Κατάργηση κεραμικά πλακίδια δαπέδου - Πώς να αφαιρέσει κεραμικών πλακιδίων

Κατάργηση κεραμικά πλακίδια δαπέδου δεν είναι μια εύκολη δουλειά και πολλοί από τους ιδιοκτήτες αποφεύγουν κεραμικών πλακιδίων αφαίρεση ενώ ανακαίνιση του σπιτιού τους. Απομάκρυνση των κεραμικών πλακιδίων είναι μια ταραχώδης και χρονοβόρα δουλειά. Πολλοί άνθρωποι προσλαμβάνουν επαγγελματίες για την αφαίρεση κεραμικά πλακίδια δαπέδου που τους κόστος χιλιάδες δολάρια. Αν και είναι ένα δύσκολο έργο, μπορεί κανείς να το κάνει χωρίς τη συμμετοχή των υπηρεσιών ενός επαγγελματία και να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα. Το έργο χρειάζεται τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες για να ολοκληρωθεί και πρέπει κανείς να είναι υγιείς και σε φόρμα η αφαίρεση πλακάκια δαπέδου είναι μια επίπονη εργασία. Προτού να συζητήσουμε τα βήματα για το πώς να αφαιρέσει τα κεραμικά πλακίδια, ας ρίξουμε μια ματιά στο υλικό που απαιτείται για την ίδια. ? Στέγες Φτυάρι? Ψυχρού Σμίλη? Grout Saw? Στόκος μαχαίρι? Floor γρατζουνιές? Γυαλιά ασφαλείας? Σφουγγάρι? Πώς να αφαιρέσει κεραμικών πλακιδίων: Προετοιμασία? Πριν αρχίσετε την αφαίρεση των κεραμικών πλακιδίων, ορισμένα μέτρα ασφαλείας, πρέπει να ληφθούν. Προστατέψτε τα μάτια σας φορώντας γυαλιά, καθώς υπάρχουν πιθανότητες ότι το τσιπ κεραμίδι να πάτε στα μάτια σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απομάκρυνσης. Φοράτε μάσκα για να αποτρέψετε τη σκόνη από την είσοδο στη μύτη και το στόμα σας. Επίσης, φοράτε γάντια για να προστατεύετε τα χέρια σου. Κανονίστε μια σκούπα και φαράσι για να αφαιρέσετε τη σκόνη που θα συσσωρεύεται μετά την απομάκρυνση του κεραμικά πλακάκια. Θα χρειαστείτε ένα σφουγγάρι για να καθαρίσετε τα σωματίδια της σκόνης στους τοίχους και το πάτωμα.
Πώς να αφαιρέσει κεραμικά πλακάκια: Απομάκρυνση Grout? Αφαίρεση του ενέματος είναι ένα από τα σημαντικά βήματα κατά την αφαίρεση κεραμικά πλακάκια. Με τη βοήθεια του ένα μαχαίρι χρησιμότητας, μηδέν κατά το πρότυπο ενέματα. Μερικές φορές η ενεμάτων μπορούν να αφαιρεθούν απλά χρησιμοποιώντας το μαχαίρι. Χρησιμοποιήστε μια σμίλη και σφυρί εάν δεν μπορείτε να καταργήσετε το ενέματα χρησιμοποιώντας μόνο το μαχαίρι χρησιμότητας. Απομάκρυνση των ενεμάτων καθιστά εύκολο να αφαιρέσετε τα κεραμικά πλακίδια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει προληπτικά μέτρα ασφαλείας που αναφέρονται στο προηγούμενο βήμα.
How Κατάργηση κεραμικά πλακάκια: Αφαίρεση των κεραμικών πλακιδίων? Αφού αφαιρεθεί το ενέματα, αφαιρώντας το κεραμικό κεραμίδι γίνεται εύκολο καθώς όλοι τις τέσσερις πλευρές των κεραμιδιών είναι δωρεάν. Εντοπίστε το χαλαρά πλακάκια, αν υπάρχει, πατώντας σε κάθε πλακάκι. Χαλαρή κεραμίδια ώστε η αφαίρεση όλων των κεραμικών πλακιδίων εύκολη. Αγγίξτε την ελεύθερη κομμάτια με τη βοήθεια ενός ψυχρού σμίλη και σφυρί. Εάν δεν κάνετε τα πλακάκια να αφαιρεθούν από μόλις αγγίζοντας χρήση γεωτρυπάνου και να κάνουν τρύπες σε διάφορα μέρη του κεραμίδι. Κάνοντας τρύπες θα κατανείμει τα κεραμίδια σε μικρότερα μέρη. Περιεργάζομαι τα μικρότερα κομμάτια χρησιμοποιώντας σφυρί. Αφού έχετε αφαιρέσει το κεραμικά πλακίδια δαπέδου, μια ξύστρα πάτωμα για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε υπολείμματα πλακάκι ή κόλλα υπολείμματα στο πάτωμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν μικρές υλικές ζημιές στην υπο-πάτωμα, όπως μπορείτε να επιδιορθώσετε εύκολα, όταν θα την εγκατάσταση νέων κεραμικά πλακίδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην προκαλούν σοβαρή ζημιά στο υπόστρωμα. Καθαρίστε την περιοχή και να αρθούν όλα την σκόνη και παραμένει αριστερά μετά την απομάκρυνση των κεραμικών πλακιδίων δαπέδου. Υγρό σφουγγάρι και καθαρίστε το υπόστρωμα.
Κατάργηση κεραμικά πλακίδια δαπέδου μπορεί να είναι δύσκολο για τις μεγαλύτερες επιφάνειες. Συνιστάται να πρέπει να μισθώσετε έναν επαγγελματία εάν ο χώρος είναι μεγαλύτερος, καθώς υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο υπόστρωμα. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα κεραμικά πλακίδια με τον εαυτό σας, εάν θέλετε να καταργήσετε τα κεραμίδια από μια μικρή περιοχή.