Scavenger Hunt αινίγματα

Scavenger κυνήγι είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και περιλαμβάνει αναζήτηση πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι κόμμα που μπορούν να παιχτούν από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. Οχι μόνο μπορείτε να παίξετε το κυνήγι οδοκαθαριστών σε ένα κόμμα, αλλά μπορείτε να έχετε κυνήγι οδοκαθαριστών για διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις, όπως τα Χριστούγεννα, Απόκριες, το Πάσχα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. In των διακοπών του καλοκαιριού, κατά τις απογευματινές ώρες, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι κυνήγι οδοκαθαριστών για τα παιδιά. Υπάρχουν πολλές ιδέες κυνήγι οδοκαθαριστών και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά, ανάλογα με την εποχή του χρόνου που παίζετε το παιχνίδι. Οι ιδέες για το κυνήγι οδοκαθαριστών διαφέρει από την ηλικιακή ομάδα και η θέση του παιχνιδιού. Εδώ είναι μερικά από τα αινίγματα κυνήγι οδοκαθαριστών που μπορούν να ενσωματωθούν στο παιχνίδι κυνήγι οδοκαθαριστών σας. Αντί του δοσίματος των συμμετεχόντων στη λίστα κυνήγι οδοκαθαριστών, μπορείτε να κάνετε το παιχνίδι πιο ενδιαφέρουσα δίνοντας έναν κατάλογο αινίγματα για κυνήγι οδοκαθαριστών, για τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια να τους ζητήσετε να μάθετε τα πράγματα ανάλογα στο διατιθέμενες χρόνο.? Ας συζητήσουμε μερικά από τα αινίγματα κυνήγι οδοκαθαριστών που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια διαφορετικές περιπτώσεις.
Scavenger Hunt αινίγματα? Μετά τα αινίγματα ότι τα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι κυνήγι οδοκαθαριστών τους.
Η ζωή μου μπορεί να μετρηθεί σε ώρες, υπηρετώ με το να κατασπαράξει. Λεπτό, είμαι γρήγορος, λίπος, είμαι αργός, άνεμος είναι εχθρός μου. - Κερί.
Τι είναι μαύρη, όταν το πάρετε, κόκκινο, όταν το χρησιμοποιείτε, και άσπρος όταν you είστε όλοι κατευθείαν με αυτό; - Άνθρακες.
Τρέχει, αλλά δεν μπορεί να περπατήσει, ενίοτε sings αλλά ποτέ δεν μιλάει. Υστερεί όπλων, έχει τα χέρια? Στερείται ένα κεφάλι, αλλά has ένα πρόσωπο. - Ρολόι.
Στη διάρκεια της ιστορίας, υπήρξαν χιλιάδες καλά τεκμηριωμένες περιπτώσεις άλογα άλμα πάνω από πύργους και προσγείωση σε κληρικούς και μικρών ανδρών, αναγκάζοντας την απομάκρυνσή τους. Τι είμαι; - Σκάκι.
Τι είναι άσπρο όταν του βρώμικα και μαύρο, όταν καθαρά της; - Blackboard.
Stiff is σπονδυλικής στήλης μου και το σώμα μου είναι χλωμό, αλλά είμαι πάντα έτοιμος να πει μια ιστορία. - Book.
Είμαι τόσο απλό που μπορώ μόνο σημείο? Όμως εγώ τον οδηγό τους άνδρες σε όλο τον κόσμο. - Πυξίδα.
Απόκριες Scavenger Hunt γρίφους? Εδώ είναι μια λίστα με αινίγματα κυνήγι οδοκαθαριστών, ειδικά για το Halloween, η παραμονή πριν από την Ημέρα των Αγίων Πάντων. are Scavenger στοιχεία κυνήγι που θα βρεθούν συλλαβίζεται διαφορετικά και η απάντηση είναι γραμμένη στην παρένθεση. Να πάρει την απάντηση αίνιγμα ακολουθήστε τις λέξεις γραμμένες σε παρένθεση.
Τι φάντασμα μωρό φοράει στις Απόκριες; - Μια μαξιλαροθήκη.
Τι παίρνετε όταν αφήσετε μια κολοκύθα; - Σκουός.
Τι παίρνετε όταν χωρίζουν τη διάμετρο ενός jack-o-φανάρι by περιφέρειά του - κολοκύθας Pi (κολοκυθόπιτα).
αγαπημένο κατοικίδιο του Δράκουλα. - Λαγωνικό (λαγωνικό παιχνίδι)
Μπορείτε να πείτε τα παράθυρα είναι φοβισμένοι όταν πάρετε αυτά. - Ανατριχιάζει (παντζούρια)
Το είδος της μάγισσας που ζει στην παραλία. - Sand-μάγισσα (σάντουιτς)
Τι γίνεται βαμπίρ σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ. - Μια νυχτερίδα.
Το είδος των μαγισσών υπηρεσίας ζητούν σε ένα ξενοδοχείο. - Υπηρεσία Broom (Σκούπα)
Τι mummies χρήση, για να κρυφτούν; - Masking Tape
Πάσχα Scavenger Hunt γρίφους? Ας συζητήσουμε ορισμένες από τις ιδέες αίνιγμα ρακοσυλλεκτών για την ημέρα του Πάσχα. Θα σας τον οδηγό να έχει κυνήγι οδοκαθαριστών την ημέρα του Πάσχα.
Γιατί ήταν το Πάσχα Μπάνι τόσο αναστατωμένος; - Ήταν μια κακή ημέρα λαγό.
Πως το λαγουδάκι του Πάσχα διατηρεί γούνα του τακτοποιημένη; - Ένας λαγός πινέλο.
Τι είδους βιβλία do κουνέλια αρέσει; - Ones έχει «λυκίσκου» καταλήξεις!
Γιατί δεν πρέπει να σας πω ένα αυγό του Πάσχα ένα καλό αστείο; - Μπορεί να ραγίσουν επάνω!
Γιατί το λαγουδάκι του Πάσχα έχουν ένα λαμπρό μύτη; - Επειδή ο πομπός είναι σε άλλο άκρο!
Πώς ένα κουνέλι κρατήσει γούνα του φαίνεται καλό; - Με λαγό σπρέι!
Έχω κεφαλή και ουρά, αλλά όχι τα πόδια. Είμαι εκείνο για το οποίο ο ζητιάνος ικετεύει. - Κερμάτων.
Ρομαντικό Scavenger Hunt γρίφους? Τα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αινίγματα κυνήγι οδοκαθαριστών for παιχνίδι κυνήγι οδοκαθαριστών. Μπορείτε να προγραμματίσετε οδοκαθαριστών αυτό το κυνήγι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μπορείτε να παίξετε απλά για να δοθεί κάποιο δώρο στο σύντροφό σας. Υπάρχουν πολλές ιδέες για τα αινίγματα κυνήγι οδοκαθαριστών και για ζευγάρια. Μπορείτε να δημιουργείτε μια λίστα με γρίφους για το σύντροφό σας, έτσι ώστε αυτός / αυτή μπορεί να τα λύσει, και τελικά να πάρει δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχετε φέρει.
Αυτοί είναι μερικά από τα αινίγματα κυνήγι οδοκαθαριστών που μπορούν να σας βοηθήσουν να φιλοξενήσει ένα κυνήγι οδοκαθαριστών για πάρτι ή μια εορταστική ευκαιρία. Διασκεδάστε!