεκινήσει η προετοιμασία μέρος σε μια απόλαυση?. Jane είναι στροφή 50? Του ώστε να γνωρίζει? Αλλά θέλουμε να της κάνω έκπληξη? Με όλους εσάς εκεί? Έτσι, το κόμμα είναι ένα μυστικό? Εκείνη δεν το ξέρει ακόμα? κι αν κρατήσει ήσυχο? Μια έκπληξη θα πάρει!? Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε γενέθλια της Jane στις (Τόπος),? Την (ημερομηνία) και (χρόνος)
Απλή 50ο Birthday Party Πρόσκληση Διατύπωση? Κάποιοι φίλοι είναι σαν χρυσό ...? Μερικοί γενέθλια είναι πάρα πολύ!? Θα θέλαμε να γιορτάσουμε τις δύο ευλογίες μαζί σας.? Ελάτε στο (Τόπος),? (Ημερομηνία) και (Time), RSVP στον George στο (e-mail id)
Συναισθηματική 50ο Διατύπωση Πρόσκληση Birthday Party? Τα χρόνια μόλις πέταξε από? Και πριν από (όνομα) γνώριζαν ότι? Πέντε δεκαετίες? And συνηθισμένοι σε αυτό!? Μια έκπληξη Κόμμα πρόκειται σύντομα να έρθει? Να είστε βέβαιος να ενωθούν μαζί μας για την διασκέδαση? 50α γενέθλια του Ιωάννη
50οι Ρήσεις γενεθλίων? 50ους ​​γενέθλια διατύπωση πρόσκλησης μπορεί περιλαμβάνουν τα διάσημο γνωμικά για την 50ή γενέθλια. Μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα λόγια στην κάρτα πρόσκληση, αντί να χρησιμοποιούν τα δικά σας λόγια να καλέσουν τους επισκέπτες και τους φίλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αστεία και πνευματώδη 50α γενέθλια λόγια στη διατύπωση προσκλητήριο σας. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά?
Τα χρόνια μεταξύ πενήντα και εβδομήντα είναι οι δυσκολότερες. Είστε πάντα καλούμαι να κάνω τα πράγματα, και όμως δεν είστε υπέργηρος αρκετό για να τους γυρίσει κάτω. - Του TS Eliot.
50 χρόνια: Εδώ είναι μια εποχή που πρέπει να σας ξεχωριστά από αυτό που άλλοι άνθρωποι περιμένουν από εσάς, και κάνεις αυτό που αγαπάς. Γιατί αν βρεθείτε 50 ετών και δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, τότε ποιο είναι το νόημα; - Jim Carey
Ένα χαριτωμένο 50ο επιθυμούν γενέθλια: Χρόνια 20ή επέτειο της 30ά γενέθλιά σας.
Για να ξέρει πώς να γεράσουν είναι η masterwork της σοφίας, και μια από τις πιο δύσκολες κεφάλαια στη μεγάλη τέχνη της ζωής. - Henri Frederic Amiel
Αυτές ήταν μερικές από τις ιδέες του δείγματος για 50ο κόμμα διατύπωση πρόσκλησης γενεθλίων. Επίσης, στο θέμα του 50ου πάρτι γενεθλίων πρέπει να αναγράφονται στο εσωτερικό της 50ης κομματικό βιβλιάριο πρόσκληση γενέθλια, αν υπάρχει. Είναι ενδεδειγμένο ότι την 50η κάρτες πρόσκλησης γενεθλίων πρέπει να αποσταλούν τρία εβδομάδα πριν από το κόμμα. Μια κάρτα πρόσκληση χαρτί είναι πιο ενδιαφέρουσα από στέλνοντας ένα e-mail. Τέλος, απολαύστε το μέρος στον πυρήνα.