Πώς να χειριστείτε Φίλοι

Οι φίλοι είναι συχνά αναφέρονται ως οι άγγελοι ή οι ειδικές ανθρώπους στη ζωή σας. Είναι αυτοί για τους οποίους έχετε μια μαλακή γωνία και είστε ανεμπόδιστη, ενώ στην εταιρεία τους. Μπορείτε μερίδιο πολλά πράγματα και μυστικά με τους φίλους σας, την οποία μπορείτε να αποφύγετε την ανταλλαγή με την οικογένειά σας. Αισθάνεστε άνετα στην παρουσία τους και να τα χάσετε κατά την απουσία τους, θα αγώνα πολλά μαζί τους, αλλά εσείς απολαμβάνετε τη ζωή σας μαζί τους. Χμμμ ... αποτέλεσμα να μην είναι φίλοι πραγματικά ξεχωριστό? Δεν είναι όλοι τους! Ναι, υπάρχουν ορισμένοι φίλους που σας κάνουν να θυμώνουμε και ζηλεύουν από εσάς. Αυτοί οι άνθρωποι ακριβώς δεν ξέρουν την έννοια της φιλίας. Ερεθίζει είναι η λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τους. Πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται με τους φίλους που είναι ενοχλητικό και δύσκολο να χειριστεί; Εδώ είναι η απάντηση.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι των φίλων. Ας δούμε τρόπο αντιμετώπισης εκείνες «προβληματικές» φίλοι.
Πώς να χειριστείτε με Angry Φίλοι;? Αυτά μπορεί να είναι σύντομη μετριάζεται άτομα. Εάν γνωρίζετε τον λόγο του θυμού τους, στη συνέχεια, δοκιμάστε και να τους μιλήσω και να επιλύσετε το ζήτημα σε ένα ήρεμο τρόπο. Εάν δεν ξέρετε το λόγο του θυμού τους, είναι πιθανώς κάποια παρανόηση. Πείτε τους ότι θα πρέπει να ξέρετε ο λόγος πίσω από την οργή τους. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι ο θυμός είναι μάταιη και θα οδηγήσει πουθενά. Προσπαθήσει να επιλύσει την παρεξήγηση. Αν αισθάνεστε ότι δεν πρέπει να κατηγορηθεί για τέτοιου είδους συμπεριφορά, είναι καλύτερα αν σαφές αυτό. Αν είναι δικό σου λάθος, τότε συγγνώμη θερμά για να πληγωθούν τα αισθήματά τους. Αν / αυτή δεν είναι ακόμη μια διάθεση να σου μιλήσω, υπομονή, τους δώσουμε κάποιο χρόνο και περιμένετε απάντησή τους. Αλλά είναι λάθος εάν συγγνώμη, όταν δεν είναι το λάθος σας, απλά για χάρη της φιλίας σας. Ίσως το κάνετε μία ή δύο φορές, αλλά μετά ότι πρέπει συνειδητοποιήσουμε ότι φίλος σας δεν κατανοήσουν και αξία φιλία σας όσο εσείς. Είτε αυτός δεν ενδιαφέρεται για τη σχέση ή κάνει κατάχρηση απλά.
Πώς να χειριστείτε με μέση Φίλοι;? Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μια μέση χαρακτήρα. Αν έχετε ένα τέτοιο φίλο, μπορείτε να πάρετε ερεθισμένο πολύ. Δεν είστε υπαιτιότητα αν αισθανθείτε αρέσει τελειώνει φιλία σας με τέτοια άτομα. Αλλά κυρίως, η μέση πρόσωπο μπορεί προσπαθήσουμε και προσκολληθεί επάνω εσάς. Τότε πώς τους αντιμετωπίσει; Για τις πρώτες επιπτώσεις όταν συνειδητοποιείτε σημαίνει τη συμπεριφορά τους, μπορείτε να αγνοήσετε σίγουρα, διότι θα μπορούσε να είναι απλά μια παρεξήγηση. Μία μέση φίλος μπορεί να κάνει να νιώσετε ασήμαντη μπροστά σε άλλους. Πείτε τους ότι δεν έχετε εγκρίνω συμπεριφορά τους και δεν θέλετε να συμπεριφερόταν με αυτόν τρόπο μαζί σας. Πες του / της ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε τη φιλία, αν δεν αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Such οι φίλοι του δεν χρησιμοποιούν και να χαλάσει όλη την ομάδα.
Πώς να χειριστείτε με φίλους που χρησιμοποιείτε;? Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι που θα σας befriend μόνο για χάρη του να πάρει κάποια εργασία, στο όνομα της φιλίας. Ενδεχομένως, ίσως χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αυτό φίλοι, αλλά αγνόησε τη συμπεριφορά τους και αναρωτήθηκε ότι το πώς μπορούν οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται σαν αυτό; Φίλοι, οι οποίοι που χρησιμοποιείτε, θα προσπαθούμε πάντα να επαινέσω εσάς, και σας κάνουν να νιώσετε μεγάλη όταν είστε σε μια ομάδα. Αυτοί είναι οι καλύτεροι σε σας λέει να κάνετε κάτι το συμφέρον τους. Είναι καλύτερα αν σύρετε τη γραμμή σε πρώτο βαθμό η ίδια, καθώς αυτό χιονιά might σε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Μπορεί να μην αισθάνονται άνετα στην κοινοποίηση αυτών στο φίλο σας, αλλά θυμηθείτε ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε προς όφελός τους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Έτσι, δεν διστάζουν να πουν «ΟΧΙ» σε ένα υπέρ όταν αισθάνεστε ότι είστε χρησιμοποιούνται. Το μυαλό εσείς, αν δεν διστάζουν να επωφεληθούν από εσάς, γιατί πρέπει να σας διστάζουν και να νιώθουν άβολα να πω όχι. Τώρα, είναι η απόφασή τους να αλλάξουν την προσέγγισή τους προς το μέρος σας και να διατηρήσει μια υγιή σχέση ή να σπάσει η φιλία.
Λυπημένος δεν αισθάνονται ποτέ ή ένοχος αν ένα τέτοιο φίλο σπάει τη σχέση μαζί σας. Γιατί αποδεικνύει ότι αυτός δεν ήταν ο φίλος σας να ξεκινήσετε με, αυτός / αυτή ήταν μόλις ενός ατόμου που χρησιμοποιεί πολύ για εγωιστικά κίνητρα τους, και ήταν εξαπάτηση ακριβώς σας και τα συναισθήματά σας. Είναι απλή και τη μεταφορά σκέψεις και τα συναισθήματά σας στους φίλους σας προφορικά είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το άρθρο θα έχουμε σας βοήθησαν με κάποιους τρόπους για το πώς να ασχοληθεί με τους φίλους. Καλή Τύχη!