Ζωγραφική παρακαμπτήριος Vinyl

A πλαισιώσει βινύλιο είναι ένα επίστρωμα καιρικές συνθήκες που εφαρμόζονται στο εξωτερικό τοίχους κάθε κατοικία ή ένα κτίριο. Vinyl παρακαμπτήριος βοηθά στην προστασία από τα τείχη από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και οι καταρρακτώδεις βροχές. are παρακαμπτηρίων Vinyl κατασκευασμένα από σκληρό και υψηλής ποιότητας από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). Είναι γενικά καθορίζονται με τη μορφή πάνελ επάνω στους τοίχους. Πιστεύεται ότι παρακαμπτηρίους βινύλιο γενικά, δεν απαιτεί κανενός είδους ζωγραφικής ή την επισκευή, αλλά μερικές φορές, λόγω της χαμηλής συντήρησης και τη συχνή έκθεση στο ηλιακό φως και οι καταρρακτώδεις βροχές, μπορούν να υποστεί φθορά και επομένως αρχίσει να χάσουν τους χρώμα. Ωστόσο, η ζωγραφική πλαισιώσει βινύλιο δεν πρεπει να αποτελεί σοβαρό πρόβλημα πια, όπως αυτό το άρθρο θα εξηγήσει σε σας τη διαδικασία για το πώς να βάψετε πλαισιώσει βινύλιο ....
Τρόπος Paint παρακαμπτήριος Vinyl
Υλικά που απαιτούνται? For πλαισιώσει βινυλίου ζωγραφική, θα απαιτήσετε ένα χρώμα πλαισιώσουν βινυλίου που αποτελείται από μείγμα ακρυλικών ρητινών και ουρεθάνη, μικρό πινέλο και βουρτσάκι σφουγγάρι και γάντια χέρι από λατέξ υλικό.
Διαδικασία να Paint παρακαμπτήριος Vinyl
Καθαρισμός? Το πρώτο βήμα στη ζωγραφική οποιοδήποτε υλικό, είναι να την καθαρίστε προσεκτικά και αυτό Αναγν παρακαμπτήριος βινύλιο επίσης! Καθαρίστε ολόκληρη η περιοχή να βαφτούν με τη βοήθεια κάποιων νερό και ένα σφουγγάρι. Θυμηθείτε ο καθαρισμός να γίνει μέρος, διότι εάν δεν καθαρίζετε το χώρο και να αρχίσει αμέσως με τη ζωγραφική, το χρώμα δεν θα κολλήσει ή να παραμείνουν στον τοίχο μόνιμα λόγω του υπάρχοντος ρύπου στον τοίχο.
Ζωγραφική? Μόλις έχετε καθαριστεί την περιοχή εντελώς, μπορείτε να ξεκινήσετε με την πραγματική δραστηριότητα ζωγραφική. Αρχίστε ζωγραφική από την κορυφή γωνία της περιοχής και έπειτα κινηθούν προς το άλλο κορυφαίο τέλος του τοίχου. Βλ. που εφαρμόζετε ενιαία και ακόμη και κτυπήματα ενώ ζωγραφική, όπως εγκεφαλικά εφαρμόζονται αποσπασματικά θα κάνει την πλαισιώσουν βινυλίου βλέμμα αποθαρρυντική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνήθως μεγάλο πινέλο ζωγραφική ενώ ζωγραφική την εύκολη και πιο ορατό περιοχές. Αλλά για τη δύσκολη-to-φθάσουν και πολύ οξεία αυτούς, μπορείτε να κάνετε χρήση του μικρού βούρτσες, συνεπώς το χρώμα εφαρμόζεται σωστά και σε καθένα γωνία του παρακαμπτήριος βινυλίου. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο παλτό να γίνει η σκιά βλέμμα παχύτερο και να παραμείνουν στην πλαισιώσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εξασφάλιση ότι κάθε γωνιά καλύπτεται και είναι ζωγραφισμένο ομοιόμορφα.
Συμβουλές να Paint παρακαμπτήριος Vinyl
Παρόλο που η διαδικασία για να πλαισιώσει βινυλίου ζωγραφική μοιάζει πολύ απλή, υπάρχουν μερικά οδηγίες και πράγματα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, ενώ κάνει τη δραστηριότητα. ? Βλ. να καθαρίζετε πλαισιώσουν καταλλήλως και να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει τυχόν σκόνη σε αυτό. Για τους πιο κολλώδη ύλη σκόνης, χρησιμοποιήστε ένα πλυντήριο δύναμης, οποία θα αφαιρέστε. ? Επιλέξτε μια σκιά οποίο δεν ταιριάζει μόνο επιλογή σας αλλά επίσης χρησιμεύει για μεγαλύτερο φορά. Επιμένουν στην εφαρμογή ένα ελαφρύ σκιά. Αυτό είναι επειδή αντίθετα σκοτεινότερο αποχρώσεις, αναπτήρας αποχρώσεις δεν απορροφούν ηλιακό φως ή θερμότητα και επομένως εμποδίσει την παρακαμπτήριος από να πάρει κατεστραμμένο. ? Μην βάφετε τη πλαισιώσουν στο βροχές ως σκιά δεν θα έπαιρνε αρκετό χρόνο να στεγνώσει και έτσι η μπογιά θα πλένονταν μακριά αμέσως. Είναι επομένως σκόπιμο να ζωγραφίσει το παρακαμπτήριος βινυλίου σε ξηρό σεζόν να διασφαλιστεί ορθή και μακράς διαρκείας μπογιά. ? Ο στόχος πίσω επιλέγοντας ένα χρωμάτων που περιέχουν ακρυλικές ρητίνες και ουρεθάνη είναι ότι παρακαμπτηρίους βινύλιο έχουν μια τάση να ενίοτε διαστέλλονται και συστέλλονται του θερμικά ή μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τέτοια είδος της βαφής έχει την ελαστικότητα να διατηρήσει αυτόν τάση παρακαμπτηρίων βινυλίου. ? Για τους σκοπούς ασφάλειά σας, φοράτε πάντα λατέξ γάντια, συνεπώς το χρώμα δεν θα έβλαπτε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. ? Έτσι οι λαοί, αυτό ήταν ένα άρθρο για παρακαμπτηρίους βινύλιο ζωγραφική. Είμαι βέβαιος ότι την ανωτέρω διαδικασία και συμβουλές θα επιλύσει ερώτημά σας των πώς να ζωγραφίσει παρακαμπτήριος βινύλιο και σας βοηθήσει στη συμπλήρωση αυτού δραστηριότητα επιτυχώς. Ωστόσο, σε περίπτωση βρίσκετε δύσκολο, αναζητήσετε επαγγελματική συνδρομής και πάρετε την εργασία γίνοντη. Έτσι προχωρήστε και αφήστε άνθρωποι φθόνο όμορφο σπίτι αναζητούν σας!