Πώς να χρησιμοποιήσει μηχανές κουρέματος

Κουρέματος είναι όργανα χρησιμοποιηθεί για να κόψει τα μαλλιά του ανθρώπου. Πριν την εφεύρεση του ηλεκτρικού κουρευτική μηχανή κατά την 1920, κουρευτικές εγχειρίδιο χρησιμοποιούνταν ευρέως. Σήμερα, κουρευτικών ηλεκτρικών έχουν αντικαταστήσει αυτές οδηγίες και έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και τα περισσότερα από αυτά έρχονται με αξεσουάρ, καθώς και. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να αγοράσει μια κουρευτική μηχανή όπως κατ 'απαίτηση σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη χρήση κουρευτικές στο σπίτι, αλλά με λίγη φροντίδα και προσοχή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μεγάλη επίδραση. Είναι απαραίτητο ωστόσο να διαθέτουν βασικό ιδέα σχετικά μέσου αυτού και επίσης περίπου τρόπο χρήσης κουρευτικές, προτού το δοκιμάσετε στην τρίχα σας.
Περισσότερα Σχετικά Clippers Hair
Γνωρίζοντας περισσότερα σχετικά με κουρευτικές μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ, ενώ κούρεμα. Μηχανές κουρέματος έρχονται με αρκετές συνημμένα και χαρακτηριστικά. Μπορούν να στερεώνεται με κορδόνια ή ασύρματα. Η βάση κάποιων κουρευτικές ενεργεί ως recharger, ενώ σε άλλες πρίζες είναι απαραίτητα. Τα μέσα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κουρευτικές στα τελειώματα μουστάκια, μαλλιά αυτί, και ακόμη και ρινική μαλλιά. Το λιπαντικό έλαιο και ένα βουρτσάκι καθαρισμού έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για τη διατήρηση κουρευτικές σε καλή λειτουργική κατάσταση. Μαλλιά χτένες οδηγός είναι επίσης διαθέσιμα με αυτές τις μηχανές και οι χτένες ποικίλλουν στο μήκος, που κυμαίνονται από το 1 / 16 - 1 ίντσα με εκλεπτύνει και για τα δύο αριστερά και δεξιά αυτιά. Ρυθμιζόμενη λεπίδα μοχλών επιτρέπει σε κάθε λεπίδα να κόψει τα μαλλιά διαφορετικού μήκους. Ορισμένα από αυτά μπορούν να παρέχουν ψαλίδια, βούρτσες και χτένες, καθώς και.
Τρόπος χρήσης Clippers μαλλιά;
Μόλις εξοικειωθούν με τις προσδέσεις και τα αξεσουάρ της κουρευτικής μηχανής σας, το επόμενο βήμα είναι να κατανοήσει τη λειτουργία του οργάνου. Σε αντίθεση με ψαλίδι, δεν κουρευτικές έπρεπε να κόψει βρεγμένα μαλλιά. Wet μαλλιά μπορεί να πνίξει τη λεπίδα, που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητά του. Έχετε να χρησιμοποιήσετε το κουρευτικές αντίθετα από τη φορά των τριχών, ώστε να επιτευχθεί ακόμα κόψει τα μαλλιά. Για το καλό αποτελέσματα, μην υπερφορτώνετε το κουρευτική μηχανή με πολλά μαλλιά. Αυτό μπορεί χαλάσουμε την κουρευτική μηχανή, καθώς και χτένισμα σας. Πάνω απ 'όλα, θα πρέπει να περάσουν από τις εντολές από τον οδηγίες του κατασκευαστή και της χρήσης που παρέχονται.
Είναι πάντα καλύτερο να αρχίσει με τη χρήση κουρευτικών να κόψει τα μαλλιά των άλλων μελών της οικογένειας. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον με τις περικοπές τρίχας. Μόλις είστε άνετοι με τη χρήση της, μπορείτε να ξεκινήσετε την κοπή δικά σας μαλλιά. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να προσαρμόσετε μηχανές κουρέματος και πώς να χρησιμοποιούν μηχανές κουρέματος. ? Έχετε να αρχίσετε με καθαρισμό τις λεπίδες κοπής με βούρτσα να αφαιρέσετε οποιαδήποτε αδέσποτα τρίχας ή οποιαδήποτε βρωμιά, που μπορούν διαταράσσει τη σωστή λειτουργία της κουρευτική μηχανή. ? Μετά τον καθαρισμό της λεπίδας, προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι κουρευτική στη λεπίδα και να αρχίσει την κουρευτική μηχανή. Αφήστε τη λεπίδα τρέξει για ένα λεπτό, ώστε να εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη διανομή του πετρελαίου. Λάδωμα η λεπίδα είναι σημαντικό να διατηρηθεί η κατάσταση λειτουργίας της λεπίδας, καθώς και να μειωθούν οι πιθανότητες βλάβης σε αυτό. ? Το επόμενο βήμα είναι την κοπή τρίχας. Αποφασίσει το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών που θέλετε να κόψει. Χτενίστε μαλλιά σας σύμφωνα με το hairstyle θέλετε να δημιουργήσετε. Πάντα να ξεκινούν από το σβέρκο και να εργαστούν για τις πλευρές και την κορυφή. Τελειώστε με το κόψιμο κοντά στο αυτί και στον αυχένα του λαιμού. ? Αποστάτες παρέχονται με πιο κουρευτικές και αυτά αποστάτες σας βοηθήσει να διατηρήσει ασφαλούς απόστασης μεταξύ κεφαλής και τη λεπίδα. Εάν χρησιμοποιείτε έναν μία ίντσα spacer, τότε όλα έχετε να κάνετε διοικείται την κουρευτική μηχανή ολόκληρη κεφάλι και το αποτέλεσμα θα καθαρισμένα ομοιόμορφα μαλλιά ενός ίντσας μήκους. Αυτό είναι μόνο που πρέπει να χρησιμοποιούνται αν θέλετε μια γρήγορη τελειώματα και δεν συνιστάται για άλλες hairstyles. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κουρευτική μηχανή, χρησιμοποιώντας μια χτένα ως φρουρά. ? Τελειώστε το καθήκον με τον καθαρισμό των περιοχών γύρω από τα αυτιά και το λαιμό. Καθαρίστε την λεπίδες πάλι και προσθέστε κάποιο πετρέλαιο να το κρατήσει σε καλή κατάσταση. ? Τώρα που ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε κουρευτικές μηχανές, τις επισκέψεις σας στο σαλόνι ομορφιάς θα μειώσει σημαντικά. Ενώ η χρήση των κουρευτικές δεν είναι ένα δύσκολο έργο, μπορεί να πάρει έναν λίγο χρόνο για να συνηθίσουν σε αυτό. Μόλις είστε άνετα, μπορείτε ακόμη και να είναι δημιουργικοί στη χρήση μηχανές κουρέματος και βγήκε με το δικό hairstyles σας.