Γκαράζ τάπητες από καουτσούκ Όροφος

Γκαράζ τάπητες από καουτσούκ Όροφος
Αυτές τις μέρες, γκαράζ δεν είναι απλώς ένα μέρος όπου μπορείτε παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Αντ 'αυτού, ένας κλειστός χώρος χρησιμοποιείται για πολλούς άλλους σκοπούς. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την εξασφάλιση κατάλληλων δάπεδο γκαράζ, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από τα χημικά, τις πετρελαιοκηλίδες, προσφέροντας άνεση για τα πόδια ενώ εργαζόταν στο γκαράζ και παρέχοντας επίσης ένα καλά συντηρημένο εμφάνιση στο γκαράζ. Εποξειδικά χρώματα, τάπητες από καουτσούκ, πλακάκια δαπέδου είναι μερικά από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα δαπέδων γκαράζ. Λαστιχένια πατάκια είναι εύκολο να εγκατασταθούν και είναι ευρέως χρησιμοποιείται για το δάπεδο γκαράζ. Λαστιχένια πατάκια είναι ομαλές κάτω και έχουν ένα αυξημένο σχέδια στην κορυφή. Έρχονται σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Μπορούν εύκολα να ταιριάζει σε κάθε τύπο γκαράζ και είναι επίσης οικονομικό.
Οφέλη από Γκαράζ δαπέδων Χαλάκια? Το κύριο πλεονέκτημα του τάπητες από καουτσούκ είναι ότι είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Απλά πρέπει να καθοριστούν τα χαλιά στο πάτωμα και η εγκατάσταση γίνεται. Μπορούν να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέρος του γκαράζ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους κόψει ανάλογα με τις ανάγκες σας. ? Καουτσούκ χαλάκια είναι φθηνές σε σύγκριση με άλλα συστήματα δαπέδων γκαράζ. Διατίθενται σε όλα σχεδόν τα σχήματα και μεγέθη σε προσιτή τιμή. ? Καουτσούκ χαλάκια παρέχουν μια μόνωση με επένδυση και αντι-ολισθηρή επιφάνεια. Παρέχουν άνεση στα πόδια σας όταν περπατάς πάνω τους. ? Προστατεύουν το πάτωμα γκαράζ σκυροδέματος από χημικές ουσίες, ακαθαρσίες, λίπη και οι πετρελαιοκηλίδες. ? Γκαράζ τάπητες από καουτσούκ όροφο είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. ? Θα συμβάλει στη μείωση των ρύπων που μεταφέρονται από γκαράζ στο σπίτι σας. Αυτό συμβαίνει διότι, ρύπος που εμπίπτει από τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας ή τα παπούτσια σας για να τηρεί τα χαλιά από καουτσούκ. ? Περιορισμοί Γκαράζ δαπέδων Χαλάκια? Καουτσούκ χαλιά δεν είναι καλά για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες. Καουτσούκ έχει μια πολύ χαμηλό σημείο τήξης και έτσι, σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, το λάστιχο μπορεί να λιώσει. Εάν σταθμεύσετε το όχημά σας για το λάστιχο, τα ελαστικά μπορεί να κολλήσει πάνω στο στρώμα από καουτσούκ. ? Καουτσούκ χαλάκια έχουν επίσης χαμηλή αντίσταση στα προϊόντα πετρελαίου. Παίρνουν κατεστραμμένο σε μεγάλο βαθμό όταν εκτίθεται σε αυτά τα προϊόντα. ? Εγκατάσταση τάπητες από καουτσούκ Γκαράζ Δαπέδου
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εγκαθιστώντας τάπητες από καουτσούκ στο γκαράζ είναι ένα πολύ εύκολο και μια εργασία DIY. Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση τάπητες από καουτσούκ είναι καθαρισμός του γκαράζ. Το γκαράζ θα πρέπει να καθαρίζεται σωστά για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα, βρωμιά, ή προσκρούσεις τσιμέντο. Είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα που παραμένει στο δάπεδο. Μια ηλεκτρική σκούπα ή σκούπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το γκαράζ. Κενά στο πάτωμα γκαράζ πρέπει να καλυφθεί, αν υπάρχουν και εξομάλυνση πρέπει να γίνει, αν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, οι μετρήσεις του πατώματος γκαράζ πρέπει να ληφθούν. Ελαστικό χαλάκια έρχονται συνήθως σε ρόλους που είναι 10.06 μέτρα πλάτος έως 70 μέτρα μήκος. Είναι πάντα προτιμότερο να αγοράσει περισσότερα από τα ματ από το απαιτούμενο. Αυτό το επιπλέον στρώμα μπορούν να τεθούν σε χρήση σε περίπτωση βλάβης του τάπητα από καουτσούκ αργότερα. Μόλις το ρολό αγοράζεται, το χαλί πρέπει να είναι ακριβώς που στο πάτωμα γκαράζ. Έτσι, οι τάπητες από καουτσούκ γκαράζ όροφο εγκατασταθεί σε λίγα, απλά βήματα. Είναι εύκολο να κοπεί, έτσι μπορεί κανείς να τους κόψετε και να προσαρμόσετε ανάλογα με το σχέδιο γκαράζ.
Γκαράζ τάπητες από καουτσούκ δάπεδο δεν παρέχουν μόνο καλό δάπεδο, αλλά και δίνουν μια διαφορετική ματιά στο γκαράζ. Δεδομένου ότι είναι ανέξοδο, εύκολο στη συντήρηση και ανθεκτικό, είναι το πιο δημοφιλές είδος των δαπέδων γκαράζ.