Τρόπος Highlight δικά σας μαλλιά

Θέλετε απολύτως εκπληκτική makeover σαλόνι, με τα καταπληκτικά στιγμιότυπα και lowlights στα μαλλιά σας; Ενώ υπάρχουν χρόνοι όταν ένα κορίτσι είναι πρόθυμος να κοχύλι έξω τα μεγάλα bucks για μια καλή επαγγελματία δουλειά foil, dishing έξω 80 δολαρίου δολάρια για υπογραμμίζοντας μαλλιά σας μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πόνος δεν, αναφέρουμε τις χρήματα δαπανήθηκε για τις αφή UPS-κάθε μήνα. Έτσι γιατί να μην μάθετε πώς να επισημάνετε δικά σας μαλλιά στο σπίτι, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε της πληθώρας χρώματα τρίχας διαθέσιμων; Λοιπόν, το μεγαλύτερο φόβος κάνει δικά σας μαλλιά, είναι ότι μάλλον θα βρωμίσει όλα επάνω και καταλήγουμε είναι ένα τεράστιο αμηχανία με 'ζέβρα ματιά ράβδωση «a. Εντούτοις με μια βασική τεχνογνωσία της χρωματισμού μαλλιών και λίγο προσοχή στη λεπτομέρεια, υπογραμμίζοντας μαλλιά σας στο σπίτι μπορεί να πραγματικό εύκολο. Εδώ είναι μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να εξεταστεί για να ξέρει πώς να τονίσει την τρίχα σας, είτε για ότι μικρή επιπλέον λάμψη ή απλά για μια μεγαλύτερη προσοχή-αρπαγής βλέμμα.
Πριν Highlight
Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τονίζοντας τα μαλλιά σας θα πρέπει να κρατήσει ορισμένα μαλλιά πράγματα χρωματισμό ιδέες στο μυαλό.
Επιλέγοντας το σωστό χρώμα: Ενώ επιλέγοντας το σωστό χρώμα μαλλιών για τονίζοντας μαλλιά σας, θυμάστε το φυσικό χρώμα βάση του μαλλιών σας και επιλέξτε σκιά οποίο δύο έως τρεις φορές αναπτήρα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα χρώμα οποίο δεν μόνο ταιριάζει χρωματισμός σας, αλλά επίσης φαίνεται καλό σε σας. Ενώ η brunettes μπορεί να επιλέξει καραμέλας ξανθιά ή χαλκό ήχους, ξανθιές να επιλέξουμε wheaty, πλατίνα ή σαμπάνια ήχους. Για την κοκκινομάλλες η ξανθιά αποχρώσεις φαίνεται να δουλεύουν πραγματικά καλά. Για τους εφήβους που θέλουν μια funky ματιά, ισχύουν ροζ σε μερικά σκέλη της τρίχας και παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα λιτά.
Strand Δοκιμή: Όταν είσαστε θετικές ότι το χρώμα έχετε επιλέξει είναι ακριβώς σωστό για σας, κάνετε μια σκέλος δοκιμών προκειμένου να ελέγξει της καταλληλότητας του χρώματος με μαλλιά και χροιά σας.
Συμβουλευτείτε έναν Professional: Πριν αρχίσετε μακριά με η ανάδειξη, αυτό μιλήσετε πάνω με επαγγελματία σαλόνι, για οι συστάσεις στο προϊόν και τη μέθοδο καλύτερο για εσάς.
Επισήμανση μαλλιά σας
Συγκεντρώστε τα υλικά: Για την προβολή τα μαλλιά σας, θα χρειαστείτε ένα βαφής μαλλιών, εφοδιασμένο γάντια λατέξ, ένα κύπελλο από πλαστικό ή γυαλί, μια πετσέτα, ένα εδαφοβελτιωτικό και μια ευρεία οδοντωτή χτένα. Ενώ μαζεύοντας ένα χρώμα τρίχα από τα ράφια σουπερμάρκετ, ραβδί με μερικά από τα καλύτερες μάρκες χρώμα σπίτι μαλλιά, όπως L'Oreal ή Garnier. Για το funky πράσινα και ροζ, δοκιμάστε τα πακέτα για τα μαλλιά στο σπίτι χρώμα πανικού Manic.
Πλένουμε και της κατάστασης του Μαλλιά: Δύο με τρεις ημέρες πριν τονίζοντας τα μαλλιά σας, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ένα αποσαφήνιση σαμπουάν και χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner. Αυτό θα σας επιτρέψει να καθαρίσουμε οποιαδήποτε ίχνη προϊόντων φροντίδας μαλλιών, ώστε μαλλιά σας είναι πιο δεκτικοί στην τονίζει.
Μέθοδοι για την ανάδειξη του Hair: Η σήμανση με μια βούρτσα η απλούστερη μέθοδος και είναι περισσότερο ισχύει για άτομα με μακρά hairstyles. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα μικρό ακρυλικό βούρτσα, σχεδόν μισή ίντσα ευρεία. Πριν ξεκινήσετε, διαβάσετε τις οδηγίες στη κιτ και αναμίξτε το συστατικά αναλόγως. Η διαδικασία περιλαμβάνει χωρίστρα τα μαλλιά σας με τον συνηθισμένο σας στυλ και την εφαρμογή του προϊόντος, ξεκινώντας από το πίσω μέρος των μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας το πινέλο. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποφύγει τυχαία δημιουργία κηλίδων μέρη του μαλλιών σας. Ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε μεγάλου ή μικρού πάχους τονίζει. Μόλις τελειώσετε ξεπλύνετε καλά με σαμπουάν και χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner. For τη συντομότερη περικοπές, "pull μέσω ή όταν καλούνται ανώτατα όρια applicator, να στοχεύσει με ακρίβεια μόνο αυτά τα τμήματα των μαλλιών σας, που θέλετε να επισημάνετε. Είναι καλυμμένα με μικρές τρύπες, και να έρθουν με μεταλλικούς γάντζους, που χρησιμοποιούνται για την έλξη σκέλη των μαλλιών σας μέσα από ορισμένες από τις τρύπες, προκειμένου να τους επισημάνω. Μπορείτε να επισημάνετε με φύλλα αλουμινίου, επίσης, αλλά δεδομένου ότι foiling μαλλιά είναι περίπλοκη και επικίνδυνη, είναι καλύτερο που έχετε κάνει από έναν επαγγελματία.
Μετά Επισήμανση
Μόλις τελειώσετε με το δύσκολο μέρος, detangle τα μαλλιά σας με ένα χτένα ευρείας δόντι, συνέχεια στεγνώστε μακριά με ένα πετσέτα και σεσουάρ πλήγμα. Απέχετε από άλλες θεραπείες για τα μαλλιά για μερικές εβδομάδες και να χρησιμοποιήσετε μια καλή ενυδατική κρέμα, για να αποτρέψει τα μαλλιά σας από την αποξήρανση.
Εάν δεν θέλετε να πάτε για τα χρώματα χημικών, δοκιμάστε μερικές φυσικά μαλλιά χρωστικές ιδέες, όπως χρησιμοποιώντας κάποια τρίχα henna χρωματισμός άκρες και λίγο χυμός ασβέστη, στο χρώμα και επισημάνετε μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για τη μετάβαση σε νέα εμφάνιση σας και είστε εξασφάλισε μεγάλη μαλλιά, χωρίς μια τρύπα στο πορτοφόλι σας.