Πώς να πάρει Skinny Legs

Ογκώδης πόδια είναι πραγματικά ενοχλητικό. Αποτελούν πραγματικά ένα μεγάλο πρόβλημα όταν πρόκειται για φοράει βραχυπρόθεσμες ή σφιχτό εξαρτήσεις. Επιπλέον, επηρεάζουν εντελώς το βλέμμα σας. Εάν τα πόδια σας δεν είναι λεπτές και αναρωτιέστε πώς να πάρει κοκαλιάρικο πόδια, τότε εδώ είναι η απάντηση. Ετοιμαστείτε για τον εαυτό σας καμαρώνω σε αυτές τις σύντομες φορέματα, ακολουθώντας τα παρακάτω τρόπους για να πάρετε κοκαλιάρικο πόδια.
Άσκηση για Αποκτήστε Skinny Ποδιών? Ο γρηγορότερος τρόπος να αποκτηθεί κοκαλιάρικο πόδια ασκεί. Ειδικά κολύμπι, τρέξιμο και τζόκινγκ και κολύμπι, είναι η τέλεια ασκήσεις για να πάρει κοκαλιάρικο πόδια. Περπάτημα ασκήσεις βοηθήσει επίσης πάρετε κοκαλιάρικο πόδια. Θυμηθείτε να μετράνε τα βήματα ενώ περπατάτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσει το ποσό άσκησης κάνετε καθημερινά. Σιγουρευτείτε αυξάνετε σταδιακά τα άσκηση, δηλαδή τον αριθμό των βημάτων παίρνετε. Jogging είναι άλλο άσκηση να πάρει εκείνα ωραια ποδια ψάχνουν κοκαλιάρικο. Αυτή η άσκηση απαιτεί περισσότερη ενέργεια. Βοηθάει πολύ σε κάψιμο λίπος. Σιγουρευτείτε φέρνετε πόδια σας μέχρι μέση σας ενώ τζόκινγκ. Πήγαινε κολύμβηση, κάνετε κάποια γύρους του freestyle, καθώς αυτό είναι ένα αποτελεσματικό κάψιμο λίπους άσκηση και θα σας βοηθήσει να κρατήσει τα πόδια σας σε φόρμα. Ποδηλασία και καταλήψεις θα βοηθήσει επίσης τόνωση πόδια σας. Πρόκειται ένας άριστος τρόπος του καψίματος λίπους και πόδι κτίριο και μύες χέρι, ταυτόχρονα.
Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο είναι πραγματικά δεν απαιτείται αν ενδώσετε στο προαναφερθέν ασκήσεις. Αλλά αν κάνετε πηγαίνετε, χρησιμοποιώντας τότε το treadmill θα σας βοηθήσει πολύ. Μια απλή ρύθμιση μπορεί να γίνεται στην treadmill να εξασφαλιστεί αποτελεσματική workout. Απλά αυξήσει το treadmill σε 15 - γωνία 20 βαθμού, καθώς περπάτημα επί κεκλιμένης treadmill θα απαιτήσει περισσότερη ενέργεια, κάψετε περισσότερο λίπος και βοηθούν στην λέπτυνση ογκώδη πόδια σας. Treadmill περπάτημα για 20-25 λεπτά καθημερινές, για περίπου ένα μήνα, είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτηθεί κοκαλιάρικο πόδια.
Βήμα-ups είναι άλλη άσκηση για να πάρουν skinny και σταθερή πόδια. Πάρτε ένα βήμα-up πάγκο και ξεκινήστε άσκησής σας. Step σε αυτό με ένα πόδι, φέρτε τότε οι άλλοι πόδι στον πάγκο, τώρα ρίξουν την πρώτο πόδι και έπειτα δεύτερο. Συνεχίστε κάνει αυτό για 7 λεπτά nonstop. Μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερο χρόνο και σιγά-σιγά να αυξήσει το χρόνο.
Υγιείς Τροφίμων να Get Skinny Κνημών? Τρώει υγιεινά είναι σημαντικό σε περίπτωση προβλημάτων που αφορούν διάπλασή σας. Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσει μια αυστηρή δίαιτα ή λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας. Αποφυγή τρόφιμα παλιοπραγμάτων είναι πολύ σημαντική. Αν και εντελώς παρακάμπτοντας έχει αδύνατο, μπορείτε να μειώσετε την πρόσληψη ακόμα. Τρώγοντας τσιπ, καραμέλα, τσιγαρισμένος φαγητό είναι λεπτή, αλλά μόνο κάποια στιγμή. Συμπεριλάβετε καρύδια και φρέσκα φρούτα αντί στην καθημερινή διατροφή σας. Proteins βοηθήσει στην οικοδόμησης μυών, έτσι πρέπει να συμπεριλάβετε πολλή αυτούς στην καθημερινή διατροφή σας. Κοτόπουλο, ψάρια και το βοδινό είναι μερικά από τα καλύτερα πηγές πρωτεϊνών. δίαιτα σας πρέπει περιλαμβάνουν λαχανικά επίσης. Μπορείτε επίσης επιλέξουν υψηλό σχέδιο διατροφής ίνα.
Τέλος, χρειάζεστε να σας κρατήσει πόδια καλά ενυδατωμένο. Μην αφήστε τους πάρει ξηρό και φολιδωτό, ή θα φανεί πραγματικά κακό. Ξυρίστε αυτά να διαθέτει πεδιάδα ματιά χρησιμοποιώντας τακτικές μέθοδο μετακόμισή σας τρίχας. Τούτο θα διασφαλίσει απλό, γυαλιστερό και λεπτό τα πόδια ψάχνετε.
Αν ακολουθήσετε την ανωτερω τεχνικές, πώς να πάρει κοκαλιάρικο πόδια δεν αποτελεί πλέον δυσκολία. Σίγουρα δεν χρειάζεται να εαυτό λιμοκτονήσουν ή περάστε ώρες στο γυμναστήριο να έχουμε αυτούς λεπτή πόδια. Ορθή άσκηση και υγιεινή διατροφή είναι το μάντρα να έχουμε αυτούς καυτό πόδια ψάχνουν κοκαλιάρικο.